Vacature Test Automation Engineer - Nieuwegein

Nieuwegein

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Heb jij enkele jaren ervaring op het gebied van geautomatiseerd testen? En heb jij een afgeronde HBO opleiding in de richting van IT?
Dan ben ik op zoek naar jou!

Organisatie
Je gaat aan de slag bij een betrokken organisatie met een informele cultuur. De werksfeer is prettig, maar het bedrijf is ook erg professioneel. Het gaat hier om een detacheerder met veel verschillende opdrachten op het gebied van testing.


Functie

Functie
Als Test Automation Engineer zal jij verantwoordelijk zijn voor het opzetten en inrichten van test automatisering frameworks. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het adviseren van de bruikbare tools. Je vindt het cool om nieuwe tools uit te proberen en deze kennis over te dragen aan anderen. Je gaat als een expert op het gebied van Test Automatisering langs bij verschillende opdrachtgevers. De organisatie heeft verschillende opdrachtgevers in verschillende sectoren zoals financiële instellingen, commerciële instellingen, overheden en nog veel meer!


Eisen


Functie-eisen
-Een afgeronde HBO opleiding
-Minimaal 5 jaar ervaring als Test Consultant waarvan 2 jaar als Test Automation Engineer
-Je bent communicatief sterk en analytisch ingesteld.
-Je vindt het testvak leuk en je wilt continue op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en jezelf daarin blijven ontwikkelen.


Aanbod

Aanbod
-Een marktconform salaris dat wel kan oplopen tot wel € 5000
-28 vakantiedagen
-Een leaseauto
-Een telefoon en laptop van de zaak
-Een pensioensregeling
-Een onbeperkt opleidingsbudget
-Bij start een vast contract

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact met Daan opnemen via 088-3218123 of een mail sturen naar
Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Solliciteer dan nu!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.000 - € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Daan Jonkhart
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Test Automation Architect in Nieuwegein