Vacature Full Stack PHP Developer - Fulltime - omgeving Leusden (Amersfoort)

Leusden

CoolSafety B.V.
 • CoolSafety B.V. Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving INTRO
Heb jij ook de ambitie om een verschil te maken? Straalt het van je af? Dan is CoolSafety hét bedrijf voor jou. Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen met de allerbeste collega's het verschil maakt. Voor klanten, voor toeleveranciers, maar ook voor elkaar, als collega's onder elkaar.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Full Stack PHP Developer. 

Het gaat goed met CoolSafety! Zo goed dat we een nieuw merk gaan introduceren. Met dit merk creëren we een plek waar we werkend Nederland, en later ook Europa, volledig ontzorgen. We gaan de markt op zijn kop zetten met nieuwe innovatieve proposities en een sublieme klanttevredenheid. De afgelopen jaren zijn we toonaangevend geworden in het online verkopen van persoonlijke beschermingsmiddelen via 20 websites in Nederland en we zijn tevens aanwezig in diverse andere landen in Europa zoals Belgie, Frankrijk, Zweden, Finland en Denemarken. 

FUNCTIE OMSCHRIJVING
Ben jij het technische talent dat in ons jonge, enthousiaste team past? Ben je een zo'n programmeur die niet het programmeren als doel stelt, maar juist nadenkt en dat bouwt hoe we onze klanten zo goed mogelijk kunnen faciliteren in hun klantreis? Heb jij een escape-room mentaliteit om diep in de code te duiken en deze krachtig te verbeteren? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Wij bieden je een kans in het bedrijf van de toekomst! Als onderdeel van het User Experience Design-team ben jij medeverantwoordelijk voor de technische aanpassingen en onderhoud van CoolSafety.nl en andere diverse slimme oplossingen voor onze klanten. Je dagelijkse taken omvatten o.a. het verder uitbreiden van onze e-commerce software, technische uitrol van nieuwe software en zorgen dat de techniek echt voor onze klanten gaat werken.

WERKZAAMHEDEN:
Je zult samen met onze andere developers ontwikkelen aan alle zelf ontwikkelde e-commerce webapplicaties op basis van o.a. Laravel, uitbreidingen aan integraties met ons PIM en CRM , bouwen van bots en uiteraard mede-verantwoordelijk zijn voor het omhoog houden van alle digitale applicaties. Je werkt samen met een Data Team aan ontwikkelingen op het gebied van AI, maar als er een plugin op wordpress moet worden upgeupdate, dan zie jij daar ook wel het voordeel van: voor de klant.

Hoe ziet je dag eruit?
Ah… nog even de mail niet openen. Je bent per slot van rekening baas over je eigen dag. Eerst een uur een stuk code schrijven of begin je de dag door wat logmeldingen heen te lopen van verschillende systemen? Is alles nog stabiel en hebben we de kansen (automatisch) gepakt die je zelf hebt geprogrammeerd? Met een gerust hart en een kop lekkere (eigen merk) koffie loop je even langs de UXP-designers en vraag je geïnteresseerd of de sprint van die week lekker loopt. Wacht… moest je niet zelf bij die Scrum standup om 9.30 zijn? ASML-Sjips… Rennen. Je gooit je 1111 en 0000-tjes in de groep en je verwacht voor morgen geen problemen.

Irritant, dat ene systeem kan die CSV-file nog niet automatisch inlezen, dan maar even snel met de hand om naar een beter formaat want het inladen van die crappy-leveranciersfiles hoeft toch maar 1 keer te gebeuren.

