Vacature Agile Software Tester - Helvoirt

Helvoirt

Hupp Recruitment
  • Hupp Recruitment
  • Universitair of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Synerscope, toonaangevende leverancier van innovatieve software in Big Data Information Technology, zoekt Agile Software Tester ter versterking van het development team (scrum). Vanuit het historische kantoor in Helvoirt ga je aan de slag met zowel het uitvoeren van softwaretesten als het vormgeven van de geautomatiseerde testomgeving. Je krijgt direct veel verantwoordelijkheden en gaat een belangrijke rol spelen in het groeiende software development team.

Synerscope maakt unieke en innovatieve software om geavanceerde data analyses te maken en big data inzichtelijk te maken. Dit doen ze voor organisaties in uiteenlopende branches en in binnen- en buitenland. Als Senior Software Tester ben je er als geen ander van bewust wat de waarde is van een goede teststrategie en kan je helpen het team te begrijpen wat, wanneer en hoe te testen. Jij weet wat de waarde is van goede (geautomatiseerde) tests. Als Software Tester ben je verantwoordelijk voor het vormgeven van de agile testomgeving bij Synerscope. Het is daarom belangrijk dat je kritisch durft te zijn, collega's kan overtuigen en kritische vragen durft te stellen. Wij zoeken een echte teamplayer, je draagt bij aan een goede teamspirit en bent proactief in het onderhouden van de relatie met alle stakeholders.   

lees meer

Functie-eisen Als ervaren Software Tester heb je een goed ontwikkelde visie op geautomatiseerd en handmatig testen en weet je dit ook over te brengen aan het team. Op positieve wijze ga je de discussie aan met je collega's binnen het scrum team. Daarnaast ben je de schakel tussen de business en het team, met grote focus op de behoefte van klanten communiceren naar het development team (BDD). Door je ervaring als Software Tester herken je snel kansen in de keten van ontwikkeling, testen, lanceren en gebruik.  Daarnaast heb je: 
  • Een afgeronde HBO of WO opleiding;  
  • Kennis van- en ervaring met de Acceptance Test-Driven Development (ATDD) en Behaviour Driven Development (BDD) aanpak;
  • Genoeg kennis van verschillende test tools zoals Cucumber, Robotics en Chai om de testomgeving van Synerscope te kunnen vormgeven;
  • Een goede beheersing van de Engelse taal; 
  • Kennis van Azure (een pre). 
AanbodSynerscope biedt een zelfstandige functie binnen een team met bovengemiddeld intelligente collega's. Je krijgt direct een zeer zelfstandige rol met veel vrijheid. Als Software Tester ben je van grote waarde en kun je de bedrijfsprocessen constant blijven optimaliseren. Dit is jouw kans om met de nieuwste technieken binnen Big Data aan de slag te gaan! Een team van fijne collega's waar je veel van kan leren. Daarnaast biedt de organisatie je alle ruimte om verder te leren en certificaten te behalen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Overige info Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar [email protected] Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Britt Smithson via 013 303 4117.  Het kan natuurlijk zijn dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.  Hupp Recruitment helpt bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature.???  

lees meer

Bedrijfsomschrijving Het team van Synerscope levert oplossingen om data inzichtelijk te maken aan de zakelijke markt. Door tegelijkertijd gebruik te maken van gigantische hoeveelheden gestructureerde als ongestructureerde data ontstaan nieuwe visies en worden next-generation oplossingen gefingeerd. 
 
Het team werkt vanuit een sfeervol, historisch kantoor in het centrum van Helvoirt ( vlakbij Den Bosch ). Synerscope is in 2011 opgericht en maken een sterke groei door! De innovatieve oplossing van de organisatie is populair en wordt gebruikt door toonaangevende organisaties in binnen- en buitenland. 
 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!