Vacature Frontend specialisten met extra expertise - Nieuwegein

Nieuwegein

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij aan de slag bij een Consultancybureau waar kwaliteit hoog in het vaandel staat? Wil jij bijdragen aan projecten voor onder andere de politie en Intergamma en neem jij geen genoegen met een zesje? Lees dan snel verder! 

Als ervaren Medior/Senior Frontend Developer sta jij in verbinding met de klant en combineer jij de wensen van de klant met jouw kennis. Hiernaast ben je niet te vergeten ook onderdeel van een team waarmee jij goed kunt sparren. Naast het feit dat creativiteit een must is weet jij ook hoe een applicatie er technisch uit moet komen te zien en staat gebruiksgemak voor jou voorop. Het is dus echt het totaal plaatje!  

Je bent natuurlijk soms op locatie, maar iedere vrijdag is er een kantoor dag vanuit alle holdings. De meeste zijn dan ook op kantoor aanwezig. Naast de werkzaamheden bij externe opdrachtgevers probeert de organisatie kennisdeling te stimuleren tussen de werknemers en organiseren ze hier dan ook veel sessies voor. Hun personeel staat voorop en ze willen dan ook graag veel contactmomenten. Je werkt hierdoor aan de projecten die jij leuk en interessant vindt en hebt nooit het gevoel dat je er alleen voor staat. Hiernaast investeert de organisatie ook veel in hun personeel door een uitgebreid opleidingsprogramma aan te bieden en deel te nemen aan beurzen en seminars. Je bent notabene nooit uitgeleerd!    

Het huidige team bestaat uit 16 Frontend specliasten en hun ambitie is om niet groter te worden dan 30 techneuten. Ze vinden binding met de collega’s onderling het belangrijkste en zodoende dat ze absoluut niet de ambities hebben snel te groeien. Er is daardoor ook veel ruimte voor persoonlijke begeleiding. Iedere collega heeft naast een specialisme in Frontend ook een andere expertise. Deze variëren van: UX/UI, devOps tot Software Architectuur. Doordat ze veel aan kennisdeling doen kun je op deze manier, ondanks dat je al senior bent, nog veel leren! 

Wil jij na het lezen van deze beschrijving meer informatie of kennis maken met dit bedrijf? Lees dan snel verder en neem contact met ons op! 

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau; 
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als Frontend Developer; 
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring met React, Angular, Vue en Node; 
 • Je hebt naast Frontend ook een andere expertise; 
 • Je bent gewend om aan complexe Enterprise applicaties te werken; 
 • Je moet goed kunnen sparren in een nieuwe omgeving; 
 • Je deelt graag kennis en wilt jezelf blijven ontwikkelen.  

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 6.000 p/m
Overige info
 • Marktconform salaris tussen €3.500,- en €6.000,- op basis van kennis en ervaring; 
 • Leasebudget;  
 • Laptop en telefoon van de zaak;  
 • Goede pensioensregeling;  
 • Functie vanaf 32 uur per week; 
 • Omzetten van extra uren/bonus tot een vol maand salaris per jaar (Jflex regeling); 
 • Werken aan hightech projecten die nooit saai zijn; 
 • Een werkomgeving waar kennis en kwaliteit hoog in het vaandel staan! 

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met één van onze collega’s. Je kunt ons bereiken via [email protected] of bellen naar 020-8200370

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie is ontstaan als zusterorganisatie van een IT-consultancy bureau en legt de focus volledig op Frontend Development. De thuisbasis van dit consultancybureau is in Nieuwegein. Omdat ze zich 100% focussen op de Frontend is de kennis en kunde van het personeel van hoog niveau en is het team echt gedreven om kwaliteitssoftware af te leveren. Zo blijft elk project een uitdaging en wordt er altijd goed nagedacht over keuzes. Ze zijn toekomstgericht en zorgen er dan ook voor dat de software die ze neerzetten over 5 tot 10 jaar nog steeds goed werkt.  

Als Frontend Developer kan je komen te werken aan projecten bij bijvoorbeeld de politie, Intergamma of Port of Rotterdam. Dit bedrijf onderscheidt zich door op zoek te gaan vanuit de wensen en ambities van de consultant. Hierbij richten zij zich uitsluitend op grotere klanten met complexe, technische vraagstukken. Hierdoor zijn dit vaak langere opdrachten waarbij echt nagedacht wordt over de duurzaamheid van de gemaakte oplossing.  Je krijgt echt de kans om je vast te bijten in een opdracht en deze te perfectioneren samen met meerdere teamleden. Jullie houden elkaar scherp!  

De organisatie blijft groeien maar hoe dan ook staat de kwaliteit op nummer één. Op de werkvloer heerst een informele sfeer waar veel ruimte is voor humor en een lolletje. Het team is trots op haar werk, maar af en toe is er ook enige ruimte voor ontspanning. Zo worden er weekendjes weg georganiseerd maar ook af en toe een borrel. Als kers op de taart zijn er ook zelfs familie en partner uitjes!  

lees meer

Contactpersoon Kim Schuitemaker
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Front End Developer in Nieuwegein