Vacature Junior SAP Technology Expert - Utrecht

Utrecht

Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions
  • Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Heb je passie voor techniek? En heb je (bijvoorbeeld door je opleiding) al enige kennis van programmeertalen (met name javascript)? En wil je opgeleid worden als Consultant in een groeiende organisatie gespecialiseerd in innovatieve SAP oplossingen? Dan zoeken we jou!


Wat ga je doen?

Een uitgelezen kans voor jou als Young Professional om binnen een technische club aan de slag te gaan! Onze partner is specialist op het gebied van SAP en heeft een sterk opererend team waarbij men veel passie heeft voor techniek. Wegens uitbreiding van het team is een Young professional zeer welkom die opgeleid wil gaan worden tot zelfstandig SAP Technology Expert!

Samen met het team inventariseer je de behoefte van de klant waarna je vervolgens door middel van applicaties en innovativiteit (denk aan onder andere User Experience, IoT, Block Chain of Machine Learning) zorgt voor een optimaal mogelijke beleving van de eindgebruikers, elke dag weer! Het is een uitgelezen kans om te genieten van technische vraagstukken waar jij zelfstandig maar ook in teamverband mee aan de slag mag gaan. Daarnaast sta je ook veel in contact met de business waarbij jij moeiteloos je complexe oplossingen kan uitleggen in heldere taal voor een leek. 

Uiteraard is er ook genoeg ruimte voor eigen ontwikkeling aangezien er sprake is van een echte kenniscultuur. Je volgt dan ook de nieuwste SAP ontwikkelingen op de voet!


Wat vragen wij?

• Minimaal een afgeronde HBO/WO Opleiding met een sterk technisch component zoals Informatica
• Enige ervaring met en kennis van Javascript & NodeJS 
• Je hebt een natuurlijke interesse in nieuwe innovaties als Blockchain en IoT
• Je bent proactief, communicatief vaardig en je bent een echte team-player
• Je bezit over een goede dosis ambitie omdat je in deze organisatie actief mag gaan meedenken om de dienstverlening continu te verbeteren!


Wat kunnen wij bieden?

• Marktconform salaris (afhankelijk van leeftijd en eventuele ervaring)
• Auto of mobiliteitsvergoeding
• Laptop en telefoon
• Volop ontwikkelingsmogelijkheden
• Op de vestiging een echte retro spelletjeskast die volop wordt gebruikt
• Elke maand wordt er een kennisdag gefaciliteerd waarbij collega’s samenkomen en gaan sparren over verschillende technieken. Uiteraard wordt deze dag afgesloten met een gezellige borrel!
• De kans om je expertise in te gaan zetten in een jonge en relatief kleine club waarbij en waar je mee kan bouwen aan een dynamische organisatie!


Wie is onze partner?

Onze partner is jonge organisatie met een duidelijke visie en gespecialiseerd in de nieuwste SAP technologieën. Er is sprake van een informele sfeer en collegialiteit staat hoog in het vaandel. Ze gaan graag met elkaar de wedstrijd aan met darten of met het retro spelletjesautomaat. Men heeft ongekende passie voor techniek, wat zelfs uit in een zelf gebouwde mascotte! Kortom, een interessante organisatie met veel ruimte voor eigen ontwikkeling!

Claudia Korten
Recruitment Consultant
030 303 1753


SOLLICITEER

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions is actief in een breed veld van dienstverlening gericht op gespecialiseerde, innovatieve en pragmatische totaaloplossingen op het gebied van Human Capital Management.

Sinds 2000 in de eredivisie van Werving, Selectie, Detachering, Consulting en Outsourcing. Iedere consultant heeft een achtergrond en netwerk in het vakgebied waarvoor zij bemiddelen. Daardoor kunnen zij, als geen ander, de juiste match maken binnen de volgende vakgebieden:

- ICT & Engineering
- Finance & Banking
- Marketing & Sales

U vertelt, wij luisteren…….
Ons concept is eenvoudig, simpel en bewezen succesvol. U vertelt, wij luisteren……. Wij onderscheiden ons door persoonlijke aandacht en begeleiding van zowel kandidaten, personeel en opdrachtgevers.

Door het inzetten van verschillende gespecialiseerde organisaties bieden wij de navolgende diensten;
- Werving & Selectie
- Detachering
- Uitzenden
- Recruitment Proces Outsourcing (RPO)

Het eerste woord is aan u
Onze diensten zijn echter niet digitaal af te nemen. In onze visie is er ook geen standaard oplossing om een goede match tot stand te brengen. Wij willen u verstelt laten staan met creatieve oplossingen en een optimale serviceverlening. Daarvoor moeten wij wel eerst uw wensen en verwachtingen weten. Daarom geven wij graag het eerste woord aan u. We komen graag langs voor een afspraak voor DÉ dienstverlening op maat.

lees meer

Contactpersoon Claudia Korten
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures SAP Specialist in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures