Vacature Leergierige Junior PHP Developer - Nieuwegein

Nieuwegein

Phind
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Organisatie

Dit eigenwijze bedrijf heeft al vanaf het begin alles zelf gedaan. Vanuit de irritaties die grote software giganten vaak opwekken. (Denk aan onpersoonlijk contact, meerdere lagen waar je als klant of mederwerker doorheen moet voordat iets wordt geregeld) zijn ze 15 jaar geleden voor zichzelf begonnen. Inmiddels hebben ze onlangs versie 5 van hun eigen framework gelanceerd en zijn ze met een klein en hecht team van 4 man. Ze hebben voor deze grootte gekozen om alle wensen die de klant heeft ook te kunnen realiseren. “Alles wat de klant wilt, dat kan en als het niet kan dan maken we het wel” is hun motto. Ze zijn er al een tijdje over aan het nadenken maar nu zijn ze echt op zoek naar hulp en daar hebben ze jou voor nodig!

Functie

Deze baan is in principe van 09.00 tot 17.00 maar kan ook om 07.00 beginnen en om 15.00 eindigen. Als het mooi weer is snappen zij ook wel dat je graag op een terras zit aan het einde van de middag.

Nadat je binnen bent gekomen check je, je mailbox. Je staat namelijk veel in contact met klanten. Je bent echt het persoonlijke aanspreekpunt voor de klant dus die moet te woord worden gestaan. In hart en nieren zijn ze bij dit bedrijf ontwikkelaars dus daar ligt uiteraard de focus.

Het is de bedoeling dat de klant vanuit het zelfontwikkelde CMS wat gekoppeld is aan het framework uit de voeten kan. Wanneer ze dat niet kunnen of graag iets nieuws willen dan ben jij daar het vaste aanspreekpunt voor. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je op gesprek gaat bij een klant die een nieuwe applicatie wilt hebben die jij gaat ontwikkelen! Je bespreek het met het team en gaat aan de slag. Onderling wordt er veel gepraat over de projecten en wanneer je een vraag hebt zal iedereen je helpen alleen wordt er wel verwacht dat je zelfstandig kan werken en dingen zelf oppakt.

Wanneer je denk even iets voor jezelf te willen doen, dan kan dat ook. Elke dag is er even een half uurtje waarin jij mag doen wat je wilt.

Eisen

 • Passie en liefde voor programmeren
 • 2-3 jaar werkervaring is een pré
 • Leergierigheid.( Ze hebben hun framework zelf gebouwd namelijk)
 • Kennis van PHP5, MySQL, Javascript (Zend ervaring en certificering is een grote pre)
 • Je weet hoe je met Linux moet omgaan (op kantoor staat een state of the art windows pc die er uit gaat zodra hij te langzaam wordt)
 • Verantwoordelijkheidsgevoel
 • Sociaal

Voorwaarden

 • Een salaris afhankelijk van ervaring tussen de €2000,- en €3000,- euro.
 • Een hecht team tussen de 25 en de 35 jaar waarin iedereen gelijk is.
 • Een baan waarin er voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen.
 • Heerlijke verzorgde lunch elke dag
 • 25 vakantiedagen
 • Reiskostenvergoeding
 • Verscheidene beloningen bij goed presteren. (Ik heb gehoord dat je toekomstige werkgevers nogal gadget freaks zijn en daarbij het personeel niet vergeten)
 • De kans om te groeien met een bedrijf wat dingen op zijn eigen manier doet en dat altijd zal blijven doen.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 3.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie binnen een specifieke branche op het IT platform. Hierbij denkend aan het stuk software development / Database specialisten en Business Intelligence. Middels jaren lange ervaring en meer dan 40 jaar recruitment bij elkaar zijn wij een van de bekendere spelers binnen de zeer specifieke branche.

lees meer

Contactpersoon Phind
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PHP Developer in Nieuwegein Bekijk alle soortgelijke vacatures