Vacature Junior Implementatie Consultant - Regio Utrecht (WFM Software, groeifunctie met interne opleiding)

Utrecht

Korndewal
 • Korndewal Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Op zoek naar een baan als consultant waarin jij de vertaalslag maakt tussen de business & IT in relatie tot een in-house ontwikkelde softwareoplossing voor personeelsplanning? Wij zijn per direct op zoek naar een gedreven starter op hbo niveau of Functioneel Beheerder met enkele ervaring.

Als Junior Consultant ben jij inhoudelijk gespreks- en sparringpartner voor organisaties waarbij onze klant het Workforce Management verzorgt. Je draagt bij aan de optimalisatie van de personeelsplanning bij organisaties dankzij slimme inzet en gebruik van in-house ontwikkelde software. Werkzaamheden die je deels vanaf kantoor of op locatie bij de klant zal uitvoeren.

Je beschikt over het vermogen om bedrijfsprocessen van klanten in de gezondheidszorg, overheid, industrie, logistiek en entertainment te doorgronden. Op basis van jouw inzicht adviseer jij de klant bij het gebruik van en de inrichting van de personeelsplanning software. Je voert implementatietrajecten uit, geeft trainingen en ondersteunt klanten ook na de implementatie bij nieuwe vragen en verdere procesverbeteringen.

Als Junior Consultant draag je dus indirect bij aan een goed geregelde personeelsplanning van de klant. Voorbeelden zijn het optimaliseren van de dienstroosterplanning, inrichten van takenplanning, het verbeteren van de capaciteitsplanning of het introduceren van diverse vormen van zelfroosteren.

lees meer

Functie-eisen Wij vragen een afgeronde hbo of wo opleiding waarbij bijvoorbeeld Informatiekunde, Bedrijfskundige informatica of Business IT & Management goed aansluiten. Werkervaring als bijvoorbeeld Software Support Medewerker of Functioneel Beheerder zijn een mooie opstap maar starters met de ambitie om zich te ontwikkelen op het gebied van WFM of HRM nodigen wij zeker uit om te reageren.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie als Consultant waarbij je terecht komt in een gedreven multidisciplinair team. Je voert jouw werkzaamheden op locatie, maar ook deels op kantoor uit waarbij je kan rekenen op (technische) ondersteuning van jouw collega's.
 • Uitstekend salaris aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder bijvoorbeeld een auto van de zaak en mogelijkheid om deeltijd te werken;
 • Ervaren collega's met veel kennis en ervaring rondom personeelsplanning, waarbij je veel kan leren in korte tijd;
 • Het in- en extern volgen van functie gerelateerde opleidingen en cursussen;
 • Een werkomgeving waarin volop ruimte is voor ambities en initiatieven;
 • De vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw werk zelfstandig uit te voeren;
 • Een hele leuke werksfeer, waarin hard werken en plezier hebben hand-in-hand gaan. Zoals met leuke teamactiviteiten, regelmatige borrels en jaarlijks terugkomende uitjes.
De klant

De klant waarvoor wij een vaste collega werven is als Business Partner voor haar klanten verantwoordelijk voor het verbeteren van de personeelsplanning. Dankzij gebruik van slimme, in-house ontwikkelde softwareoplossingen aangevuld met consultancy diensten rondom de applicaties bieden ze een totaaloplossing aan. Een ambitieuze, groeiende organisaties met korte lijnen die momenteel uit 55 medewerkers bestaat. Bij interesse vertellen wij jou graag meer over de organisatie achter deze vacature.

Interesse

Ben je geïnteresseerd en/of heb je nog aanvullende vragen over het profiel of de klant? Neem dan rechtstreeks contact op met Maykel Korndewal via 06-81288290 of [email protected]

Wij zorgen ervoor dat de juiste persoon, op discrete wijze, contact met jou opneemt om eventuele vragen te beantwoorden. Jouw reactie wordt altijd vertrouwelijk behandeld wat inhoudt dat wij geen contact zoeken met bijvoorbeeld jouw huidige werkgever.

Onderstaand de standaard sollicitatieprocedure. Vind jij het prettig om buiten werktijd contact te hebben? Geef dit gerust aan zodat wij hier rekening mee kunnen houden.
 • Beoordeling cv/ intake Maykel Korndewal;
 • 1e gesprek; kennismaking MT;
 • 2e gesprek; kennismaking team;
 • Arbeidsvoorwaardelijk gesprek.

lees meer

Bedrijfsomschrijving De klant waarvoor wij een vaste collega werven is als Business Partner voor haar klanten verantwoordelijk voor het verbeteren van de personeelsplanning. Dankzij gebruik van slimme, in-house ontwikkelde softwareoplossingen aangevuld met consultancy diensten rondom de applicaties bieden ze een totaaloplossing aan. Een ambitieuze, groeiende organisaties met korte lijnen die momenteel uit 55 medewerkers bestaat. Bij interesse vertellen wij jou graag meer over de organisatie achter deze vacature.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Business Application Consultant in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures