Vacature Scrum master / Agile Coach (kansen in heel NL) - Soest

Soest

Yacht
  • Yacht
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Heb jij de mensenkennis om IT’ers goed te laten samenwerken? En heb jij een Scrum Master certificaat behaald, én HBO denkniveau? Dan kunnen wij jou helpen in een volgende stap als Scrum Master/ Agile coach! 

Als Scrum master/ Agile coach ben jij dé persoon die zorgt voor een efficiente samenwerking. Je zorgt ervoor dat het team elkaar goed kent, zowel op expertise en sterke kanten, als op de minder sterke kanten. Je verzorgt trainingen Scrum & Agile werken en coacht IT'ers om nog meer uit zichzelf te halen. Ook motiveer je het team zich continue te blijven verbeteren en signaleer je obstakels in de samenwerking én los je deze proactief op. Kortom, je inspireert, motiveert, traint en coacht een groep individuen naar een winning Scrum team!

Wij hebben mogelijkheden door heel Nederland, variërend van de financiële dienstverlening tot de zorg, en van Rijksoverheid tot de bouwsector. Wij matchen jou niet alleen aan een mooie functie, maar begeleiden jou ook door het hele proces (bijv. door je te coachen in het opbouwen van je c.v.). Op deze manier laten wij niks aan het toeval over, en kun jij met een gerust hart op gesprek én van start bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers. Wij zetten ons altijd in voor een goed salaris waarbij wij jouw bagage aan werkervaring en opleiding meewegen. 

lees meer

Functie-eisen

-Je beschikt minimaal over HBO denk- & werkniveau (opgedaan door vooropleiding, of werkervaring en relevante on-the-job training)

-(PSM/ CSM)

Je bent in het bezit van tenminste een Scrum Master certificaat (PSM en/ of CSM)

-Pré: als je beschikt over aanvullende Product Owner (PSPO/ CSPO), Kanban Systems certificaten hebt (KSD / KMP I, (KSI / KMP II)

-Voor senior rollen: Je hebt kennis van schalingstechnieken (Kanban Maturity Model (KMM), SAFe, LeSS, Scaled Professional Scrum (SPS) én ervaring in coaching en transformaties binnen bedrijven

lees meer

Overige info Arbeidsvoorwaarden

Wij komen op voor een goed salaris van onze kandidaten. Wij kijken altijd naar jouw bagage aan werkervaring en opleiding, zodat jij krijgt waar je recht op hebt. De exacte arbeidsvoorwaarden verschillen tussen de verschillende organisaties en branches waarvoor wij bemiddelen. In dit proces staan wij aan dezelfde kant als jij!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Yacht is dé verbindende kracht tussen professionals en organisaties die het verschil willen maken. Dit doen wij vanuit onze overtuiging dat werk dat ertoe doet mensen gelukkig maakt. Ons doel is optimaal resultaat: professionals uitdagend werk bieden waarmee zij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbeteren. Yacht is, vanuit acht kantoren door heel Nederland, actief in acht vakgebieden: IT, Finance, Engineering, Legal, HRM, Marketing & Communications, Supply Chain Management & Procurement en Sociaal Domein. Let op: het gaat om een vaste baan via Yacht, niet zozeer bij Yacht!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Scrum Master in Soest