Vacature Projectmanager - Nieuwegein

Nieuwegein

ICT Group
 • ICT Group Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Werken aan innovatieve oplossingen die onmisbaar zijn voor iedereen en dus ook voor jou als reiziger? Als Projectmanager bij InTraffic kan jij een waardevolle bijdrage leveren!

 • Hoe? Door met jouw eigen team ervoor te zorgen dat het project succesvol wordt afgerond binnen de gestelde tijd, kwaliteit en budget.
 • Waarom? Om Nederland bereikbaar te houden.
 • Waar? Bij InTraffic in Nieuwegein, dé IT-specialist op het gebied van verkeer en vervoer.
 • Met wie? Je werkt in jouw team volgens de agile methodiek. Onze scrumteams variëren van 3 tot 9 professionals.

Jouw rol als Projectmanager     
Vanuit jouw passie voor Agile / Scrum en ervaring in bedrijfskritische software ontwikkeltrajecten ben je in staat met een winning team, projecten tot een succes te brengen. Met jouw eigen team, bestaande uit o.a. ontwikkelaars (back-end en/of front-end), technische specialisten, testers en een test coördinator of testmanager ga je ervoor zorgen dat het project succesvol wordt afgerond binnen de gestelde tijd, kwaliteit en budget.
Je bekleedt hiermee een sleutelpositie binnen onze organisatie en door je behaalde successen maak jij samen met je team het verschil bij onze klanten.

Jouw taken
Je bent verantwoordelijk voor de samenstelling van jouw projectteam en je zorgt voor een goede sfeer binnen je team en natuurlijk een goed projectresultaat. 

 • Je maakt en bewaakt een projectplan en bijbehorende begroting;
 • Je bent verantwoordelijk voor het afronden van de projecten binnen tijd, kwaliteit en budget en hier stuur je op;
 • Je signaleert en creëert op commercieel gebied kansen en je stelt, in nauwe samenwerking met sales en delivery, offertes op;
 • Je onderhoudt contacten met je interne en externe stakeholders op diverse niveaus;
 • Je presenteert oplossingen die het verschil maken voor onze klanten;
 • Je combineert of wisselt de projectwerkzaamheden soms af met een beheercontract (SLA). 

lees meer

Functie-eisen

Wie ben jij?
Jij staat middenin je carrière! Je bent ambitieus, enthousiast, bevlogen en je wilt jezelf door ontwikkelen en nog meer groeien in leiderschap skills. Jij ben een motivator en capabel om een winning team vormen. Je geeft je team voldoende spirit en vertrouwen om het project tot een goed einde te brengen.

Wat breng je verder mee?

 • Afgeronde hbo/wo opleiding;
 • Als projectmanager heb je 3 tot 7 jaar recente ervaring in Agile/Scrum omgevingen;
 • Je hebt ervaring in software ontwikkelprojecten en in het realiseren of beheren van bedrijfskritische applicaties;
 • Je hebt ervaring in het succesvol opleveren van projecten conform tijd en budget;
 • Agile ervaring is een must en als je gecertificeerd Scrum master bent is dat een plus;
 • Sterke affiniteit met techniek en ons domein verkeer en vervoer is een must;                                                                                                                 Note: full proficiency in Dutch is mandatory

De meeste projecten voeren wij uit binnen onze eigen kantoren in Nieuwegein. We voeren ook projecten uit waarbij het team op klantlocatie werkt. Tenslotte zetten we professionals in op strategische plekken bij onze opdrachtgevers.

lees meer

Overige info

Wij vragen veel en daar staat ook veel tegenover
Binnen een groeiend bedrijf met inspirerende opdrachten en een hele prettige werksfeer bieden we je de volgende arbeidsvoorwaarden:
•    Een jaarcontract, maar altijd met de intentie tot een vast dienstverband;
•    Marktconform salaris met een vaste 13e maand;
•    Een gunstige pensioenregeling;
•    30 vakantiedagen;
•    Een persoonlijk ontwikkel- en boekenbudget;
•    Flexibel mobiliteitsbudget op maat;
•    Laptop;
•    Hybride werken bij een flexibele werkgever.

