Vacature Front-end ontwikkelaar, Utrecht, > 2 jr. Javascript+Angular+NodeJS

Utrecht

 • GITP Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als full stack ontwikkelaar werk je voor een platform dat honderden keren per dag wordt gebruikt. Wil jij een baan met impact? Regelen wij. Breng jij scrum papieren mee? Dan leren wij jou graag kennen!

Het team
We hebben een gedreven, goed en informeel team. Een goed evenwicht tussen inzet en plezier, werk en privé, vinden we belangrijk. Dit uit zich in enthousiasme, dingen doen waar je goed in bent, humor, flexibele werktijden, hart voor de zaak en een enorme inzet. De werkzaamheden vinden (50/50) thuis en op kantoor in Utrecht plaats. We werken via de scrum methodiek en het zou mooi zijn wanneer je de rol van scrum master wil oppakken.

Dit ga je doen als full stack Java en Angular ontwikkelaar bij GITP

Altijd al willen weten waar jouw kracht ligt en hoe je jezelf het beste kunt ontwikkelen? Als full stack ontwikkelaar ben je bij GITP bezig met de doorlopende ontwikkeling van ons platform voor digitale en live-assessments. Wat jij maakt wordt dagelijks honderden keren gebruikt voor sollicitatietrajecten of ontwikkelassessments.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit ontwerpen, programmeren, adviseren en meebeslissen over de architectuur en het begeleiden/coachen van andere ontwikkelaars (afhankelijk van je kennis en ervaring). Tevens werken we samen met klanten en partners om concrete klantvragen in korte tijd, en met hoge kwaliteit, te realiseren.

Het een veelzijdige functie waarin alle aspecten van ontwerp, bouw, test, implementatie en beheer de revue passeren. Kennisdeling vindt plaats zowel intern als extern en bovendien zowel op je technologische kennis als op je persoonlijke ontwikkeling.

GITP bouwt haar producten op een state-of-the-art platform en met vernieuwende technologie, Een microservice-achtige structuur waar applicaties via publish & subscribe gekoppeld worden aan een Enterprise Service Bus. Een centrale IDM regelt de authenticatie en alles draait op Kubernetes van Azure. Als fullstack ontwikkelaar ben je vooral bezig met Java (backend) en Angular (frontend), maar ook NodeJS, Camel routing scripts, 3D.js en rapportages in Exstream of PowerBI horen tot de stack kan je oppakken als je het leuk vindt.

lees meer

Functie-eisen
 • Van een full stack ontwikkelaar verwachten we gedrevenheid, leergierigheid en voldoende kennis en ervaring om snel zelfstandig projecten te kunnen oppakken. Van een senior verwachten we daarnaast dat je de lead neemt in bepaalde deelgebieden en daarmee GITP en de andere ontwikkelaars naar een hoger niveau tilt.
  Je beschik over:
 • HBO of Master werk- en denkniveau;
 • Tenminste 2 jaar werkervaring (5 voor een senior) met Java webapplicaties;
 • Ervaring met Java, Angular, MySql, Hibernate/JPA, SpringBoot, JSON, REST, SOAP, ESB
 • Linux, Exstream en PowerBI zijn een pré

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Bruto € 4.000 - € 4.800 p/m

Er is daarboven op nog een 13e maand, vakantiegeld en goed pensioen!
Aantal uur per week 40 uur p/w
32 - 40uur
Overige info WAT BIEDEN WIJ?
 • Een enthousiast team en de vrijheid om zelf invulling te geven aan deze belangrijke rol;
 • Volop ontwikkelmogelijkheden binnen onze eigen GITP Academy en ruimte om je talent te laten zien en te ontwikkelen;
 • De mogelijkheid om thuis te werken.
En natuurlijk:
 • Snoeppot met afwisselend wine gums en chupa chups;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een dertiende maand, 27 vakantiedagen en een uitstekend pensioen!
 • Een vast dienstverband van 32 tot 40 uur per week met de mogelijkheid om tot 50% thuis te werken;
 • Een superfijne werkplek op kantoor in Utrecht met goede apparatuur en vaste collega's waarbij iemand zich snel thuis zal voelen en tevens een thuiswerkplek;
 • Rollercoaster voor je eigen ontwikkeling.
   
Bij GITP maken we kwalitatief hoogwaardige online assessment-tools voor talent management, performance management, leiderschap en selectie. Ieder jaar gebruiken duizenden mensen onze testen en tools op ons eigen (Talent Intelligence) platform. We bieden onze klanten de hoogst haalbare experience en daarom zoeken we een nieuwe collega die onze apps, portals en applicaties kan laten shinen. Met een passie voor techniek, achtergrond in design en ruime ervaring het creëren van optimale user experience, krijg jij alle ruimte om samen met het team, consultants, psychologen, sales en klanten aan de slag te gaan.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Talent is overal, je moet het alleen zien. GITP ontdekt en ontwikkelt talent met ervaren organisatiepsychologen, live assessments, digital tools, analytics en talent solutions.

Human Resource Development adviesbureau GITP laat organisaties en individuen beter functioneren.

De toepassingen van GITP hebben hun fundament in de wetenschap. We beschikken over een eigen research- en developmentafdeling die zorgt voor een state-of-the-art instrumentarium. Dat maakt ons niet alleen betrouwbaar, maar ook innovatief. Samen met universiteiten onderzoeken we hoe mensen en organisaties effectief kunnen functioneren in steeds complexere en veeleisende maatschappelijke en bedrijfseconomische omgevingen. Onze eigen GITP academy zorgt voor scholing en ontwikkeling van ons eigen personeel.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Angular Developer in Utrecht