Daarna kun je eindelijk geconcentreerd in die nieuwe API-koppeling duiken want we weten nu nog meer van onze klanten, maar ja, die data moet wel naar het CRM. Verdorie… hebben die marketeers nou alweer de verkeerde groep klanten gemaild? Je legt nog 1 keer uit dat ze bij jou gewoon om een correcte lijst kunnen vragen of ze, met een beetje effort, het ook via Automations kunnen doen… automatisch dus…

Na de loempias (alleen op dinsdag, let je wel op je fitheid?) ga je echt meters maken. Je koppelt via API-calls de Retouren applicatie met de login op onze shops, zodat klanten nog beter op de hoogte worden gehouden van hun retourzending. Documentatie?… Mmm, alleen wat nodig is om het over te dragen aan onze implementatiepartner (een beller is sneller…), bovendien gaat de Chef het toch niet lezen. Nog even langs het Scrum-bord om te checken wat er deze week nog af moet, want je zou nu toch echt verder willen aan die applicatie waar jij echt vanaf het ontwerp tot oplevering verantwoordelijk voor bent. Wel spannend want zoiets groots heb jij nog nooit gemaakt! Dit gaat ‘m worden!

lees meer

Functie-eisen Hoe zijn wij jou?
 • HBO+ werk- en denkniveau
 • Aantoonbare ervaring met PHP, React, Node, MySQL, SOAP en XML
 • Je kent de ins-en-outs van React & Type/JavaScript
 • Je bekijkt rest-API's liever vanaf je pc in plaats van in de Apenheul
 • Minimaal 3 jaar development ervaring
 • Kennis van Laravel (of vergelijkbaar) framework
 • Kennis van File Version Control
 • Goede beheersing Nederlandse taal
 • Woonachtig in de omgeving Leusden/Amersfoort
Wat krijg je van ons?
 • De kans om part of the team te zijn
 • Snelheid! Flexibiliteit! Gezelligheid! Uitdaging!
 • Zelf bouwen, maar ook werken met top-notch systemen
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Mogelijkheden tot thuiswerk
 • Wil je 4 dagen werken? Dat kan ook!
 • Een hele hoop ambitieuze en enthousiaste collega's
 • En ze zijn ook nog eens gezellig: met veel leuke uitjes en regelmatig meet-ups
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een studiebudget, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, 28 vakantiedagen, laptop en al het andere wat je nodig hebt om goed je werk te kunnen doen
 • En natuurlijk salaris

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info SOLLICITEREN, HOE GAAT DAT BIJ COOLSAFETY?
Wat gaaf dat je bij ons wil solliciteren, maar we snappen het wel hoor! We krijgen veel reacties dus het kan soms even duren voordat je van ons hoort, maar we proberen dat binnen twee weken te doen. Logisch, want onze collega's verdienen ook de beste collega's dus we zetten alles wel goed op een rijtje. Stuur je wel een motivatie mee? Dan heb je echt een streepje voor, want er zijn genoeg sollicitanten die dat niet doen… De chef is leraar geweest, dus spelvouten: ik zou ze proberen te voorkomen…

Don't call us, we call you…
Nou, dat klinkt wat onvriendelijk en we gebruiken ook wel eens e-mail hoor. Maar mochten er nog vragen zijn vanuit ons voor verdiepende motivatie/toelichting, een afspraak of voor andere vragen dan nemen we contact met je op. Ook voor een kennismakingsgesprek. Het eerste kennismakingsgesprek duurt 45 minuten dus dat plannen we ook in.
Tip: we adviseren geen stropdas

Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek in Leusden. Je zit met een of twee collega's waar je ook eventueel mee zou gaan werken. Wees jezelf. Er werken bij ons echte mensen en die vinden het ook spannend om de juiste collega te vinden en een goed advies te geven aan het management. Er zijn natuurlijk veel zaken belangerijk tijdens een kennismaking zoals ‘de klik', professionaliteit en enthousiasme en hoe goed je bent voorbereid. Per slot van rekening willen we lang met elkaar werken toch?

Tweede gesprek
Het kan even duren, maar als het matched, dan willen we je uitnodigen voor een tweede gesprek. In dit gesprek van maximaal 60 minuten zit je met minimaal 1 manager en zullen we dieper ingaan op bepaalde zaken en krijg je bijvoorbeeld cases voorgelegd. Hoe zou je reageren op een situatie, wat zou je aanpak zijn of wat kunnen we van je verwachten wanneer er iets bijzonders moet gebeuren? In dit gesprek hebben we het ook uitgebreider over de inhoud van de functie, het team en natuurlijk alweer over jou. Tja, en aangezien je weer met 1 of 2 andere collega's zit zul je wellicht een aantal dezelfde vragen krijgen. Get over it…

