Vacature Microsoft BI-specialisten opgelet! - Nieuwegein

Nieuwegein

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Toe aan een nieuwe Microsoft BI stap?

De afdeling Informatisering bij dit opleidingscentrum is op zoek naar uitbreiding. De mobiliteitsbranche is meer dan ooit tevoren in beweging en door de vele ontwikkelingen worden er tegenwoordig hogere eisen gesteld aan mens en organisatie. Wat dan mee moet veranderen is de kwaliteit van opleidingen en trainingen. Deze organisatie zorgt daar voor. Al ruim 60 jaar leveren zij gekwalificeerde medewerkers vanuit het hoofdkantoor in de omgeving van Utrecht. Ondertussen is de organisatie gegroeid naar 250 medewerkers die vanuit diverse locaties in Nederland hun steentje bijdragen aan het doel: ‘Bedrijven vooruit helpen’.

Functie
Momenteel bestaat de afdeling uit 10 medewerkers, die allemaal hun eigen specialiteit hebben. Het zijn multidisciplinair teams die  werken aan creatieve oplossingen en vakmanschap voor interne vragen, opleidingen en klantvragen. Als Applicatieontwikkelaar / beheerder ben jij degene die de informatiestromen onderhoudt richting de business intelligence. Eerst ga je de wensen en eisen van de klant vertalen naar rapportages die uiteindelijk het gevraagde visueel gaan weergeven. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de Microsoft BI suite (SSIS, SSAS, SSRS). Als Applicatie specialist werk je aan het volledige proces. Query’s schrijven, ETL, datastromen, rapportages, dashboards en klantcontact. Zin in een veelzijdige functie bij een dynamische organisatie die grenzen verlegt? Er wordt hier altijd rekening gehouden met je werk- privébalans, maar je wordt ook gestimuleerd om aan je carrière te werken. De mogelijkheid om 32 uur te werken is aanwezig.

Eisen

  • Ervaring in een soortgelijke functie
  • Kennis van Microsoft BI, Power BI en SQL

Aanbod

  • Salaris van ongeveer €4100,- op basis van 40 uur
  • 32 uur ook mogelijk
  • Thuis werken
  • Bonusstructuur
  • Trainingsbudget

Ben jij een ondernemende developer en kom je graag in contact met deze organisatie? Stuur dan je CV naar Voor vragen over de vacature kun je mij ook bereiken via 088-3218123 of 06-14743090. Mocht dit niet de baan voor je zijn, kijk op www.starapple.nl voor andere interessante vacatures in jouw regio!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Justin Kluin
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures BI Specialist in Nieuwegein Bekijk alle soortgelijke vacatures