Vacature Citrix consultant Utrecht

Utrecht

Jobfinity
 • Jobfinity Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Detachering / Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Citrix consultant in Utrecht.


Functieomschrijving Citrix Consultant Utrecht

Voor een grote, nationaal opererende ICT dienstverlener met meerdere vestigingen, zijn wij op zoek naar een senior Citrix (i.c.m. RES) consultant die actief zal zijn in midden-Nederland. Je zal op projectbasis bij verschillende klanten advies leveren over de beste oplossingen/wijzigingen ten behoeven van de bestaande infrastructuur. Dit doe je binnen een team van ruim 100+ ICT professionals. De omgevingen waarbinnen je werkt zijn technisch hoogwaardig en kunnen oplopen tot 2000+ werkplekken. Jouw expertise is te vinden op het vlak van Citrix en RES software, ook beschik je over degelijke kennis /ervaring met Microsoft en VMware omgevingen.


Citrix Consultant functie eisen
 • HBO werk- en denkniveau; 5+ jaar relevante werkervaring in middel/grote omgevingen;
 • Ervaring met projectmatig werken en leidinggeven aan teamleden;
 • In het bezig van Citrix certificeringen (RES is pré).
Persoonlijke eigenschappen

De ambitie om binnen complexe omgevingen te werken en je technische kennis continue door te ontwikkelen d.m.v. trainingen en het behalen van certificaten; Analytisch sterk en beschikkende over brede technische diepgang; Comfortabel met zelfstandig werken en ook communicatief sterk tegenover klanten en collega's; Een klantgerichte instelling en altijd op zoek naar nieuwe opportunities om de klanten enthousiast te maken over je dienstverlening; In het bezig van rijbewijs B.


Overige informatie
 • Locatie: Utrecht;
 • Start: Zo snel mogelijk;
 • Duur: 12 maanden op basis van detachering;
 • Inzet: 40 uur.
Voorwaarden Citrix Consultant Utrecht

Als Citrix Consultant gedetacheerd worden door Jobfinity betekent dat je in dienst treedt bij Jobfinity. Bij ons staat jouw loopbaan voorop, wij bieden je namelijk diverse opleidingsmogelijkheden om jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een medewerker van Jobfinity begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonus. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens bieden wij je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Jobfinity dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.


Over Jobfinity

Als je er voor kiest om via Jobfinity gedetacheerd te worden als Citrix Consultant dan treed je in dienst bij Jobfinity. Je gaat werken voor een snel groeiende, ambitieuze organisatie werken en je wordt onderdeel van een team met betrokken ICT professionals. Het uitgebreide klantenbestand van Jobfinity biedt je de mogelijkheid om ervaring op te doen als Citrix Consultant binnen verschillende opdrachtgevers in heel Nederland, maar zeker ook in Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland. Daarnaast krijg je bij ons de ruimte om je aanvullende certificaten te behalen en de coaching om je naar een hoger platform te tillen. Samen met je vaste contactpersoon binnen Jobfinity stel je samen een persoonlijk carrièreplan op, waarbij jouw wensen centraal staan.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info
Marcel Goezinne
06 - 102 28 606
Bedrijfsomschrijving Wie is Jobfinity? Jobfinity IT Detachering detacheert support & beheerprofessionals binnen de IT. Naast detachering biedt Jobfinity ook detavast constructies aan van ICT professionals. Wij zijn persoonlijk bureau met een team op kantoor van vier collega's en 25 collega's die bij klanten gedetacheerd zijn. En dit is meteen wat ons ons maakt, de kleinschaligheid waardoor we kunnen gaan voor een goede band en kwaliteit naar collega's en opdrachtgevers.

lees meer

Contactpersoon Marcel Goezinne
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!