Vacature Software Developer - Soest

Soest

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Deze organisatie ontwikkeld een SaaS-product, bestaande uit een webapplicatie en een hybride app gericht op facility management en schoonmaak. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot internationale speler op dit gebied en maken ze veel klanten als Center Parcs, Landal en Van der Valk blij met hun software.

Naast de Nederlandse markt breiden ze sinds enkele jaren ook uit naar België, Frankrijk en Duitsland. Dit brengt verschillende uitdagingen met zich mee zoals het verbeteren, uitbreiden en standaardiseren van hun product, waardoor opschalen in de toekomst sneller en makkelijker wordt.


Functie

Voor onze klant zijn we momenteel op zoek naar een software engineer met ruime ervaring in PHP (5+ jaar). Belangrijk is dat je in staat bent om samen met je collega’s tot kwalitatieve en onderhoudbare oplossingen te komen, mede door gebruik te maken van Design Patterns en SOLID principes. Deze oplossingen voldoen aan de best practices en worden getest middels geautomatiseerd testscripts. Tot slot zoeken ze iemand die bekend is met moderne ontwikkelingen zoals Microservices, Docker en Domain Driven Design.

Het team bestaat op dit moment uit 6 ontwikkelaars, waarvan 2 junioren en 4 medior/senior. Hiernaast hebben ze een UX-designer en een Product Owner. Ze hebben geen dedicated tester of front-ender in dienst dus iedereen is breed bezig in het ontwikkelproces. Met een focus op de lange termijn vinden ze het ook prettig als iedereen betrokken is bij de verdere ontwikkeling.

Hun technische stack bestaat uit o.a.: PHP, Symfony, JavaScript, Angular.


Eisen

• HBO werk en denk niveau
• Ruime werkervaring in PHP
• Kennis van Symfony (of Laravel)
• Microservices, Docker en Domain Driven Design zijn voor jou niet onbekend
• Kennis van Javascript & Angular is een pre


Aanbod

Je komt te werken in een informeel team dit zichzelf graag blijft ontwikkelen en de lat voor elkaar continu hoger legt. Dit gebeurt vanuit een relaxte sfeer waarbij er meer dan voldoende ruimte is voor ontspanning. Verder bieden zij:

• Een contract voor 32, 36 of 40 uur per week met flexibele werktijden
• Een marktconform salaris
• Reiskostenvergoeding
• Pensioenregeling
• 26 vakantiedagen
• 8% vakantiegeld
• Een laptop van de zaak
• Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding
• Regelmatig gezellige borrels en een jaarlijkse beachday. En ook gewoon een fijn, gezellig team om dagelijks mee samen te werken!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 40,00 p/u
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Anne Taal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Developer in Soest