Let's go
Wanneer we je twee keer hebben gesproken hebben we een goed beeld van je. Bij onze meer strategische functies zou je nog een laatste, derde gesprek kunnen krijgen in Uden om nog dieper in te gaan op je ervaring op het gebied van commercie of marketing. Maar als het matched, dan doen we je graag een aanbod met een passend salaris en onze arbeidsvoorwaarden. Ook krijg je dan het personeelsreglement opgestuurd. Ben je akkoord met de aanbieding en heb je alle gegevens ingevuld en het contract getekend? Dan heten we je welkom bij CoolSafety en wensen we je veel succes met je carriere! It's going to be worth it!

lees meer

Bedrijfsomschrijving ZO ZIJN WIJ. COOLSAFETY
Laten we ons eerst even aan je voorstellen. Wij zijn CoolSafety. Een jong team, maar met een gezonde dosis ervaring in persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheid. Roep dus gerust onze hulp in als je advies wilt over de aankoop of het gebruik van veiligheidsproducten. Midden in de nacht wordt iets minder gewaardeerd, maar we zijn wel bijna de klok rond bereikbaar. Iedere werkdag, van 08:00 tot 21:00 geven we met alle liefde en plezier antwoorden op jouw vragen. Zo zijn wij. CoolSafety.

WAT DOEN WE EIGENLIJK?
Op zoek naar een bullet-proof laptoptas?
Jazeker, die bestaat. Maar dan moeten klanten even verder zoeken. Wij verkopen namelijk alleen zinvolle producten die klanten helpen om veilig, comfortabel en efficiënt te werk te gaan. Van veiligheidsschoenen tot oorkappen en van adembescherming tot disposable overalls. We zorgen ervoor dat iedereen van top tot teen beschermd is. Of niet. Want we raden geen producten aan die onze klanten helemaal niet nodig hebben. Een eerlijk advies waar je op kunt vertrouwen dus. Zelfs als we geen blauwe ogen hebben.

ZO ZIJN WIJ
Ongeloofwaardig eerlijk
Moeilijk te geloven heh? Een leverancier die er niet op uit is je zo veel mogelijk producten te verkopen, of je het nu echt nodig hebt of niet. Toch is het zo. Waarom? Uit liefdadigheid? Nee hoor. We willen gewoon graag dat jij tevreden bent. Want eerlijk is eerlijk; wij hebben er meer aan als je klant blijft.

Ervaring zonder rimpels
Een jong team. Ik hoor je al denken: "een onervaren team dus…". Maar nee hoor, niets is minder waar. Samen hebben we 60 jaar ervaring in persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheid. Wil je onze kennis testen? Kom maar op, we gaan de uitdaging graag met je aan. En weten we het even niet? Dan geven we dat ook eerlijk toe en gaan voor jou op onderzoek uit tot we het juiste antwoord wél hebben gevonden.

Verandering bestendig
De markt verandert continue. Jij zit niet stil. Wij dus ook niet. Iedere dag zijn we op zoek naar zinvolle producten die ons ruime assortiment nog meer kunnen verrijken. Altijd met in ons achterhoofd de vraag: ‘ biedt dit product écht een meerwaarde voor onze klant?'. Want een veiligheidsbril met ruitenwissers….die ga je bij ons niet vinden. Mist u iets of heb je suggesties? Geef het gerust door!

Veiligheid voorop
Natuurlijk is snel en gemakkelijk bestellen fijn. Maar nog belangrijker is toch jouw veiligheid. Ervoor zorgen dat je iedere dag veilig aan het werk kunt, daar staan wij voor. Twijfel je over het type gehoorbescherming dat je nodig hebt of over de juiste handschoen? Ga niet gokken, ienemienemutte doen of op de mooiste kleur af. Neem geen risico's en vraag het even aan onze specialisten, zij adviseren graag. Kortom: check je benodigdheden, ga even langs CoolSafety.nl en ga ervoor!

Ben jij op zoek naar een jonge, ambitieuze organisatie waar je het verschil kunt maken? Niet bang voor veel dynamiek en gezelligheid? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PHP Developer in Leusden Bekijk alle soortgelijke vacatures