Vacature Software Developer gezocht! - Mijdrecht

Mijdrecht

Java Professionals
 • Java Professionals
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Werk jij graag aan hichtech of embedded projecten binnen diverse branches, waaronder automotive, manufacturing, infrastructuur, transport of elektronica? En werk je graag aan state-of-art of hightech producten? Lees dan snel verder en wie weet ontwikkel jij jezelf binnenkort verder bij deze organisatie!

In je functie als .NET Software Engineer voor de vestiging in Mijdrecht ben je niet bang voor iets nieuws. Je werkt aan toonaangevende en uitdagende projecten en veel nieuwe ontwikkeltechnologieën. Je werkt aan state-of-the-art producten en hightech projecten. Dit kan soms een lastige puzzel zijn, maar je hebt in ieder geval continu uitdaging!

Met je passie voor techniek breng je daarnaast je kennis mee van andere programmeertalen. Je werkt aan projecten op de locatie of bij klanten. Doordat aan zoveel verschillende projecten en producten gewerkt wordt, huist er ontzettend veel kennis binnen dit bedrijf. Niet voor niets worden er dan ook maandelijkse kennissessies vanuit de verschillende business units georganiseerd, initiatieven besproken en inspirerende workshops gegeven door je collega’s.

Ontwikkeling en opleiding staan als een rode draad in je werk centraal en sky is the limit als het gaat om ontwikkelmogelijkheden en groei. Koester jij ambities richting Scrummaster of projectmanager? Hier kun je deze ambities op de vrije loop laten!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een HBO/WO opleiding afgerond op het gebied van Informatica of soortgelijk; 
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring met .NET;
 • Je hebt ervaring met Linux of Windows platformen;
 • Je hebt kennis van C# en C++;
 • Je hebt ervaring met webtechnologieën zoals .NET, HTML5, (My)SQL, JavaScript en PHP;
 • Je hebt affiniteit met Eclipse, Visual Studio, Google Web Toolkit, Subversion en Apache;
 • Je bent sociaal, communicatief vaardig, een echte teamplayer en je houdt graag je vakkennis op peil!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Een uitstekend salaris en aantrekkelijke secundaire voorwaarden;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder netto onkostenvergoeding, winstdelingsregeling en pensioenregeling;
 • Een auto van de zaak of mobiliteitsvergoeding;
 • 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om een lange reis te maken;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget van €6.000 per jaar!
 • De mogelijkheid om 32 uur te werken;
 • Leuke uitjes van karten tot skiën en van buggyrijden tot gezellig barbecueën.

Stuur snel je meest recente CV en we zullen snel contact met je opnemen. Om te solliciteren of meer informatie kun je e-mailen naar [email protected] of bel naar 020 – 820 1118.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

In Eindhoven is het hoofdkantoor gevestigd, maar sinds kort is er ook een vestiging in Mijdrecht geopend, waar ondertussen al zo’n 30 medewerkers in dienst zijn. Sinds ’96 is dit technische systeemhuis in de markt en hebben zij aan zeer gave projecten gewerkt voor onder anderen TomTom, Thales, ASML, Philips, VanDerLande, Priva, Vialis, TKH, en veel meer! Met vestigingen in Eindhoven, Utrecht, België, Vietnam en Moskou werken hier in totaal 450 technische mensen. Wie je in het bedrijf ook spreekt, iedereen heeft een technische achtergrond en houdt van een platte organisatiestructuur. In Nederland werkt het overgrote deel van de medewerkers, namelijk zo’n 375 medewerkers.

Aan projecten wordt van begin tot eind gesleuteld en regelmatig worden volledige werkzaamheden van de R&D afdeling van een klant in opgepakt. De helft van projecten vind namelijk plaats aan de hand van Inhouse development. Het overige deel wordt veelal bij klanten direct opgepakt. Het portfolio van projecten bij deze organisatie is zeer divers. Zo hebben zij communicatieapparatuur ontwikkeld die van belang is voor de internationale defensie, een automotive plug-in mechanisme gebouwd voor boardcomputers, software ontwikkeld voor een inktjet-printer die zwaarder is dan 600 kilo, software ontwikkeld voor een complexe elektronenmicroscoop en 3D beugels geprint voor orthodontisten.

Met een gemiddelde leeftijd van 33 jaar hecht de organisatie veel waarde aan plezier in je werk, kennisdeling en een gedeeld enthousiasme en passie voor software ontwikkeling. Je krijgt dan ook niet voor niets de mogelijkheid om veel afwisseling in je werk te hebben. Ook kun je bij deze organisatie jouw ideeën over te ontwikkelen projecten op de vrije loop te laten in het Development Centre en daarnaast krijg je een persoonlijk opleidingsbudget van maar liefst €6.000,- per jaar! Hier staan jij als persoon en jouw ontwikkeling centraal en word je door een persoonlijke people manager ondersteund. Jij bent immers de drijvende kracht van dit bedrijf!

lees meer

Contactpersoon Romy van der Kleij
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Developer in Mijdrecht