Vacature Technisch Test Engineer - Nieuwegein

Nieuwegein

ICT Group
 • ICT Group Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Please note that this position requires Dutch language skills.
Locatie:
Veel van onze werkzaamheden voeren wij uit op ons kantoor in Barendrecht of bij onze klanten in de regio. Momenteel werken wij zoveel mogelijk vanuit huis. In de toekomst zullen we juiste balans bieden tussen thuiswerken, op kantoor en of klant locatie. 

Binnen het domein transport en logistiek hebben wij dagelijks te maken met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen. Bij en voor onze klanten ga je samen met ons aan de slag met technische software oplossingen. Denk aan container terminals, havenbedrijven (publieke) transport operators, distributiecentra en productiebedrijven. Jij speelt een belangrijke rol in de – veelal – maatwerksoftware die we voor onder andere ECT, Atlas Copco, Kruidvat en het Havenbedrijf maken. 

We bouwen componenten, maar ook  complete systemen die we integreren met andere systemen in veelal multidisciplinaire omgevingen. Integraties met bijvoorbeeld tablets, web portals, voertuigen en (automatische) kranen zijn niet meer weg te denken binnen de huidige innovaties. Wij zijn een system integrator en realiseren m.b.v. technieken als Azure en .NET software waarbij we veelal IT koppelen met OT. We houden trends en ontwikkelingen nauw in de gaten (denk aan low-code ontwikkeling) en bieden je de kans om met nieuwe technologieën aan de slag te gaan. 

Kijk eens hier voor voorbeelden van onze projecten. 

Dutch is mandatory for this position.

Ter uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar eenTest Engineer (technisch).

Je levert een waardevolle bijdrage in het gestructureerd en methodisch testen van onze applicaties. Omdat we vaak werken aan bedrijf kritische toepassingen, hanteren wij een gestructureerd testproces, waarbij Risk based testing een belangrijke rol speelt. Wij gebruiken voor alle projecten een Agile methode. De teams variëren van 3 tot 9 professionals en samen met hen werk je dedicated aan één project.

Een mooi voorbeeld is het project dat we voor ECT hebben uitgevoerd (lees de case hier) . Een ander voorbeeld is een project waarin we voor een multinational een nieuw systeem ontwikkelen waarin alle belangrijke (sensor)data van hun producten in de Microsoft Azure Cloud wordt ontvangen, berekend en opgeslagen. Het gaat hierbij om meer dan 100 miljoen berichten per dag. Via een portaal wordt allerlei informatie toegankelijk gemaakt voor specifieke doelgroepen.
 

lees meer

Functie-eisen

Wat breng je mee?
Als persoon ben je nieuwsgierig en een motivator richting je team en een goede sparringpartner voor interne- en externe klanten. Daarnaast herken je jezelf in de volgende criteria:

 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een technische software omgeving;
 • Je hebt ervaring met één of meerdere tools zoals:  Selenium, Fitnesse, SoapUI, QTP, MS TFS, Watir, Silkuli, Specflow of andere frameworks voor test automatisering;
 • Certificering in ISTQB of TMAP Next is een pre; mocht je deze nog niet hebben, dan haal je die bij ons!
 • Ervaring met het opstellen van een master testplan;
 • Je beschikt over een sterk ontwikkeld analytisch vermogen en helicopterview;
 • Als persoon ben je te beschrijven als zelfstandig, proactief en ondernemend;
 • In het bezit van een geldig rijbewijs (je werkt op ons kantoor Barendrecht en met enige regelmaat bij één van onze opdrachtgevers);
 • Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels;

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info

Dit hebben we jou te bieden

 • Goed salaris: je ontvangt een goed marktconform salaris
 • 13e maand: elk jaar een extra maandloon als vaste bonus
 • 29 vakantiedagen: met de vrijheid om dagen bij of te verkopen
 • Pensioenregeling: een goede regeling voor je oude dag
 • Leaseauto: of een vergoeding voor je eigen auto
 • Onkostenvergoeding: een netto bijdrage in werkgerelateerde kosten
 • Opleidingen: houd je kennis op peil in onze ICT Academy
 • Boekenbudget: koop een boek of hard- of software voor jezelf

lees meer

Bedrijfsomschrijving Over ICT Group
In 1978 werd ICT Group N.V. opgericht als specialist in de ontwikkeling van embedded oplossingen voor industriële toepassingen. In 2002 kreeg de naamloze vennootschap twee verschillende werkmaatschappijen: ICT Embedded en ICT Solutions. Deze werden in 2009 omgedoopt naar HUMIQ om vervolgens in 2012 verder te gaan onder de naam ICT Automatisering Nederland. ICT Group heeft de missie om herkend te worden als dé systeembouwer voor branchespecifieke en brancheoverschrijdende oplossingen en richt zich dan ook op het realiseren van efficiënte, flexibele en eenvoudige processen. Deze uitdaging gaat ICT Group voornamelijk aan binnen de domeinen Cities, Industries en Healthcare.

Werken bij ICT Group
De mensen van ICT Group staan dagelijks weer voor de uitdaging om complexe processen tot een werkend systeem te maken. Vervolgens is het de uitdaging om bestaande ICT oplossingen sneller, simpeler, duurzamer en effectiever te maken om het rendement te verbeteren. ICT Group gaat deze uitdaging graag aan met circa 1.400 medewerkers. Hoe ingewikkelder de projecten, hoe enthousiaster wij worden, en hoe ambitieuzer de doelstellingen, hoe hoger wij onze lat moeten leggen. Op deze manier is ICT Group erin geslaagd om al langer dan 40 jaar succesvol te zijn in de ICT en op industrieel gebied. Werken bij ICT Group betekent dat je gaat werken aan producten en projecten met slimme, innovatieve en integrale ICT oplossingen die jou persoonlijk uitdagen.

Vacatures ICT Group
Onder de vacatures van ICT Group vallen kansen in de categorieën Microsoft, Java, Embedded, PLC / SCADA / DCS & MES, Outsourced services, Staff, Testing / Agile en Project managers / Consultants. In onder meer Barendrecht, Deventer, Eindhoven, Oosterhout, Breda, Nieuwegein, Maastricht en Groningen worden uitdagingen aangeboden bij ICT Group. Bij ons bedrijf bestaan regelmatig nieuwe mogelijkheden voor onder meer .NET software developers, Angular ontwikkelaars, business consultants, software testers, solution architecten, Azure engineers en Java programmeurs. Er worden zowel young professionals als ervaren professionals gezocht, met name voor een fulltime dienstverband.

lees meer

Contactpersoon Jiska van Herpen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!