Vacature UI/UX Designer Agrarische sector - Hardenberg

Hardenberg

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een ervaren UX/UI designer? Wil je werken voor een bedrijf dat staat voor duurzaamheid in de agrarische sector? Woon je daarnaast in de omgeving van Hardenberg? Lees dan snel verder.

Als UI/UX developer ben jij verantwoordelijk voor het maken van de designs en flows voor de verschillende platformen en websites. Met jouw (uitgebreide) expertise ga je aan de slag om user interfaces te maken die zo goed mogelijk gevisualiseerd en functioneel geïmplementeerd kunnen worden op verschillende projecten. Ze vinden het belangrijk dat je echt meedenkt en je eigen inbreng kunt leveren. Creativiteit en passie zijn van groot belang binnen deze rol!

Jij bent hiernaast iemand die goede kennis heeft van Photoshop en Illustrator. Ook kan jij je helemaal inleven in de eindgebruiker. Kennis van Javascript is een pre maar je krijgt hier ook de ruimte om je daar in te ontwikkelen.

Het development team bestaat uit 40 mensen die in vier scrumteams werken waarvan 3 UI/UX designers. De ambitie is om het aantal developers te verdubbelen. Alle teams zijn zelfsturend waardoor je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om je werk te doen. Dit is voor veel werknemers een pluspunt waardoor velen de organisatie al lange tijd versterken. Naast veel vrijheid zijn er ook veel mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen de organisatie. Er is veel kennis en ervaring aanwezig en zij vinden het belangrijk om als organisatie altijd vooruit te gaan.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben jij een UX/UI expert in hart en nieren? Wil jij graag werken bij een bedrijf dat staat voor duurzaamheid? Ben jij daarnaast woonachtig in regio Hardenberg? Dan komen wij graag met jou in contact!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van informatica;
 • Je hebt aantoonbare ervaring als UX/UI expert;
 • Ruime ervaring met Photoshop en Illustrator;
 • Kennis van Javascript is een pre;
 • Affiniteit met de dier- en of agrarische sector is een pre;
 • Je bent creatief en kunt je goed inleven in de eindgebruiker;
 • Tot slot heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Een marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • 26 vakantiedagen;
 • 50/50 pensioen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Natuurlijk gas en elektra korting bij je eigen werkgever;
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen d.m.v. verschillende certificaten;
 • Werken bij een wereldwijd groeiend bedrijf aan uitdagende projecten!

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan [email protected] of bel naar 020 8200 370 en wij staan je graag te woord!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf is onderdeel van een overkoepelende organisatie die zich richten op de agrarische- en energie sector. Als bedrijf geloven ze in de slogan “goed voorbeeld doet goed volgen” en daarom willen ze ervoor zorgen dat ze een zo duurzaam mogelijke bedrijfsvoering hebben. Zo voorzien ze het bedrijfspand met eigen zonnepanelen en doen ze er alles aan om zo duurzaam mogelijk te werken. Een bedrijf dat zich volledig richt op een duurzame toekomst!

Het complete team zorgt voor een volledige dienstverlening voor alles wat met dieren te maken heeft. Hierbij kun je denken aan dierhouderijen, dierenartspraktijken en allerlei andere partijen binnen de agrarische sector. Het ontwikkelteam houdt zich bezig met het ontwikkelen van verschillende platformen voor deze klanten. Dit is bijvoorbeeld software die in de chips van dieren zit maar ook aan alle dossiers en platformen die dierenartsen gebruiken vasthangen. Het bedrijf is flink aan het groeien en ook vanuit het Ministerie is het verzoek gekomen om hun brede specialisatie voor meer partijen in te zetten. Om de extra projecten op te pakken en duurzaamheid in Nederland op grotere schaal te stimuleren is er een vraag naar meerdere, gemotiveerdere UI/UX designers om het team te versterken.

De wil om een bijdrage te leveren aan een betere wereld zie je terugkomen in het hele bedrijf. Zo zorgen ze ervoor dat hun werknemers in een gezonde en stabiele werkomgeving kunnen werken waar ze zich thuis voelen. Het pand is mooi ingericht en is van alles voorzien.

Momenteel bestaat het bedrijf uit 110 collega’s met onder andere functies als management, developers, test engineers, functioneel ontwerpers en sales medewerkers. Er heerst een cultuur waarbij ondernemen, motivatie, inzet en creatieve input altijd gestimuleerd worden. Er wordt hier echt geluisterd naar jouw inbreng en dit wordt ook verwacht. Het is een laagdrempelige organisatie die ondanks de grootte, korte lijntjes heeft. De developers sparren graag samen. Op donderdag lunchen zij gezellig samen met het IT team. Op andere dagen luncht het hele bedrijf gezamenlijk in de kantine.

lees meer

Contactpersoon Eliza Bakker
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!