Vacature Gezocht: Medior software engineer voor duurzame organisatie - Nieuwegein

Nieuwegein

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als software developer bij deze organisatie ga je werken aan opdrachten/projecten voor diverse klanten en soms ook bij de klant op locatie. Alle klanten zijn bezig met duurzaamheid en hebben jou hulp als developer nodig. Door de systemen steeds efficiënter en effectiever te maken maak jij bij deze klanten het verschil. Van requirement engineering tot het begeleiden van implementatie trajecten, alles kan voorbij komen. Je gaat voornamelijk werken met de software talen waar je ervaring mee hebt waarvan C++ er één is. Je gaat verder ontwikkelen tot specialist op het gebied waar jij passie voor hebt. Jouw kracht wordt ingezet bij verschillende projecten, zo kan het goed zijn dat je eerst 2 jaar bij klant A werkt aan een nieuwe applicatie, terwijl je daarna misschien een jaar lang bij klant B gaat werken aan de implementatie van een nieuw framework. 
 

lees meer

Functie-eisen

Naast dat jij natuurlijk een gedreven software ontwikkelaar bent die op zoek is naar een technische uitdaging, ben je ook instaat om klant gericht te werken. Voor deze klant is het belangrijk dat je vloeiend Nederlands spreekt, maar ook is een beheersing van de Engelse taal heel belangrijk. 

Wanneer ben jij de ideale kandidaat?
– Als je een HBO/WO IT of bedrijfskundige richting hebt afgerond.
– Als je minimaal 3 jaar werkervaring met Software development hebt
– Als je bekend bent met Agile en projectmatig werken
– Als je goed bent in het creëren van overzicht/context en gevoelige onderwerpen bespreekbaar kunt maken.

Wanneer heb je een streepje voor op anderen?
– Als je naast C++ ook andere programmeer talen beheerst (bijv C#.NET, Python, Java)
– als je passie hebt voor energie transitie
– als je vasthouden en ondernemend bent

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed. Het salaris wordt afgestemd op jou kennis en werkervaring, je krijgt veel opleidingsmogelijkheden aangeboden en er is een hoop flexibiliteit omtrent werktijden.
Daarnaast kun je een mobiliteit vergoeding of een auto van de zaak krijgen en een vergoeding van een percentage van je zorgverzekering.

Bijzonder weetje, jaarlijks wordt een deel van de winst gebruikt om goede doelen te steunen. Kortom een consultancy bureau met een maatschappelijk en groen gezicht! 

Enthousiast? Neem dan contact op met: Noor Heynen op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 060 of Solliciteren kan ook door te mailen naar [email protected] 


Sollicitatieprocedure

Bel 088-8833060 voor contact met Noor Heynen of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Werken aan technisch uitdagende projecten voor klanten in de Energie sector en op die manier niet alleen bij dragen aan een schonere wereld maar ook energie steken in jouw persoonlijke ontwikkeling. Is dat interessant voor jou? en ben jij een software developer met minimaal 3 jaar ervaring? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! 

De opdrachtgever is een organisatie met verschillende een multidisciplinaire teams van ontwikkelaars. Ze zijn op zoek naar een medior software engineer met C++ ervaring en de potentie op het gebied van klant contact. Dit is een club waar de mens voorop staat en waar jij de kans krijgt niet alleen C++ software te ontwikkelen maar ook jezelf te ontwikkelen in andere talen en toolings! De kernwaarden van dit bedrijf? Eerlijkheid, openheid, gelijkheid en redelijkheid. Dit maakt dat ze lange termijn relaties opbouwen met klanten. Hoewel het een zeer professionele organisatie is, wordt er op informele wijze met elkaar om gegaan. 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Engineer in Nieuwegein