Vacature Software Tester Utrecht I Logistiek I Internationaal I Testautomatisering I .NET I Specflow I Flexibel

Utrecht

Layer
  • Layer Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 7 - 10 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Bedrijf

Deze organisatie focust zich op alle facetten binnen de logistieke sector en draagt een grote verantwoordelijkheid om alles binnen Europa op tijd te vervoeren en af te leveren. Hiervoor maakt het gebruik van diverse systemen die continu moeten draaien. Denk hierbij aan de bezorging, planning, bestellingen en deadlines want dit is uiteraard van essentieel belang. Op de vestiging in Utrecht werken in totaal 80 man en er heerst een informele werksfeer met platte bedrijfscultuur. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor de deur en met een busstation om de hoek zijn ze perfect bereikbaar met het OV.


Team

De afdeling bestaat uit 20 man, welke zijn onderverdeeld in een C#/.NET development team (8 man) en een infrastructuur team ondersteund door een servicedesk. Er wordt Agile/Scrum gewerkt in driewekelijkse sprints.


Functie

Omdat ze momenteel geen software tester in dienst hebben zijn ze op zoek naar een kandidaat met meerdere jaren testervaring en die zelfstandig aan de slag kan gaan. Omdat je veel zal samenwerken met developers is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent. Naast het testen zal je je bezighouden met het algehele testproces. Denk hierbij o.a. aan het opstellen van testspecificaties en rapportages, het begeleiden van gebruikersacceptatietesten en het opstellen van testsets en tooling. Uiteindelijk willen ze een start maken met testautomatisering dus het is een vereiste dat je enige ervaring hebt met het opzetten hiervan. Wil je werken in een gemoedelijk team waarin er voldoende ruimte is voor eigen inbreng en ideeën!


Vraag

– HBO denkniveau
– Minstens 3 jaar testervaring
– Ervaring met testautomatisering
– Pré: ervaring met C#/.NET
– Communicatief vaardig
– Nederlandse en Engelse taal


Aanbod

– Interne functie
– Flexibele werktijden (start tussen 07.00 – 10.00 uur)
– Mogelijkheid voor 32, 36 of 40 uur
– 25 vakantiedagen
– Opleidingsmogelijkheden
– Pensioenregeling
– Reiskostenvergoeding
– Parkeerplek voor de deur
– Busstation om de hoek


Interesse?

✉   [email protected]
✆    06 57 86 25 59 / 020 238 6984

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving Layer is hét arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd in IT Infrastructuur & Test specialisten.

Zoek je een nieuwe uitdaging voor vast dienstverband of een freelance opdracht? Layer heeft het grootste aanbod van vacatures in de regio die aansluiten bij jouw wensen en technische vaardigheden. We staan garant voor een fijne samenwerking, met onze jarenlange ervaring en betrouwbare dienstverlening. We voorzien iedere specialist van passende arbeidsvoorwaarden, dankzij onze technische- marktkennis.

lees meer

Contactpersoon Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Tester in Utrecht