Vacature Frontend developer Agrarische sector - Hardenberg

Hardenberg

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als ervaren Frontend Developer ga jij in een gedreven scrum team aan de slag met interessante projecten. Voor jou staat de eindgebruiker op de eerste plaats en jij denkt hier ook actief over mee. Ze vinden het belangrijk dat je eigen inbreng kunt leveren en jouw keuzes beargumenteert. Creativiteit en passie zijn van groot belang binnen deze rol! Wat betreft de technische stack ga jij aan de slag met Angular 8, HTML, CSS en Javascript. Ook is het een pre als je ervaring hebt met selenium, Devops of TFS. In de backend wordt er gewerkt met .Net en het is dan ook fijn als je hier enige kennis van hebt.

Het development team bestaat uit 40 mensen die in vier scrumteams werken. De ambitie is om het aantal developers te verdubbelen. Alle teams zijn zelfsturend waardoor je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om je werk te doen. Dit is voor veel werknemers een pluspunt waardoor velen de organisatie al lange tijd versterken. Naast veel vrijheid zijn er ook veel mogelijkheden om je kennis te verbreden door opleidingen en cursussen. Er is veel kennis en ervaring aanwezig op de werkvloer en de kennis moet blijven meegaan met de nieuwste ontwikkelingen.

Jouw dag als frontender start met een scrum meeting en hierna ga je individueel aan de slag. Zoals eerder benoemd is het een laagdrempelig en zelfsturend team die werkt met de nieuwste technieken. Als jij een echte kar trekker bent kom jij hier ook zeker tot je recht. Dan wordt jij de kartrekker van een zelfsturend team! Hiervoor heb jij natuurlijk de nodige verantwoordelijkheid. Mocht jij een begeleidende rol in de toekomst ambiëren dan is dit een goede plek om jezelf tot bijvoorbeeld teamlead te ontwikkelen.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben jij een Frontend expert in hart en nieren? Wil jij graag werken bij een bedrijf dat staat voor duurzaamheid? Ben jij daarnaast woonachtig in regio Hardenberg? Dan komen wij graag met jou in contact!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van informatica;
 • Je hebt aantoonbare ervaring als Frontend Developer;
 • Ruime ervaring met Angular, Javascript, CSS en HTML;
 • Kennis van .Net in de backend is een voordeel;
 • Affiniteit met de dier- en of agrarische sector is een pre;
 • Je bent creatief en kunt je goed inleven in de eindgebruiker;
 • Tot slot heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Een marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • 26 vakantiedagen;
 • 50/50 pensioen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Natuurlijk gas en elektra korting bij je eigen werkgever;
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen d.m.v. verschillende certificaten;
 • Werken bij een wereldwijd groeiend bedrijf aan uitdagende projecten!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf is onderdeel van een overkoepelende organisatie die zich richten op de agrarische- en energie sector. Als bedrijf geloven ze in de slogan "goed voorbeeld doet goed volgen" en daarom willen ze ervoor zorgen dat ze een zo duurzaam mogelijke bedrijfsvoering hebben. Zo voorzien ze het bedrijfspand met eigen zonnepanelen en doen ze er alles aan om zo duurzaam mogelijk te werken. Een bedrijf dat zich volledig richt op een duurzame toekomst!

Het complete team zorgt voor een volledige dienstverlening voor alles wat met dieren te maken heeft. Hierbij kun je denken aan dierhouderijen, dierenartspraktijken en allerlei andere partijen binnen de agrarische sector. Het ontwikkelteam houdt zich bezig met het ontwikkelen van verschillende platformen voor deze klanten. Een voorbeeld is de software die in de chips van dieren zit maar ook aan alle dossiers en platformen die dierenartsen gebruiken. Het bedrijf is flink aan het groeien en ook vanuit het Ministerie is het verzoek gekomen om hun brede specialisatie voor meer partijen in te zetten. Om de extra projecten op te pakken en duurzaamheid in Nederland op grotere schaal te stimuleren is er een vraag naar meerdere, gemotiveerdere Frontend Developers om het team te versterken.

De wil om een bijdrage te leveren aan een betere wereld zie je terugkomen in het hele bedrijf. Zo zorgen ze ervoor dat hun werknemers in een gezonde en stabiele werkomgeving kunnen werken waar ze zich thuis voelen.Het pand is mooi ingericht en is van alles voorzien.

Momenteel bestaat het bedrijf uit 110 collega's met onder andere functies als management, developers, test engineers, functioneel ontwerpers en sales medewerkers. Er heerst een cultuur waarbij ondernemen, motivatie, inzet en creatieve input altijd gestimuleerd worden. Er wordt hier echt geluisterd naar jouw inbreng en dit wordt ook verwacht. Het is een laagdrempelige organisatie die ondanks de grootte, korte lijntjes heeft. Op donderdag lunchen zij gezellig samen met het IT team. Op andere dagen luncht het hele bedrijf gezamenlijk in de kantine

lees meer

Contactpersoon Eliza Bakker
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Front End Developer in Hardenberg Bekijk alle soortgelijke vacatures