Vacature .NET Developer agrarische sector gezocht! - Hardenberg

Hardenberg

.NET Professionals
 • .NET Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij inhouse in een ondernemend team werken aan uitdagende systemen voor de agrarische sector en energiemarkt? Heb je kennis van C# .NET en heb je interesse in het werken met de nieuwste technieken in een objectgeoriënteerde omgeving? Dan is dit team in Hardenberg op zoek naar jou!

Als .NET developer kom je te werken in een 40 collega’s tellend IT-team waarvan de helft bestaat uit developers. Inhouse wordt door hen gewerkt aan verschillende projecten, wat zorgt voor veel diversiteit in een werkdag. Binnen je functie ben je verantwoordelijk voor het complete traject van een systeem, dus van ontwerp tot de levering aan de klant. Het contact met de klant valt daarentegen binnen de functie van de functioneel ontwerpers en test engineers binnen het team. Zij zijn voor jou dan ook het aanspreekpunt wanneer je specifieke vragen hebt over een project. Binnen 3 SCRUM teams werken de collega’s aan een platform waarmee patiëntendossiers voor dieren gemaakt worden. Deze worden wereldwijd gebruikt en daarnaast worden er ook continu nieuwe applicaties ontwikkeld.

Ook zul je aan andere systemen in teamverband bijdragen, zoals bijvoorbeeld het intern ontwikkelde CRM systeem, een facturatie- en betalingsverwerkingsysteem en een geavanceerd systeem voor planning, certificering en urenverantwoording. Tot slot is het team bezig om een aantal toepassingen online beschikbaar te maken voor hun klanten. Qua stack wordt er gewerkt met C# .NET, SQL, Microservices en Docker.

Voor het vervullen van de functie is het bedrijf op zoek naar iemand die analytisch sterk, een teamspeler en initiatiefrijk is. Je wordt blij van een objectgeoriënteerde omgeving en wil jezelf graag verder ontwikkelen. Dit wordt ook mogelijk gemaakt dankzij de Microservices leraren die je bijstaan in het halen van certificeringen. Verder kom je in een flexibele omgeving terecht, waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid zult hebben. Herken jij je in dit profiel en zou je graag meer weten? Lees dan hieronder de specifieke functie-eisen door en solliciteer direct!

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal eenafgeronde HBO opleiding in de richting van Informatica of vergelijkbaar;
 • Ruimeervaring met C# .NET;
 • Kennis vanSQL is een pre;
 • Affiniteitmet de agrarische sector/energiemarkt is een pre;
 • Eenanalytische en oplossingsgerichte instelling;
 • Tot slot hebje een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een goede beheersingvan de Engelse taal.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Een marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • 26 vakantiedagen;
 • 50/50 pensioen;
 • Een auto van de zaak; 
 • Reiskostenvergoeding van 19ct per kilometer;
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen d.m.v. verschillende certificaten;
 • Werken bij een wereldwijd groeiend bedrijf aan uitdagende projecten!

Stuur snel je meest recente CV en we zullen snel contact met je opnemen. Om te solliciteren of meer informatie kun je e-mailen naar [email protected] of bel naar 020 – 820 1118.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf is onderdeel van een overkoepelende organisatie die zich richten op de agrarische en energiesector. Als bedrijf staan zij voor duurzaamheid, zij stellen de gebruiker centraal en hebben de grondgedachte ‘alleen ga je sneller, maar samen kom je verder’. 

Ze leveren dan ook een echte bijdrage aan duurzaamheid binnen de agrarische sector en ook in de energiemarkt spelen zij een grote rol. Ze zijn breed gespecialiseerd binnen verschillende domeinen en softwareontwikkeling, systeembeheer en informatiebeveiliging is echt hun specialisme. Het bedrijf is flink aan het groeien en ook vanuit het Ministerie is het verzoek gekomen om hun brede specialisatie voor meer partijen in te zetten. Om de extra projecten op te pakken en duurzaamheid in Nederland op grotere schaal te stimuleren is er een vraag naar meerdere, gemotiveerdere .NET developers om het team te versterken! 

Het complete team zorgt voor een volledige dienstverlening naar onder andere dierhouderijen, dierenartspraktijken en allerlei andere partijen binnen de agrarische sector. Het ontwikkelteam houdt zich bezig met het ontwikkelen van verschillende platformen voor deze klanten. Zo worden er de systemen ontwikkeld waardoor bijvoorbeeld een eigenaarsverklaring verwerkt kan worden. Complete patiëntendossiers voor dieren komen tot stand dankzij de technologie van dit bedrijf en het platform wordt al in Nederland en België gebruikt. Doel van het team is om in Duitsland het platform te introduceren! 

Momenteel bestaat het bedrijf uit 110 collega’s met onder andere functies als management, developers, test engineers, functioneel ontwerpers en sales medewerkers. Binnen het bedrijf hangt een informele sfeer en is er altijd ruimte voor eigen inbreng. Het team is ervaren, ondernemend en binnen het bedrijf zijn de lijnen kort. Verder is het bedrijf bezig met het verder opzetten van een BI afdeling en wordt het werken met de nieuwste technieken gestimuleerd. Iedere donderdag wordt er gezamenlijk geluncht en ook worden er jaarlijks meerdere uitjes georganiseerd. Ze zorgen goed voor hun medewerkers en daardoor zijn ze een hechte club waar de medewerkers met veel plezier voor lange tijd werkzaam zijn.

lees meer

Contactpersoon Romy van der Kleij
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!