Vacature Business Consultant IT in Mobiliteit - Nieuwegein

Nieuwegein

ICT Group
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De toekomst is nu. De manier waarop we ons vervoeren verandert snel en dat heeft grote gevolgen voor onze mobiliteitsbehoefte en het openbaar vervoer. Net zoals wij denk jij constant na over innovatieve en duurzame oplossingen voor onze mobiliteit en welk vervoermiddel het beste past bij iedere situatie. Daarbij zijn ontwikkelingen als Verstedelijking, Smart Cities, Mobility as a Service, Smart Mobility en voorspellend onderhoud voor jou bekende onderwerpen en thema’s.

Hoe transformeren wij de toekomst van het Openbaar Vervoer? En zorgen we ervoor dat we bij de digitalisering van het vervoer het beste halen uit innovatie, techniek, big data en connectiviteit? Wat betekent dit in de praktijk en welke uitdagingen brengt het met zich mee? En hoe zorgen we ervoor dat veiligheid zoals altijd voorop staat? 

Bij InTraffic geven we vandaag vorm aan het openbaar vervoer van de toekomst. We weten dat onze opdrachten er écht toe doen en delen een passie voor IT, vervoer en duurzaamheid. 

Als Business Consultant Mobiliteit bij InTraffic spreek je met onze (potentiële) klanten en partners over complexe uitdagingen binnen mobiliteit en geeft aan hoe InTraffic hierover kan meedenken. Vanuit jouw netwerk en expertise adviseer je over ontwikkelingen binnen de branche en welke bijdrage InTraffic hieraan kan leveren in de vorm van advies, onderzoek, workshops, procesverbetering en/of slimme IT toepassingen. 

  • Samen met accountmanagers, architecten, ontwikkelaars, projectmanagers en consultants geef je vorm aan toekomstbestendige mobiliteitsoplossingen; 
  • Schrijven en opstellen van onderzoek- en adviesrapporten; 
  • Geven en verzorgen van (advies) presentaties en workshops; 
  • Business opportunity’s creëren voor InTraffic en voor jezelf vanuit een eigen netwerk;
  • Ondersteuning geven bij sales activiteiten en hierbij optreden als adviseur. 

Wat breng je mee?

  • Met jouw reputatie als vertrouwde adviseur binnen onze branche hoeven we jou niets te vertellen over de laatste ontwikkelingen en trends binnen mobiliteit. We zijn benieuwd om meer te horen over jouw inzichten! 
  • Zoals je toekomstige collega’s bij InTraffic ben je van nature nieuwsgierig en leergierig, en kun je je snel inlezen in complexe materie. 
  • Je hebt oprechte interesse om een waardevolle bijdrage te leveren aan innovatieve oplossingen die helpen Nederland duurzaam bereikbaar te houden. 
  • Je bent een echte verbinder met een bewezen netwerk binnen mobiliteit. Je bent ambitieus, bevlogen, commercieel gedreven en analytisch sterk; 
  • Ervaring in Consultative selling.

lees meer

Functie-eisen

Wij vragen veel en daar staat ook veel tegenover
Binnen een groeiend bedrijf met inspirerende opdrachten en een hele prettige werksfeer bieden we je de volgende arbeidsvoorwaarden:
•    Een jaarcontract, maar altijd met de intentie tot een vast dienstverband;
•    Marktconform salaris met een vaste 13e maand;
•    Een gunstige pensioenregeling;
•    30 vakantiedagen;
•    Een persoonlijk ontwikkel- en boekenbudget;
•    Flexibel mobiliteitsbudget op maat;
•    Laptop, lease auto en telefoon;
•    Hybride werken bij een flexibele werkgever.

Werken @ InTraffic: Jouw ontwikkeling centraal
Wij stimuleren onze mensen om zichzelf te blijven ontwikkelen, daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden om intern door te groeien. Naast boeken- en opleidingsbudget krijg je ook de beschikking over een coach. Je kunt deelnemen aan een van onze vakgroepen en je krijgt de mogelijkheid je kennis te verbreden door het bezoeken van vak gerelateerde evenementen. Er is voldoende ruimte om met je collega’s te sparren over het vakgebied of je ervaringen te delen over bijvoorbeeld een nieuwe game die je hebt ontdekt. Wij vinden het belangrijk dat er een goede balans is tussen werk en privé zodat jij het meest succesvol kan zijn in je rol. We werken nu volledig vanuit huis en in de toekomst gaan we over naar een hybride vorm. Alle faciliteiten die hiervoor nodig zijn, regelen wij. 

