Vacature Information Security Specialist - Utrecht

Utrecht

 • IKNL
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving IKNL is een informatie-intensieve organisatie die zich inzet om de impact van kanker te reduceren. Met behulp van digitale vernieuwing en innovatie willen wij onze data nog meer laten leven. Dit vraagt een optimaal ingerichte ICT omgeving waarbij informatiebeveiliging en vertrouwelijkheid de uitgangspunten zijn. Voor de groei in volwassenheid van de informatiebeveiliging en het versterken van onze weerbaarheid tegen cyber-dreigingen zijn wij op zoek naar een Information Security Specialist. Als jij het informatiebeveiligingsbeleid makkelijk naar de praktijk kunt vertalen, geïnteresseerd bent in IT-innovaties, graag samenwerkt, je in de discussie durft mengen en assertief bent, solliciteer dan op onze functie van:
 
Information Security Specialist
36 uur per week
Standplaats Utrecht / Eindhoven

 
In deze functie geef jij op operationeel / tactisch niveau concrete invulling aan het informatiebeveiligingsbeleid. Je organiseert en realiseert ICT-beveiligingsassessments, -tests en -reviews en borgt een optimale monitoring en logging. Aan de hand van geconstateerde bevindingen doe je voorstellen voor nieuwe of aanvullende technische beveiligingsmaatregelen en weet deze ook in samenwerking met interne teams of externe leveranciers te implementeren. Je werkt nauw samen met de Information Security Officer en draagt bij aan het informatiebeveiligingsbeleid, risicoanalyses, het ICT-incident response en/ of -continuïteitsplan en aan het versterken van awareness in de organisatie.
 
Jouw taken:
 • volgen van technologische ontwikkelingen op gebied van ICT-beveiliging
 • kennis nemen van actuele dreigingen en dreigingstrends en bepalen van mogelijke impact hiervan op de organisatie
 • voorzien in een goed gedocumenteerde kennisverzameling voor ICT-beveiliging
 • opstellen en doen van verbetervoorstellen voor het beveiligen van de ICT
 • ontwerpen, selecteren en implementeren van passende technische ICT-beveiligingsoplossingen
 • presenteren van ICT-beveiligingsoplossingen aan collega’s en management
 • monitoren en borgen van technische beveiligingsmaatregelen en het up to date zijn van het gehele ICT-landschap

lees meer

Functie-eisen Wij vragen
De kernwaarden onafhankelijk, bescheiden met lef, data gedreven, innovatief, koersvast en flexibel zijn jou op het lijf geschreven. Jij bent proactief, resultaatgericht, zelf organiserend, beschikt over analytisch en oplossend vermogen en bent communicatief vaardig. Met jouw deskundigheid en ervaring weet jij door het voeren van regie en in verbinding met de in- en externe betrokkenen de informatiebeveiliging te versterken.
Verder vragen wij:
 • minimaal een afgeronde HBO ICT opleiding
 • een CISSP certificering of bereid deze op korte termijn te behalen
 • aanvullende security certificering als CEH, GIAC of ISACA is een pre
 • ervaring in dezelfde of gelijkwaardige functie (> 5 jaar)
 • actuele kennis van ontwikkelingen binnen het vakgebied en de geldende wet- en regelgeving
 • kennis van en ervaring met relevante normeringen en certificeringen zoals NEN7510
 • flexibiliteit, in verband met de dynamiek van de werkzaamheden

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Bruto € 2.882 - € 4.227 p/m

exclusief eindejaarsuitkering (volle maand), vakantiegeld (8,33%), thuiswerkplek, flexibele werkure
Aantal uur per week 32 - 36 uur p/w
In overleg
Overige info Wij bieden
 • een uitdagende functie in een organisatie met groot maatschappelijk belang
 • een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging naar onbepaalde tijd
 • primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao ziekenhuizen
 • de functie is ingedeeld in FWG 55 met een salaris waarvan de hoogte afhankelijk is van je opleiding en ervaring (van € 2.882,- tot maximaal € 4.227,-)
 • mogelijkheid om thuis te werken met IKNL laptop en telefoon met flexibele werktijden 
   
Integraal kankercentrum Nederland
Met de Nederlandse Kankerregistratie (NKR) volgt IKNL al dertig jaar op landelijk niveau de zorg voor patiënten met kanker. Het levert een schat aan wetenschappelijk onderbouwde kennis en inzichten op die direct van waarde zijn voor de praktijk. Inzichten waarmee kanker kan worden voorkomen en de zorg voor patiënten en hun kwaliteit van leven kan worden verbeterd. Onze inzet is dan ook om de impact van kanker te reduceren door betrouwbare en onafhankelijke inzichten over kanker te delen. Dit doen we onder meer vanuit onze multidisciplinaire tumorteams: medewerkers met verschillende achtergronden werken samen op een tumorsoort om zo optimaal kennis en kunde te kunnen benutten. Met KWF Kankerbestrijding en NKF richt IKNL zich via www.kanker.nl ook op patiënten.
IKNL is een organisatie van ongeveer vijfhonderdvijftig medewerkers verspreid over acht locaties in Nederland.

IKNL en ICT
De kernactiviteiten van IKNL betreffen data en informatie, voor interne en externe klanten. Daarom gebruiken en ontwikkelen we in hoog tempo ICT-toepassingen, die moeten draaien op een veilige, krachtige en flexibele ICT-infrastructuur. Dit kan niet zonder goede informatiebeveiliging. De IT Security Specialist van IKNL maakt deel uit van het team ICT Beheer (12 FTE).

Belangstelling
Ben je warm gelopen voor deze vacature? Je kunt je sollicitatiebrief en cv tot 23 mei 2021 insturen via onderstaande button 'solliciteren'. Stuur deze documenten s.v.p. in Pdf-formaat, met je naam in de titels van de documenten.

Meer Informatie over IKNL kun je vinden op www.iknl.nl. Voor verdere vragen kun je terecht bij de manager ICT, Ed de Vries ([email protected], 0639275882).
De selectiegesprekken vinden plaats via teams op woensdag 2 juni of vrijdag 4 juni.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Prescreening op social media kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Met de Nederlandse Kankerregistratie (NKR) volgt IKNL al dertig jaar op landelijk niveau de zorg voor patiënten met kanker. Het levert een schat aan wetenschappelijk onderbouwde kennis en inzichten op die direct van waarde zijn voor de praktijk. Inzichten waarmee kanker kan worden voorkomen en de zorg voor patiënten en hun kwaliteit van leven kan worden verbeterd. Onze inzet is dan ook om de impact van kanker te reduceren door betrouwbare en onafhankelijke inzichten over kanker te delen. Dit doen we onder meer vanuit onze multidisciplinaire tumorteams: medewerkers met verschillende achtergronden werken samen op een tumorsoort om zo optimaal kennis en kunde te kunnen benutten. Met KWF Kankerbestrijding en NKF richt IKNL zich via www.kanker.nl ook op patiënten.

IKNL is een organisatie van ongeveer vijfhonderdvijftig medewerkers verspreid over acht locaties in Nederland.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Security Specialist in Utrecht