Vacature Humanistisch bedrijf zoekt Salesforce Cloud Admin - Utrecht

Utrecht

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Heb jij minimaal 3 jaar ervaring binnen SalesForces (Cloud) CRM Platform? Je gaat hier werken binnen Vlocity, Service Cloud en Financial Services Cloud en gaat alles processen automatiseren, optimaliseren en gaat daarnaast werken binnen Apex en Visualforce. Je werkt binnen een Business Unit waar 40 FTE werkt en gaat samenwerken met 3 andere SF Cloud Admin collega's en dit zal dit jaar nog naar 8 FTE sterk gaan. 

Je gaat sparren met Business Developers, DevOps collega's en werkt veel samen met je gelijkgestemde SF Cloud collega's. Het gaat hier om een technische functie waarbij het ook belangrijk is dat je binnen verschillende omgevingen ook richting deployments werkt. Wij zoeken momenteel 3 nieuwe collega's welke technisch en communicatief sterk zijn en wij vinden het geweldig als je met ideeën komt en deze tot realisatie brengt. Jouw mening, inzicht en uiteindelijke besluit zal veel invloed hebben en zwaar meewegen in de uiteindelijke richting waar het bedrijf op zal gaan.

Geen enkele dag is hetzelfde en er zijn hier genoeg verschillende projecten waar je deel aan kan nemen. Niet te vergeten: je kan hier ook nog veel leren ;).

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt een HBO diploma;
- Je hebt relevante werkervaring als SalesForce, Vlocity en (Financial) Service Cloud;
- Je bent communicatief vaardig, analytisch sterk en je houdt van dynamiek;
- Je hebt ervaring binnen Agile werken
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Je bent resultaatgericht;
- Je woont op maximaal 35 minuten afstand (vanuit woonplaats naar klant);
- Je hebt sterke ambitie om het maximale uit jezelf en uit de organisatie te halen en bent doelgericht;

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend te noemen. Hierbij te denken valt aan een vaste 13e maand. Ze werken hier momenteel voornamelijk thuis en dit zal toekomst gericht aanhouden, daarnaast werken ze hier flexibel. Perfecte pensioenvoorziening en volop mogelijkheden tot het behalen van cursussen en opleidingen! Het salaris is afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt. Je zal hier als SalesForce Cloud Admin tussen de €5200,- en €5800,- op basis van 38 uur gaan verdienen (als startsalaris).

Interesse? ik ontvang graag je CV + motivatie naar [email protected]

Inhoudelijke vragen? Ik ben bereikbaar op 06-52501982.


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie bestaat al meer dan 50 jaar en blijft zichtzelf alsmaar ontwikkelen! Het komt steeds als kerncomponent binnen de visie van mijn klant terug. Dit doen ze met een reden: ze zijn namelijk van origine een erg humanistisch bedrijf waarbij het belang van de mens altijd op de voorgrond staat. Ze zitten onder de rook van Utrecht en hebben een aantal prachtige Units in Nederland en werken daarnaast wereldwijd (in meer dan 20 landen actief). In Nederland heeft het momenteel 4 Units en telt het bijna 800 medewerkers. Ze waarborgen persoonlijk contact waarbij je in Business Units onderverdeeld zit. 
Je bemerkt haar menselijke karakter door verschillende facetten, zo komt bijvoorbeeld de CEO graag met je lunchen.

Mijn klant is momenteel bezig met een prachtig transitie binnen digitalisering en willen ze ook op digitaal gebied marktleider blijven. Daarom zijn ze nu bijvoorbeeld bezig met het uitrollen van SalesForce binnen de organisatie en daar hebben ze op het moment ruimte voor 3 technische Cloud Admin collega's (interne functie). 
Het betreft een interne functie op een vaste werklocatie waarbij ze momenteel voornamelijk thuiswerken. Het nieuwe werken zal hier permanent van kracht zijn! Tevens zijn de arbeidsvoorwaarden binnen deze organisatie uitstekend te noemen. Waaronder een vaste 13e maand, erg goed pensioen, het nieuwe werken, 38 uur als FTE en nog vele andere prachtige voorwaarden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Salesforce consultant in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures