Vacature Servicedesk medewerker Utrecht

Utrecht

Zenda Support
  • Zenda Support Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior niveau
  • Detachering / Vast contract
  • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wow, je hebt in je eerste jaar als servicedeskmedewerker bij Zenda Support drie certificaten behaald en daarmee voor groei in je ontwikkeling én salaris gezorgd, je bent goed bezig! Onze klanten zijn zeer tevreden over je inzet, je careermanager is trots op je behaalde resultaten en onze office assistent is blij dat je altijd op tijd je uren inlevert. We zijn het erover eens dat hier iets leuks tegenover moet staan; je krijgt een mooie bonus als blijk van waardering!

Bonussen
Zoals je ziet, heb je zelf veel in de hand als het gaat om je ontwikkeling én je arbeidsvoorwaarden. Zo hebben we nog veel meer leuke bonussen, denk aan een netwerfbonus voor het aanbrengen van nieuwe collega's, extra vakantiedagen als je niet ziek bent geweest, een upgrade in type leaseauto etc. En niet te vergeten onze jaarlijkse teamuitjes (2 x per jaar) en voetbaltoernooi.

Natuurlijk hebben we ook uitdagend werk voor je! Door het stellen van de juiste vragen en het geven van coaching, komen jouw wensen en ambities samen tot een mooi ontwikkelplan. Deze is helemaal op jou afgestemd en kan wat ons betreft alle kanten op; we hebben geen standaard ontwikkelplan dat door iedereen gevolgd wordt. Onze accountmanagers zoeken toffe opdrachten voor je en jij brengt in de praktijk wat je leert tijdens het studeren voor je certificaten.

Bovengenoemde is een voorbeeld van hoe het kan, geen must en we zijn heel benieuwd hoe jij straks terug blikt op je eerste jaar.

Kort samengevat
Samen komen we tot een plan voor jouw ontwikkeling als IT held, jij krijgt persoonlijke begeleiding en groeit door naar de functie die jij ambieert.

lees meer

Functie-eisen Spreekt dit je aan en heb jij
- Een afgeronde MBO ICT opleiding (niveau 3 of hoger) of de verwachting deze via BBL op korte termijn af te ronden;
- Een geldig rijbewijs;
- Goede communicatieve skills;
- Geen 9 – 5 mentaliteit

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Bij vragen bel/whats-app naar 06-31564334
Bedrijfsomschrijving Wil jij jouw IT Carrière een boost geven? Wil je werken bij een bedrijf waar jij en jouw ontwikkeling centraal staan? Wil je zelf ook kunnen beslissen over welke certificering en opdracht bij jou past? En vind je ook dat iedere IT professional recht heeft op een leaseauto? Sluit je dan aan bij de helden van Zenda!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures 2e lijns IT Support Engineer in Utrecht