Vacature Security Consultant ISO - Utrecht

Utrecht

StackOps
  • StackOps Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben je gespecialiseerd in het implementeren van managementsystemen zoals bijvoorbeeld ISO27001? Wil jij helpen met het verder ontwikkelen van de kwaliteit van informatiebeveiliging? Ga dan aan de slag als Security Consultant in de regio Randstad.


Wat ga je doen?

Als Security Consultant ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van managementsystemen bij onze klanten, denk hierbij aan ISO27001, ISO9001 of NEN7510. Je helpt klanten zodat zij zelfstandig de digitale omgeving kunnen gaan aanpassen en waar nodig verbeteren. Dit is gericht op informatiebeveiliging, kwaliteit en privacy. Je bent dus vooral bezig met adviseren , het maken van bedrijfskundige keuzes, en audits.

Daarnaast ondersteun je klanten bij:

- Het opstellen van beleid en afspraken;
- Het uitvoeren van interne audits;
- Het uitvoeren van derde partij audits.


Wie ben je?

Als Security Consultant heb je minimaal 2 jaar ervaring met het implementeren van managementsystemen. Daarnaast heb je kennis van privacy en informatiebeveiliging en ben je bekend met ISO27001, ISO9001 en NEN7510.

Verder heb je:

- Een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van bedrijfskunde of informatica;
- Een CISA certificering of ben je bereid om deze te halen op hun kosten;
- Een perfecte kennis van de Nederlandse en Engelse taal.


Wat mag je verwachten?

Naast een uitdaging als Security Consultant binnen een informeel en professioneel team zorgen ze ook goed voor de collega’s. Hierbij moet je denken aan:

- Volop trainingen en opleidingen, denk bijvoorbeeld aan het halen van je CISA;
- Salaris dat loopt tot €5,500,- je wordt ingeschaald op basis van kennis en kunde;
- Een leaseauto;
- Een laptop en telefoon;
- Collectief pensioen;
- 25 vakantiedagen met mogelijkheid om bij te kopen;
- Je kan locatie onafhankelijk of thuis werken.


Waar ga je werken?

In deze organisatie houden mensen van hard werken met elkaar en voor elkaar. Elke dag ga je een stapje harder voor de klanten en voor elkaar. Mensen zijn professioneel, deskundig en staan voor elkaar klaar. Met plezier naar je werk gaan is het allerbelangrijkste, dus daar gaan we ook elke dag voor. Ze hebben veel kantoren door heel Nederland evenals klanten, je kunt dus altijd en overal terecht. Interesse gewekt? Neem dan snel contact op!

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Joost van Huizen | tel: 070 - 2 197 197 / |

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 5.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Joost van Huizen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Security Consultant in Utrecht