Vacature Medior/senior software developer (backend/frontent, o.a. PHP/Symfony) - Nieuwegein

Nieuwegein

Golden Value B.V.
  • Golden Value B.V. Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Freelance / Vast contract
  • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Golden Value zoekt Software-developers (medior, senior).
Werken in een kasteel op een mooi landgoed met een rijke historie! Een omgeving waar het begrip “werk” een geheel andere dimensie krijgt. Hier komt jouw creativiteit maximaal tot zijn recht. Natuurlijk staat onze klant altijd centraal, maar ook onze medewerkers zijn “goud waard”!

Wie zijn wij?
Werken voor een informeel bedrijf met een mooie groei en grootse toekomstplannen? Golden Value houdt zich bezig met de ontwikkeling van de meest uiteenlopende online software oplossingen voor een groeiend aantal tevreden klanten. High-traffic websites,administratieve en logistieke software, online video oplossingen, de aansturing van digitale schermen in een hamburgerketen en blockchain om maar eens een paar uiteenlopende projecten te noemen. En daarbij vaak het hele traject; vanaf een eerste idee van een klant tot en met geavanceerde hosting oplossingen (en dat via het door onszelf ontwikkelinge hostingplatform Scalia.

Waar werk jij straks?
Je komt te werken in een dynamische omgeving, met invloeden vanuit agile methodieken, waarin je wordt uitgedaagd om een concrete en creatieve bijdrage te leveren aan nieuwe, innovatieve projecten, waarbij we de kwaliteit van de ontwikkelde software hoog in het vaandel hebben. Je komt in een situatie waarbij je veel kunt leren van je collega's.

Concrete onderwerpen op dit moment?
Ontwikkeling aan B2C en B2B webapplicaties en Api's Optimaliseren van de bestaande backend code en architectuur Ontwikkeling van nieuwe features. Unit tests schrijven Werken met de
nieuwste technieken. Online video oplossingen, dashboarding, enz.

Bij Golden Value is jezelf ontwikkelen een arbeidsvoorwaarde!
Kennisuitwisseling en elkaar verder willen helpen vinden wij heel belangrijk. Wij geloven niet dat het uitmaakt dat je nog weinig van een framework of technische architectuur weet, het gaat er om dat je het snel oppakt en de juiste principes hanteert. Je bent steeds weer bezig om vooruitgang te boeken. En heb je een leuk idee voor een intern project, dan krijg je daar de ruimte voor.

Wie zoeken wij?
Backend technieken hebben jouw belangrijkste focus. Je bent steeds weer bezig om je code cleaner te maken en vooruitgang te boeken. Voor kwaliteit betalen we graag. Als je goed mee groeit, word je ook nog eens goed beloond.

lees meer

Functie-eisen Job requirements / Nice to haves
HBO bij voorkeur richting Informatica of Software Development. Of HBO denkniveau en gewoon common sense en snel dingen kunnen/willen leren. Goede kennis van Programmeren en SQL. Ervaring met object georiënteerd werken en het schrijven van overzichtelijke code is wel handig, maar kan aangeleerd worden. Je vind het leuk om te werken in een dynamische omgeving binnen een innovatieve en snelgroeiende organisatie. Competenties: oplossingsgericht, analytisch, zelfstandig en pragmatisch. Ervaring met Composer, Unit tests, PHP Symfony 4/5, Doctrine en Solr is een pre, zo niet dan leren we je het wel.

Technieken
Bij ons gebruiken we de “right tools for the right job”, dit houdt in dat we voor elk project de juiste technieken kiezen. B2C applicaties bouwen we meestal met Twig (vanwege het Symfony framework) en native javascript, B2B applicaties of applicaties achter een login zijn vaak Javascript applicaties, bijvoorbeeld met React.

Een kleine greep
- Symfony 4/5 voor de API's
- RabbitMQ voor de jobs
- NodeJS voor realtime connecties
- SOLR/Elastic voor searchengines
- Ansible voor infra-deployment
- Capistrano voor software deployment Blockchain voor autonome systemen
- React voor javascript apps
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info Wat biedt Golden Value?
- Bruto maandsalaris tussen de plusminus 2.500 en 4.500 euro.
- Laptop naar keuze van de zaak.
- Goede kilometervergoeding.
- Een mooie locatie om te werken, maar thuiswerken zijn we ook heel flexibel in.
Naast de leuke ploeg collega's waar je bij komt te werken, kunnen wij je een van de meest unieke werkplekken in Nederland bieden, namelijk een kasteel compleet met slotgracht op een privé landgoed. Mooi weer? Dan lunchen of werken we zelfs in het park. Even een moment van rust nodig? Maak een lekkere wandeling. En zelfs besprekingen doen we regelmatig buiten. Voor kwaliteit betalen we graag. Als je goed mee groeit, word je ook nog eens goed beloond.

Interesse?
Klinkt dit je als muziek in de oren? Dan zouden we je graag willen uitnodigen voor een gesprek. Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met Matthijs van Rietschoten. Gelijk een afspraak inplannen kan natuurlijk ook. Bel 088-2021900 of mail je CV naar [email protected] en Matthijs neemt z.s.m. contact met je op.

lees meer

Bedrijfsomschrijving We zijn een jong, dynamisch en groeiend IT bedrijf, gespecialiseerd in maatwerk software development voor uiteenlopende klanten. We werken veel in partnerships samen met gerenommeerde bedrijven als PCI Nederland, Stingray Europe, Ivory Studio, Eurofiber, enz. Veel media oplossing zoals livestream, narrow-casting, pay-per-view. Maar ook unieke one-of-a-kind platforms.

Tevens maakt Scalia onderdeel uit van de Golden Value Groep (www.scalia.nl).
Binnen Scalia leveren wij schaalbare, veilige hosting.
Dit doen we middels ons eigen high performance platform en gebruik makend van bewezen technologieën zoals S3, Openshift, Kubernetes en Ceph storage. Dit alles ondersteund met in-house ontwikkelde software.

Ons kantoor is gevestigd in een van de meest bijzondere werklocaties in Nederland: Kasteel Rijnhuizen in Nieuwegein.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatie Developer in Nieuwegein