Vacature Test Engineer / DevOps teams / Interne functie / €5.000 pm - Maarsbergen

Maarsbergen

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De organisatie kent meerdere DevOps team met ieder hun eigen specialisatie. Denk hierbij aan teams binnen onder andere .NET, Big Data en Mendix. Als Test Engineer zul je onderdeel worden van één van deze teams. Dit houdt echter niet in dat je alleen maar voor dit team werkt; er is sprake van veel kruisbestuiving. Dat houdt eveneens in dat je als Test Engineer veelvuldig kunt gaan schakelen / sparren met je andere (testing) collega's. Het is een hecht team waar plezierig wordt samengewerkt en waar ze elkaar naar een hoger plan proberen te tillen.

Het team is een gemêleerd gezelschap van jong en oud. Samen werken jullie aan verschillende projecten en dat houdt ook in dat de testingwerkzaamheden zullen verschillen per project. Overall staat er een solide basis op het gebied van geautomatiseerd testen en jij gaat samen met de andere testers ook aan de slag met het verder automatiseren van de (regressie)testen. Verder breng je steevast risico's in kaart, spoor je bugs op en kijk je naar verbeteringen binnen het softwarelandschap. Onder andere de datateams maken veelvuldig gebruik van de database en het is dan ook van belang dat je enige kennis van SQL hebt. Je schakelt niet alleen met je testing collega's maar ook met developers en eventueel andere stakeholders binnen de organisatie. Dit betekent dat voor deze functie enige technische skills maar ook communicatieve skills een plus zijn

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt HBO werk- en denkniveau
- Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring
- Je hebt verstand van testmethodieken
- Je hebt ervaring met geautomatiseerd testen (indien dit onbreekt is technische kennis + wil ook goed)
- Je hebt kennis van SQL
- Je bent communicatief vaardig, sociaal, analytisch en op zoek naar een vaste werkplek
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken binnen een ambitieuze, solide werkgever met prima arbeidsvoorwaarden.
Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring maar reikt tot zeker 5000 euro bruto op fulltime dienstverband.
 
Daar bovenop ontvang je een winstdelingsregeling, bovengemiddeld aantal vakantiedagen, goed pensioen, reiskostenvergoeding etc..
Momenteel werkt men veelal thuis ivm Corona maar ook na deze periode is men flexibel qua thuiswerken. Alles gebeurt hier in overleg en dan is er veel mogelijk!

Interesse in deze mooie inhouse Testing vacature?
Dan ontvang ik graag je CV op [email protected] of bel me op 06-15490856.


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Tim Vonk of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze groeiende organisatie met nationale en internationale klanten is op zoek naar een Test Engineer ter uitbreiding van haar team. De organisatie ontwikkelt eigenhandig een SaaS-applicatie waarmee toonaangevende organisaties binnen tal van branches zaken binnen de e-payments succesvol kunnen regelen. Momenteel gaat het zo goed met het bedrijf dat er steeds meer projecten binnenkomen waardoor er ruimte is voor nog meer versterking op Testing gebied. Het huidige team bestaat al uit 4 personen die werkzaam zijn binnen 1 van de verschillende DevOps teams die de organisatie rijk is. Ondanks de diverse klanten en projecten heb je het voordeel dat je steevast op je vaste kantoor komt te werken.

Het bedrijf kent inmiddels een kleine 80 collega's in totaal, er heerst een informele sfeer, er is veel ruimte voor persoonlijke ontplooiing en er is veel flexibiliteit. Zo werkt men grotendeels thuis en is het ook na Corona-tijd mogelijk om veel thuis te blijven werken. De balans tussen werk- en privé is optimaal waardoor de organisatie ook een zeer laag verloop kent. Het is nou eenmaal prettig werken voor en met dit bedrijf!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures DevOps Engineer in Maarsbergen