Vacature Senior front-end/ React developer (React/Preact) - Utrecht

Utrecht

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een ervaren React developer en lijkt het je leuk om vanuit een klein product development team te werken aan complexe Chatbot intergraties voor A klanten?

De organisatie:

Dit jonge en snelgroeiende bedrijf is zo’n 2 jaar geleden ontstaan vanuit de behoefte aan moderne, kwalitatieve software op het gebied van klantcontact. Hiervoor hebben zij een superslimme, persoonlijke chatbot service ontwikkeld die werkt met de modernste chat en voice toepassingen. Hierbij zul je als klant zoveel mogelijk worden geholpen door de chatbot, maar word je indien nodig erna in contact gebracht met een collega die automatisch op de hoogte is van jouw situatie.

Het is een slimme en gebruiksvriendelijke manier om klanten sneller en beter te helpen, en tegelijkertijd kosten te besparen op de klantenservice. Het platform is als SaaS ontwikkeld en sluit echt aan op alle grote chatbot en interne systemen (Google Dialog, Salesforce etc.). Ze passen hun platform echt toe bij A klanten op enterprise niveau en hebben inmiddels meer dan 30 grote klanten in de energie, telefonie en bankensector.

In de toekomst hebben ze grote plannen. Zo willen ze medio 2021 doorgroeien naar Europa, koppelen met WhatsApp en een uitgebreide analysetool gaan ontwikkelen. Dit alles doen ze met een klein en betrokken team van momenteel 9 collega’s.

De functie:

Als Front-end developer kom je in een team van ongeveer 6 collega’s te werken. Veelal seniors met veel enthousiasme en passie voor hun vak. Je bent verantwoordelijk voor het bedenken, ontwerpen en bouwen van nieuwe feautures. Hiernaast schrijf je tests, zul je code van collega’s reviewen en ben je indien nodig betrokken bij maatwerk implementaties.

Hun platform is ontwikkeld in o.a. Elixir (meeste vanilla OTP en wat Phoenix), Postgres (+TimeScale DB). Qua front-end gebruiken ze o.a. Preact (React), ES7+, Websockets, SCSS. Ze zijn voornamelijk op zoek naar iemand met kennis van Hooks in React/JS.

Ze zijn een remote-first team, al wonen ze momenteel allemaal in Nederland. Ze spreken graag 1 dag per week af (als het weer kan) maar geloven hiernaast enorm in die vrijheid. Verder werken ze graag met teamplayers, die goed kunnen omgaan met feedback en ook kritisch zijn in hun eigen werk. Mensen met passie voor het vak en goed gevoel voor de business, en oog voor kwaliteit.

Vereisten:

 • Ruime ervaring in React/Preact, en goede kennis van core hooks design patterns en principes
 • Je bent sterk in JavaScript
 • Kennis van geautomatiseerd testen middels Jest en Cypress
 • Ervaring met Git
 • Kennis van SCSS en Webpack is een pré
 • Affiniteit met design is een grote pré

Aanbod:

 • Een baan voor 24 tot 40 uur per week
 • Salarisindicatie € 5000 – € 6000 bruto o.b.v. 40u
 • Onbeperkte vakantiedagen
 • Remote-first werken
 • Nieuwe laptop + benodigdheden
 • Een uitdagende baan bij een klein, snelgroeiend met internationale ambities
 • Een gedreven team van ervaren collega’s om mee samen te werken

Voor meer informatie en om te solliciteren op deze functie kun je reageren via onderstaande contactgegevens. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien. Is dit niet jouw ideale baan? Ik geef graag inzicht in de huidige mogelijkheden. Neem contact met me op en dan nemen we jouw situatie door.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 5.000 - € 6.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Anne Taal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Front End Developer in Utrecht