Vacature Business Intelligence Consultant gezocht! - Nieuwegein

Nieuwegein

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je zal hier als BusinessIntelligence Consultant aan de slag gaan wat inhoudt dat je ingezet kan worden op alle klantvragen die met BI te maken hebben: het inventariseren en modelleren van de informatiebehoeften, het onderhouden en opzetten van diverse ETL-processen, het bouwen van rapportages en het onderhouden van OLAP-modellen. Je combineert dus jouw technische kennis met soft skills om zo de klanten optimaal te voorzien. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid maar vindt het ook heel leuk om met collega’s te sparren.

lees meer

Functie-eisen

– HBO werk- en denkniveau;

– Een goed analytisch vermogen;

– Goede communicatieve- en adviesvaardigheden;

– Hele goede beheersing van de Nederlandse taal (vereist);

– Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal;

– Ervaring met ETL en datawarehousing;

– Ervaring met SQL en PowerBI;

– Ervaring met Tabular Model en DAX is een pré.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Je zult hier een goed salaris ontvangen met een bonusregeling. Tevens zijn er hartstikke veel opleidingsmogelijkheden om je persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Je krijgt hier een goed pensioen en een lease auto. Kortom, er wordt goed voor je gezorgd.

Interesse? Neem gerust contact op met Alireza Ramezanpour op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 029 of mobiel : +31 (0)6 28 49 15 99, WhatsApp kan ook! Solliciteren kan ook door te mailen naar [email protected]  


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant helpt vastgoedondernemingen bij het goed in kaart brengen van hun data. Het is een vrij kleine en super informele onderneming van ongeveer 25 professionals bestaande uit ontwikkelaars en (BI) consultants. Je zult hier niet alleen maar bij de klant zitten, integendeel, je werkt deels op kantoor en deels bij de klant. Alles binnen de organisatie is Microsoft georiënteerd. Ze combineren branchekennis met ict-expertise om innovatieve en betrouwbare informatie op tafel te leggen. Hierbij spelen ook belangen als: snel veranderende behoeften en wetgeving, die ook meegenomen dienen te worden in de besluitvorming en implementaties.

De klant kent een prettige werkomgeving, hele fijne collega’s die graag samenwerken en kennis delen en goede arbeidsvoorwaarden als een lease auto, goed pensioen en uitstekende bonus.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Business Intelligence Specialist in Nieuwegein Bekijk alle soortgelijke vacatures