Vacature Allround DBA Consultancy rol o.a. Oracle, SQLserver, etc. - Utrecht

Utrecht

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Het DBA is momenteel al sterk, maar ze voegen graag een ervaren Database Administrator toe omdat de opdrachten nog steeds toenemen. Iemand die de waarde ziet van een vernieuwende manier van Database beheer, en die dus ook continu naar verbetering zoekt. Je komt te werken met de nieuwste versies waardoor er zeer betrouwbare en veilige data beschikbaar komt. Migraties, performance tuning en backup en recovery zijn dagelijkse werkzaamheden. Het verschil in werkzaamheden zit hem in het verschil in technologieën. Denk hierbij aan: Cassandra, Hadoop, Spark, MongoDB en Kafka. Je krijgt hier de mogelijkheid om veel verschillende technologieën te leren, hierdoor ben je multi inzetbaar. Dit is niet alleen handig voor de organisatie en hun klanten, maar misschien nog wel meer jouw eigen ontwikkeling!

Je komt te werken op locatie bij de klant, die zich veelal in de Randstad bevinden. Je krijgt alle steun vanuit je collega’s en het management om jouw opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren. Er wordt samen met jou gekeken welke opdrachten en klanten bij jou passen. Ze werken hier Agile/Scrum.

lees meer

Functie-eisen

- Je beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding;
- Je hebt ervaring in het beheren databases, bijvoorbeeld Oracle, SQLserver, DB2, PostgreSQL etc.;
- Je bent bereid om meer ervaring op te doen, bijvoorbeeld Cloud, MongoDB, Hadoop etc.;
- (Enige) Ervaring met SQL en PL/SQL;
- Je kan Scrum / Agile werken;
- Je spreekt zowel Engels als Nederlands;
- Een rijbewijs is mooi meegenomen om bepaalde klanten te kunnen bereiken!

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Arbeidsvoorwaarden

– Een (boven) marktconform salaris afhankelijk van jouw ervaring;
– Een leaseauto met de mogelijkheid tot privégebruik;
– 27 vakantiedagen;
– Ruime ontwikkelingsmogelijkheden en een organisaite die daarin ook echt wilt investeren;
– Diverse kennissessies;
– Ondersteuning in je opdrachten en werkzaamheden wanneer nodig.

Interesse in deze mooie rol? Reageren kan door te mailen naar [email protected]


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Patrick Beyer of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Voor een ICT-dienstverlener centraal in het land gelegen ben ik opzoek naar een ervaren DBA`er die bij voorkeur ervaring heeft met meerdere omgevingen zoals Oracle, SQLserver, DB2 en/of PostgreSQL. Je gaat hier voornamelijk aan de slag in enterprise omgevingen, denk hierbij aan overheden, banken of grote instellingen. Ze leveren diensten op het gebied van onder andere security, Data, Infrastructuren (Linux) en Database optimalisatie. Je werkt voornamelijk op locatie bij de klant, maar in overleg zijn er ook altijd mogelijkheden tot thuiswerken en kom je met regelmaat allemaal samen op kantoor. Dit gebeurt meestal op de vrijdag. Er is veel aandacht voor zowel het individu als het teamgevoel. Ze investeren graag in hun medewerkers, je kunt hier onder andere diverse opleidingen volgen, certificaten behalen en doorgroeien of verbreden in jouw functie.

De organisatie is ambitieus en maakt dit vooralsnog ook goed waar. Ze verliezen daarbij het persoonlijke aspect zeker niet uit het oog. Ze liggen erg goed in de markt en hun passie voor IT is terug te zien in hun oplossingen die gebaseerd zijn op een langdurige samenwerking. Ze organiseren ook voor hun klanten en medewerkers interessante kennismiddagen. Daarbij wordt er met enige regelmaat een uitje gepland als team zijnde waarbij je moet denken aan bijvoorbeeld een avondje uit eten.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Database Administrator in Utrecht