 
Meester in mobiliteit
Met 160 medewerkers verbeteren we de bereikbaarheid door met passie te werken aan duurzame, innovatieve IT-oplossingen voor mobiliteit. Dit doen we al meer dan vijftien jaar met trots! InTraffic is sinds 2018 een volledige dochter van ICT Group. Dit versterkt onze innovatiekracht en geeft ons een unieke positie door onze kennis van verschillende markten te vertalen naar slimme IT-oplossingen voor klanten.
Onze uitdaging ligt op het zo goed mogelijk laten functioneren van de huidige mobiliteit. Onze procesleidingsystemen en applicaties voor verkeersleiding zorgen ervoor dat miljoenen reizigers elke minuut van de dag doorstromen naar hun bestemming. Dit doen we door bijvoorbeeld duizenden seinen op het spoor aan te sturen en te zorgen dat dit veilig en vlekkeloos gebeurt. We voorspellen met inframonitoringssoftware wanneer preventief onderhoud nodig is en houden reizigers op de hoogte met real-time informatie. We testen en onderhouden onze systemen vaak zelf, met onze 24/7 support zorgen we ervoor dat alles goed blijft werken.
Daarnaast werken we ook hard aan de mobiliteit van de toekomst, denk bijvoorbeeld aan een nieuw concept zoals Mobility as a Service.

Ben jij onze nieuwe Business Consultant Mobiliteit?
We zijn benieuwd naar jouw motivatie voor deze rol en ontvangen graag ook je cv. Een talentmanagementanalyse (TMA) is onderdeel van ons sollicitatieproces. Voor vragen mag je ook eerst contact opnemen met Melanie Vink, corporate Recruiter, op 088 345 5000.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Over ICT Group
In 1978 werd ICT Group N.V. opgericht als specialist in de ontwikkeling van embedded oplossingen voor industriële toepassingen. In 2002 kreeg de naamloze vennootschap twee verschillende werkmaatschappijen: ICT Embedded en ICT Solutions. Deze werden in 2009 omgedoopt naar HUMIQ om vervolgens in 2012 verder te gaan onder de naam ICT Automatisering Nederland. ICT Group heeft de missie om herkend te worden als dé systeembouwer voor branchespecifieke en brancheoverschrijdende oplossingen en richt zich dan ook op het realiseren van efficiënte, flexibele en eenvoudige processen. Deze uitdaging gaat ICT Group voornamelijk aan binnen de domeinen Cities, Industries en Healthcare.

Werken bij ICT Group
De mensen van ICT Group staan dagelijks weer voor de uitdaging om complexe processen tot een werkend systeem te maken. Vervolgens is het de uitdaging om bestaande ICT oplossingen sneller, simpeler, duurzamer en effectiever te maken om het rendement te verbeteren. ICT Group gaat deze uitdaging graag aan met circa 1.400 medewerkers. Hoe ingewikkelder de projecten, hoe enthousiaster wij worden, en hoe ambitieuzer de doelstellingen, hoe hoger wij onze lat moeten leggen. Op deze manier is ICT Group erin geslaagd om al langer dan 40 jaar succesvol te zijn in de ICT en op industrieel gebied. Werken bij ICT Group betekent dat je gaat werken aan producten en projecten met slimme, innovatieve en integrale ICT oplossingen die jou persoonlijk uitdagen.

Vacatures ICT Group
Onder de vacatures van ICT Group vallen kansen in de categorieën Microsoft, Java, Embedded, PLC / SCADA / DCS & MES, Outsourced services, Staff, Testing / Agile en Project managers / Consultants. In onder meer Barendrecht, Deventer, Eindhoven, Oosterhout, Breda, Nieuwegein, Maastricht en Groningen worden uitdagingen aangeboden bij ICT Group. Bij ons bedrijf bestaan regelmatig nieuwe mogelijkheden voor onder meer .NET software developers, Angular ontwikkelaars, business consultants, software testers, solution architecten, Azure engineers en Java programmeurs. Er worden zowel young professionals als ervaren professionals gezocht, met name voor een fulltime dienstverband.

lees meer

Contactpersoon ICT Group
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ICT Business Consultant in Nieuwegein