Vacature Java Consultant Utrecht

Utrecht

Search X Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Vraag jij je wel eens af waarom er nog steeds bedrijven zijn die met verouderde versies van Java werken, monolieten bouwen en volgens de waterfall-methode ontwikkelen? Het antwoord is simpel: Er zijn nog steeds developers die bereid zijn om eraan mee te doen. Zet jij jouw eigen ontwikkeling liever op de eerste plaats?

Natuurlijk! Wie niet?

Hoe graag ze het ook ontkennen, de meeste consultancy bedrijven werken nog steeds volgens het principe: “U vraagt, wij draaien”. Daarom komt jouw ontwikkeling altijd op de tweede plaats. Gelukkig kan het ook anders.

De oplossing? Midlance! Dat is de gulden middenweg tussen freelance en consultancy. Je hebt de vrijheid, zelfstandigheid en financiële voordelen van freelance werken, gecombineerd met de zekerheid en stabiliteit van het werken bij een consultancy bedrijf.

Dat klinkt mooi, maar hoe dan?

Door zelf te bepalen aan welke projecten je wilt werken heb je volledig grip op je eigen ontwikkeling. Bovendien pluk je daar ook de financiële vruchten van en bepaal je zelfs je eigen reistijd! Even geen opdracht? Geen zorgen. Dan kun je namelijk altijd rekenen op de zekerheid van het werken in vaste dienst en je rekeningen betalen.

Dus ik bepaal zelf mijn werkzaamheden?

Precies, jij bepaalt. Werk je liever aan een ride-sharing platform, een mobiel bankieren app of een slimme energiemeter? Leg jij de focus liever op cross-platform development projecten of denk je alleen maar aan containerization? Werk je liever aan een in-house project of geef je de voorkeur aan on-site? Jij hebt de touwtjes in handen.

Hoe weet ik wat ik moet meenemen?

Ook dat is voor een groot deel aan jou, maar sommige dingen zijn simpelweg onmisbaar. Zoals bijvoorbeeld een HBO of WO-opleiding richting computer science of een vergelijkbare studie. Daarnaast heb je in ieder geval een paar jaar concrete Java development ervaring nodig om te weten wat goed bij je past. Verder is het handig als je al ervaring hebt met cloud-oplossingen of beschikt over wat front-end kennis, maar er is altijd ruimte om te leren.

En de financiële voordelen?

Financiëel ga je er zeker niet onder lijden. Je deelt namelijk mee in de omzet van ieder project waar je bij betrokken bent. Daardoor kan je maandsalaris al gauw oplopen tot meer dan €7.000,- bruto per maand. Bovendien maak je onderdeel uit van een unieke en snelgroeiende consultancy waar jouw ontwikkeling op nummer #1 staat. Dus waar wacht je op? Solliciteer nu!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 7.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn Search X. Een recruitment agency, gespecialiseerd in het bemiddelen van IT, Sales en Marketing professionals voor vaste vacatures en freelance opdrachten. Van Junior tot Executive level en van Start-up tot Multinational, maar altijd met het uitgangspunt: Kwaliteit boven kwantiteit, eerlijk en oprecht.

Sinds onze start in 2013 hebben wij ons er elke dag voor ingezet om het leven van onze klanten en kandidaten, leuker en beter te maken. Het gaat namelijk altijd om mensen, dat staat buiten kijf. Daarom werken wij alleen voor bedrijven waar we zelf ook zouden willen werken. Innovatieve Scale-ups zoals Facevalue, Ireckonu en Boldking, maar ook grote gevestigde multinationals zoals Heineken, Accenture en Wolters Kluwer.

Wat wij doen, doen we anders dan anderen. Wij vinden niet wat je zoekt, maar wat je nodig hebt. #EigenwijsLoyaal

lees meer

Contactpersoon Joost van der Laan
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Java Developer in Utrecht