Vacature Senior Applicatiebeheerder DevOps - Utrecht

Utrecht

De Staffing Groep
 • De Staffing Groep Bedrijfsprofiel
 • Senior niveau
 • Detachering / Freelance / Tijdelijk contract / Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
 • Minimaal 5 jaar ervaring als applicatiebeheerder in een Agile en DevOps;
 • Minimaal 5 jaar ruime kennis en ervaring met het beheer in een Java-omgeving;
 • Minimaal 3 jaar ruime kennis en ervaring met Oracle database, SQL en PL/SQL;
 • Minimaal 2 jaar werken binnen Agile-teams / Scrum teams;
 • Minimaal 4 jaar applicatie beheer/informatica en ervaring binnen complexe omgevingen;
 • Professional ITSM Control of IT Services; ITIL Service Transition;
 • Oracle Certified Professional; Microsoft Certified Program Developer

Competenties

 • transparant, doortastend, resultaatgericht, flexibel, proactief, stressbestendig en communicatief sterk;
 • Bereidheid met de nieuwste technieken te werken en in een technisch complexe, uitdagende omgeving.
 • Goed in teamverband kunnen werken.

Wensen

 • Uitgebreide kennis van monitoring- en logging tooling waaronder Splunk en AppDynamics;
 • Uitgebreide kennis en ervaring met ITIL processen;
 • Kennis van Java is een prél
 • Bamboo, XLDeploy.

lees meer

Functie-eisen

De senior applicatiebeheerder DevOps is verantwoordelijk voor het applicatiebeheer in het domein Straf binnen een lopend scrumteam. Als applicatiebeheerder DevOps ben je verantwoordelijk voor de instanthouding van de dienst DIVOS en zorg je voor de behandeling van incidentmeldingen. Verder zorg je voor de monitoring van de dienst en draag je bij aan het vernieuwen en verbeteren van de applicatie DIVOS. De applicatie DIVOS is ontwikkeld in Oracle, Java, en JavaScript. Je werkt graag in een scrumteam en gaat op zoek naar consensus. Je hebt veel ervaring opgedaan als applicatiebeheerder en heb je doorontwikkeld als DevOps-er. Je bent T-Shaped, brengt solide monitoringkennis mee en je bent in staat om deze kennis en ervaring op een prettige manier in te zetten en over te brengen. Je bent goed in het omgaan met verschillende meningen en werken in een omgeving waarin requirements kunnen wijzigen. Je kunt goed samenwerken en communiceert makkelijk. Met andere woorden, je helpt graag je team vooruit, zowel sociaal als technisch. Je hebt een brede achtergrond in applicatiebeheer en je hebt ervaring binnen complexe beheeromgevingen

Achtergrond opdracht

Diensten Straf is verantwoordelijk voor het leveren van ICT-diensten ter ondersteuning van het primaire strafrechtproces binnen de Rechtspraak. We zijn op zoek naar versterking voor een scrumteam dat zich bezighoudt met de ontwikkeling en het beheer van DIVOS. DIVOS wordt onder andere gebruikt door rechters en griffiers. De applicatie wordt onder andere gebruikt tijdens zittingen en om zittingen voor te bereiden. Op den duur zal DIVOS worden vervangen door DWD, Digitaal WerkDossier van de Rechtspraak. In deze stapsgewijze overgang van DIVOS naar DWD zal je een belangrijke bijdrage leveren in de technische realisatie hiervan. De precieze wijze waarop deze overgang plaatsvindt moet nog nader ingevuld worden.


Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 11 april 2021, voor 17.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken.

De werkzaamheden kunnen eventueel vanuit huis worden uitgevoerd.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

IVO Rechtspraak draagt bij aan de ontwikkeling, het beheer, onderhoud en support van alle applicaties, infrastructuur en netwerken van de Rechtspraak. Dit zijn ca. 12.000 werkplekken en meer dan 200 applicaties waarvan een aantal zelf ontwikkeld zijn.

Samen met ruim 500 collega’s zorg je dat medewerkers van de Rechtspraak zorgeloos hun dagelijkse werk kunnen doen en burgers, advocaten, notarissen e.d. op een veilige manier toegang hebben tot hun zaak- en Rechtspraakgegevens.

Het ICT landschap van de Rechtspraak ondergaat een grote vernieuwing slag. De beweging is naar een multi-kanalen service architectuur en een gelaagde on premise cloud architectuur hoofdzakelijk op basis van Microsoft (werkplek, bedrijfsvoering, externe dienstverlening) o.a. Windows server SQL server, Microsoft dynamics CRM, .NET en Oracle fusion middleware (primair proces) o.a. BPM & SOA suite, WCC, ADF, OBIEE, Weblogic op basis van Linux.

Beheer van het ICT landschap is ingericht volgens de ITIL3 methodiek. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de volgende tools:

Topdesk voor de beheerprocessen, HP openview voor monitoring, Splunk voor logging, Visionwaves voor stuurinformatie en flexera voor licentiebeheer. Verder worden de product eigen faciliteiten voor beheer gebruikt zoals SCCM voor software distributie.

lees meer

Contactpersoon Mariëlle Elbertse
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatiebeheerder in Utrecht