Werken @ InTraffic: Jouw ontwikkeling centraal
Wij stimuleren onze mensen om zichzelf te blijven ontwikkelen, daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden om intern door te groeien. Naast boeken- en opleidingsbudget krijg je ook de beschikking over een coach. Je kunt deelnemen aan een van onze vakgroepen en je krijgt de mogelijkheid je kennis te verbreden door het bezoeken van vak gerelateerde evenementen. Er is voldoende ruimte om met je collega’s te sparren over het vakgebied of je ervaringen te delen over bijvoorbeeld een nieuwe game die je hebt ontdekt. Wij vinden het belangrijk dat er een goede balans is tussen werk en privé zodat jij het meest succesvol kan zijn in je rol. We werken nu volledig vanuit huis en in de toekomst gaan we over naar een hybride vorm. Alle faciliteiten die hiervoor nodig zijn, regelen wij. 

 
Meester in mobiliteit
Met 160 medewerkers verbeteren we de bereikbaarheid door met passie te werken aan duurzame, innovatieve IT-oplossingen voor mobiliteit. Dit doen we al meer dan vijftien jaar met trots! InTraffic is sinds 2018 een volledige dochter van ICT Group. Dit versterkt onze innovatiekracht en geeft ons een unieke positie door onze kennis van verschillende markten te vertalen naar slimme IT-oplossingen voor klanten.
Onze uitdaging ligt op het zo goed mogelijk laten functioneren van de huidige mobiliteit. Onze procesleidingsystemen en applicaties voor verkeersleiding zorgen ervoor dat miljoenen reizigers elke minuut van de dag doorstromen naar hun bestemming. Dit doen we door bijvoorbeeld duizenden seinen op het spoor aan te sturen en te zorgen dat dit veilig en vlekkeloos gebeurt. We voorspellen met inframonitoringssoftware wanneer preventief onderhoud nodig is en houden reizigers op de hoogte met real-time informatie. We testen en onderhouden onze systemen vaak zelf, met onze 24/7 support zorgen we ervoor dat alles goed blijft werken.
Daarnaast werken we ook hard aan de mobiliteit van de toekomst, denk bijvoorbeeld aan een nieuw concept zoals Mobility as a Service.

Ben jij onze nieuwe Projectmanager? We hebben nog veel meer te vertellen. Wil je erachter komen of deze rol en onze organisatie bij jou passen? Solliciteer direct of neem contact op met Melanie Vink, Corporate Recruiter, op 088 345 5000 of via [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving Over ICT Group
In 1978 werd ICT Group N.V. opgericht als specialist in de ontwikkeling van embedded oplossingen voor industriële toepassingen. In 2002 kreeg de naamloze vennootschap twee verschillende werkmaatschappijen: ICT Embedded en ICT Solutions. Deze werden in 2009 omgedoopt naar HUMIQ om vervolgens in 2012 verder te gaan onder de naam ICT Automatisering Nederland. ICT Group heeft de missie om herkend te worden als dé systeembouwer voor branchespecifieke en brancheoverschrijdende oplossingen en richt zich dan ook op het realiseren van efficiënte, flexibele en eenvoudige processen. Deze uitdaging gaat ICT Group voornamelijk aan binnen de domeinen Cities, Industries en Healthcare.

Werken bij ICT Group
De mensen van ICT Group staan dagelijks weer voor de uitdaging om complexe processen tot een werkend systeem te maken. Vervolgens is het de uitdaging om bestaande ICT oplossingen sneller, simpeler, duurzamer en effectiever te maken om het rendement te verbeteren. ICT Group gaat deze uitdaging graag aan met circa 1.400 medewerkers. Hoe ingewikkelder de projecten, hoe enthousiaster wij worden, en hoe ambitieuzer de doelstellingen, hoe hoger wij onze lat moeten leggen. Op deze manier is ICT Group erin geslaagd om al langer dan 40 jaar succesvol te zijn in de ICT en op industrieel gebied. Werken bij ICT Group betekent dat je gaat werken aan producten en projecten met slimme, innovatieve en integrale ICT oplossingen die jou persoonlijk uitdagen.

Vacatures ICT Group
Onder de vacatures van ICT Group vallen kansen in de categorieën Microsoft, Java, Embedded, PLC / SCADA / DCS & MES, Outsourced services, Staff, Testing / Agile en Project managers / Consultants. In onder meer Barendrecht, Deventer, Eindhoven, Oosterhout, Breda, Nieuwegein, Maastricht en Groningen worden uitdagingen aangeboden bij ICT Group. Bij ons bedrijf bestaan regelmatig nieuwe mogelijkheden voor onder meer .NET software developers, Angular ontwikkelaars, business consultants, software testers, solution architecten, Azure engineers en Java programmeurs. Er worden zowel young professionals als ervaren professionals gezocht, met name voor een fulltime dienstverband.

lees meer

Contactpersoon Melanie Vink
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Projectmanager in Nieuwegein