Vacature API Ontwikkelaar - Nieuwegein

Nieuwegein

Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

We zijn per direct op zoek naar een nieuwe gepassioneerde collega voor de functie van API (PHP) Ontwikkelaar, die (hoe kan het ook anders) API’s gaat ontwikkelen. Je mag ook gerichte cursussen/opleidingen gaan volgen die je meer handvatten geven om je werk nog beter uit te kunnen voeren.


Wat ga je doen?

Als API Ontwikkelaar ben jij samen met jouw team verantwoordelijk voor de API ontwikkeling en integraties. Je mag jezelf met verschillende technieken en projecten bezig gaan houden en doe je voorstellen tot verbetering van applicaties. Je werkt hier in teamverband (10 collega’s) samen aan solide applicaties (frontend en backend), waar hun partners mee koppelen. 
Zij zitten nu midden in een transitie van Symfony > AngularJS, waar je ook zeker in betrokken gaat worden. Tevens zijn alle mogelijkheden om door te groeien aanwezig. Je kunt dan onder andere denken aan functies als senior developer of Lead developer.
Je bent dus continu bezig om API’s / tech innovaties te ontwikkelen, zodat technische samenwerking met partners, op data niveau, optimaal functioneert voor de inhouse ontwikkelde applicaties. Onze opdrachtgever is tenslotte marktleider binnen hun branche en nemen deze verantwoordelijkheid/positie serieus.


Wat vragen wij?

• Mensen met passie voor het development vak
• Ervaring met ontwikkeling van API's
• Minimaal 2 jaar ervaring met PHP, OO programmeren
• Affiniteit met Drones en Nerf Guns
• Ervaring met AngularJS (Symfony is een pre)
• Ervaring met MS SQL


Wat kunnen wij bieden?

• Een collegiale, sociale en gezellig sfeer op kantoor
• Een max. salaris van €4.000,- bruto per maand (afhankelijk van ervaring)
• Een pensioen- en arbeidsongeschiktheidsregeling
• Een omgeving waar je de passie voor Drones en Nerf Guns geuit mogen worden
• Een innovatieve (AI, ML en Azure) omgeving met de nieuwste technieken
• Een thuiswerkplek, want er wordt niet op kantoor gewerkt (Covid-19 preventie)
• Een moderne en nieuwe locatie, waar ontspanning ook heel belangrijk is 
• Een werkplek op maat om ook geconcentreerd te kunnen werken wanneer we weer gaan werken vanuit kantoor


Wie is onze partner?

Zij zijn een non profit organisatie en biedt HET keurmerk in Nederland voor een specifieke branche (de branche en opdrachtgever willen we graag in een persoonlijk gesprek toelichten). Hier werken nu 75 mensen, die binnen hun eigen discipline verantwoordelijk zijn om dit belangrijke keurmerk in Nederland te kunnen blijven waarborgen. Zo krijgen banken, intermediairs en de consument een helder en objectief beeld van informatie die voor iedereen duidelijk is.

Camiel Arts
Managing Consultant
030 303 1276


SOLLICITEER

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Kunneman & Vandenbroek houdt zich sinds 2000 bezig met het maken van de perfecte match tussen werknemer en werkgever. We geloven dat onze persoonlijke aanpak en passie de drijvende kracht is achter ons succes. Onze filosofie is dan ook niet voor niets: ‘Mensen werven mensen’ en ‘U vertelt, wij luisteren’.

Onze consultants, recruiters en backoffice medewerkers zijn ons grootste goed: dankzij hun kennis, ervaring en netwerk zijn wij volwaardige adviseurs en weten we de perfecte kandidaat te koppelen aan een vacature. Dankzij onze eerlijke en transparante communicatie, naar zowel de partners als kandidaten houden we de kwaliteit hoog.

Kunneman & Vandenbroek is gespecialiseerd in bemiddeling in de volgende drie functiegroepen: ICT & Engineering, Marketing & Sales en Finance & Banking. Onze consultants zijn allen actief geweest in de functiegroep waarvoor ze bemiddelen: dit praat een stuk makkelijker én zorgt voor de beste matches.

lees meer

Contactpersoon Camiel Arts
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Nieuwegein