Vacature Frontend developer Cyber Security platform Utrecht - Leusden

Leusden

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij als ervaren frontend developer meewerken aan een all-in cybersecurity platform? Neem jij daarnaast veel initiatief en wil je echt bijdragen aan de conceptversie? Lees dan snel verder!

Jij komt als frontend developer terecht in het UX team in Leusden. Samen met het innovatieve team werken zij aan het platform dat zij voor hun klanten willen uitzetten. Dit platform is een nieuwe speler in de IT-security en is nu volop in ontwikkeling. 

Met jouw opgedane expertise en ervaringen ga je bezig zijn met de Frontend kant van het platform. Jij zorgt dat de eindgebruiker centraal staat en maakt van het platform dan ook een hoogstandje als het gaat om gebruiksvriendelijkheid. Het team is erg initiatief rijk en er wordt dan ook van jou verwacht dat je meedenkt aan de conceptfase en mee participeert in het development proces. Momenteel werken zij met het javascript framework Angular. Hiermee zal jij dan ook het platform naar een hoger niveau tillen! Verder is het fijn als je ervaring hebt met Typescript. Ervaring met PHP, HTML, CSS en JavaScript is mooi meegenomen. 

Wat betreft doorgroeimogelijkheden krijg je hier de kans. Het is een jonge organisatie en ze willen hun werknemers zichzelf zoveel mogelijk laten ontwikkelen om het beste uit jezelf te halen. Je komt dan ook terecht in een leeromgeving waar men graag kennis deelt. Naast het feit dat het team hard werkt voor de beste kwaliteit gaat is er ook tijd voor de nodige gezelligheid. Zo zit iedereen tijdens de geheel verzorgde lunch gezellig met elkaar!

Lijkt het jou leuk om aan een Cyber security platform te werken en heb jij de nodige ervaring die wij zoeken? Wil jij in een gezellig team werken met een flexibele werkgever? Dan zijn wij op zoek naar jou!

lees meer

Functie-eisen
 • Een afgeronde IT opleiding, bij voorkeur hbo of hoger;
 • Je hebt minimaal 3-5 jaar ervaring als Frontend developer;
 • Je hebt veel ervaring met Angular en Typescript;
 • Je hebt kennis van PHP, HTML, CSS en JavaScript;
 • Je neemt veel initiatief en bent een out-going type.

lees meer

Overige info
 • Een marktconform salaris naar kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen;
 • Pensioensregeling;
 • Je komt in een leeromgeving terecht, persoonlijke ontwikkeling staat voorop;
 • Telefoon en laptopvergoeding;
 • Een flexibel bedrijf met veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
 • Een geheel verzorgde lunch met het gezellige en open team;
 • Het bedrijf heeft de ambitie om te groeien en jij kan dit dus ook!
Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan [email protected] of bel naar 020 8200 370 en wij staan je graag te woord!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een snel groeiend Cyber Security bedrijf. Dit bedrijf is een fusie van drie organisaties. Momenteel hebben zij klanten van non-profit organisaties tot de maak industrie. Ze zijn niet alleen een aanbieder van cybersecurity in Nederland, maar ook daarbuiten. Het bedrijf is ontstaan doordat ondernemingen ieder met hun eigen specifieke kennis samen zijn gaan werken op het gebied van cybersecurity. 

Het all-in platform van deze cybersecurity organisatie is als het ware een Netflix voor de klanten met Cyber Security. Eindgebruikers kiezen uit een menu en hier komt een bepaald flexibel abonnement bij kijken. Voor de klant wordt alles geregeld van advies tot service en wanneer er iets verandert dan schaalt de oplossing mee. Het platform opereert in de cloud.  Er wordt gezorgd voor automatische detectie en preventie van cyber incidenten, te denken aan hacks, malware en virussen. Het product werkt vanuit het interne netwerk van de klant en beschermt het daarbinnen, maar biedt daarbuiten ook sensoren naar de buitenwereld vanuit de cloud. Momenteel is hun doel om technieken te implementeren waardoor het systeem zelflerend wordt. 

Binnen de werkomgeving heerst een start-up gevoel, maar met een stabiele bodem. Het team leert elkaar steeds beter kennen en de gemiddelde leeftijd ligt rond de 35 jaar. Doordat ze elkaar beter leren kennen wordt er niet alleen meer kennis gedeeld, maar neemt de gezelligheid op de werkvloer ook toe.

lees meer

Contactpersoon Kim Schuitemaker
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Leusden Bekijk alle soortgelijke vacatures