Vacature Functioneel Applicatiebeheerder - Utrecht

Utrecht

DeRecruiter.nl
 • DeRecruiter.nl Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving Functioneel Applicatiebeheerder

In deze functie ben je het aanspreekpunt en verantwoordelijk voor verschillende systemen, waaronder het studenteninformatiesysteem, Office365, CRM, HRM, Sharepoint en Exact. Je zorgt er actief voor dat je klanten optimaal geholpen worden met de systemen. Taken die hierbij horen zijn het uitwerken van een functioneel ontwerp, het inrichten van de systemen, het aanleveren van managementinformatie en zoeken naar verbeteringen. Tevens geef je gebruikerstrainingen en neem je deel aan diverse ICT-innovatieprojecten.

Een uitdagende baan bij één van de beste hogescholen van Nederland. De afdeling ICT bij Hogeschool Tio bestaat uit 14 gedreven professionals die in de volle breedte zorgdragen voor de ICT-services voor de educatieve- en de bedrijfsprocessen. Voor de komende jaren is er een ambitieus programma opgesteld om de ICT-faciliteiten bij Hogeschool Tio verder te professionaliseren. Als Functioneel Applicatiebeheerder heb je daarin een belangrijke rol.

Je werkplek is gevestigd op het moderne hoofdkantoor op loopafstand van station Utrecht Centraal. Binnen tien minuten loop je van het station naar jouw werkplek.


Functie eisen Functioneel Applicatiebeheerder
Tio is op zoek naar een proactieve, service- en kwaliteitsgerichte Functioneel Applicatiebeheerder.
Je beschikt in elk geval over:
 • een afgeronde opleiding op hbo/wo-niveau, bij voorkeur richting ICT;
 • minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • ervaring met het implementeren en testen van (bedrijfs)applicaties;
 • kennis en ervaring met SQL, HTML en PowerBI;
 • kennis en ervaring met het maken van queries, rapportages en analyses;
 • kennis en ervaring met Office365, Sharepoint en CRM-software;
 • ervaring met (agile) projectmatig werken;
 • kennis en ervaring met BiSL, ITIL en/of ASL is een pre;
 • je neemt verantwoordelijkheid en hebt een innovatieve en enthousiaste houding;
 • uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels.

Bedrijfscultuur

Hogeschool Tio is een particuliere onderwijsinstelling. Ze verzorgen erkende hbo-, mbo4- en masteropleidingen op het gebied van business, hospitality en toerisme. Jaarlijks studeren ongeveer 2000 studenten aan hun vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Hengelo, Rotterdam en Utrecht. De kwaliteit van het onderwijs wordt in diverse onafhankelijke studiegidsen en -onderzoeken hoog aangeschreven. Hogeschool Tio staat voor:

Kleinschalig en persoonlijk. Tio werkt met kleine klassen van ongeveer 11 studenten. Dit garandeert persoonlijk contact met studenten en daardoor kunnen ze hen echt individueel begeleiden en laten groeien.

Excellent. Tio stimuleert studenten om te excelleren. De docenten krijgen alle ruimte om studenten te helpen zich in hun vak te verdiepen.

Ondernemend. Tio is een particuliere hogeschool. Daardoor kunnen ze kleinschalig onderwijs bieden en veel aandacht geven aan individuele studenten. Ze zijn flexibel en kunnen snel reageren op actuele ontwikkelingen. Zo kunnen de studenten sinds het begin van de coronacrisis alle lessen online én live volgen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Het is 2012 als Ramon de Meijer en Sita Keilman besluiten dat het anders kan. Of beter gezegd: anders móét. Hun visie op recruitment is namelijk net even anders dan ze tot nu toe bij verschillende bureaus hebben gezien. Ramon en Sita zien een recruitmentbureau voor zich met consultants die niet slechts hun best doen, maar het ‘gewoon regelen'. Een recruitmentbureau dat klanten én kandidaten weet te verrassen en altijd een stapje extra zet. Het liefst rennend. Een recruitmentbureau waar commitment en persoonlijke aandacht kernwoorden zijn dus. En waar een ongekende drive voor het beste resultaat de rode draad is. Uit díe ambitie is de Recruiter ontstaan.
Het verschil maken

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van werving en selectie, met een kantoor in Utrecht en Amsterdam. Vanuit deze kantoren – of op locatie – werken we dagelijks om het verschil te kunnen maken voor onze opdrachtgevers en kandidaten. Dit doen we met trots en plezier, want dat vinden wij het allerbelangrijkste. Wij hebben de mooiste functies op het gebied van ICT, HR, sales & marketing, management én meer. Ons netwerk bestaat vooral uit hoogopgeleide kandidaten. Om welk vakgebied of contractvorm het ook gaat, onze consultants gaan alleen voor de beste match. En die beste match kun je met een gerust hart aan ons toevertrouwen, want met gespecialiseerde, betrokken en ervaren consultants gaan we alleen voor het beste resultaat. Zo maken wij het verschil.

lees meer

Contactpersoon Daphne Noteboom
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Functioneel Applicatiebeheerder in Utrecht