Vacature Google Cloud partner zoekt Backend Python Developer met AI - Houten

Houten

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Het gaat hier om een Backend Python developers rol waar je tevens ook met Artificial Intelligence, Machine Learning, Data Engineering, Cloud en een beetje met Data Science bezig bent. 
Voor kandidaten die op zoek zijn naar afwisseling kunnen ze je hier een mooie kans bieden. Je zit niet 40 uur per week op kantoor, maar bent een aantal dagen per maand op reis naar de klant. Dit zal niet binnen iedereens straatje passen, maar voor sommigen is dit een buitenkans.
Wel wil ik erbij aangeven: Je doet GEEN consultancy, maar krijgt toch de kans om naar de klant te reizen en met ze te werken. Je werkt ALTIJD aan eigen producten en dat in verschillende projecten. Daardoor heb je veel afwisseling.

Je werkt samen met 8 andere Artificial Intelligence developers (binnen Python), waarbij het schrijven van API's ook ontzettend belangrijk is. Deze laat je samen werken met de Cloud. 
Je bouwt iets dat telt in verschillende productontwikkelingsprojecten, bijvoorbeeld gericht op gegevensverwerking, dataopslag, data science of platformfacturering. Productontwikkelingsprojecten kunnen zowel on-site als op het kantoor worden uitgevoerd.

Zoals verteld ben je onderdeel van hun productontwikkelingsteam en werk je in een hightech omgeving met de nieuwste (Google Cloud) -technologieën, waarvan sommige nog niet eens op de markt beschikbaar zijn. Dit is ook belangrijk voor mijn klant want ze zijn altijd op zoek naar innovatieve technieken waardoor hun platform verbetert wordt.
Het platform draait in een Python-omgeving en je bent voornamelijk bezig met de diverse opslagmogelijkheden, gegevensverwerking lagen en gebruikersinterfaces.

We zoeken hier een zelfverzekerde en enthousiaste technologie-geek met een groot gevoel voor humor (of je denkt tenminste dat je humor hebt). Je bent zowel een goede uitzender als ontvanger. Als je ook affiniteit hebt voor Data Science, dan zoek ik jou!

Voor deze vacature kunnen wij ook Engelstalige kandidaten accepteren echter is het een vereiste dat je in Nederland woonachtig bent.

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt een afgeronde opleiding Bachelor/Master in Informatica, Technische Informatica, Business Information Management, Econometrie, Wiskunde of soortgelijke;
- Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als BigData Engineer, Machine Learning Developer, Computer Vision Engineer, Backend Python Developer of als Data Scientist;
- Je kunt werken met Machine Learning tooling;
-  API's met Google Cloud Services:
-  Backend Python development en Numpy, Pandas, Keras, Flask, Sci-kit Learn, Pycharm of andere packages binnen Python;
- Je kunt al met Google Cloud Technologieën werken en SaaS oplossingen bieden;
- Je kan werken met Time Series Data;
- Je kunt algoritmes opstellen, complexe queries maken;
- Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
- Je hebt oog voor detail en bent analytisch ingesteld;
- Je kan gestructureerd werken, volgens plan.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier echt meer dan goed te noemen. Nieuwste Google techs, Top hardware om op te werken, auto van de zaak, toploon, bonussen, heel veel vrije dagen, smartphone, studie mogelijkheden, pensioenregeling en daarnaast is veel bespreekbaar als het gaat om jouw toekomst.

En natuurlijk...... een echte start-up vibe!

Stuur je CV en motivatie naar [email protected]


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Mijn klant is een snelgroeiend bedrijf voor gegevensanalyse en Machine Learning, dat actief is in een dynamische sector. Ze kijken hier naar alternatieve mogelijkheden waarbij ze haar klanten adviseert.
Ze hebben een missie geformuleerd waarbij ze graag bijdragen aan een wereldwijde evolutie en dit door Data Driven Solutions. De industrie waar zij in opereren is ontzettend data gevoed waarbij ze graag direct bijdragen door waarde toe te voegen! Ze werken daarom alleen met de meest getalenteerde mensen die dezelfde DNA hebben als zij.

Ze werken hier ECHT met de laatste technologieën. Veel bedrijven claimen dit maar zitten stiekem vast aan traditionele oplossingen. Wat maakt mijn klant nu uniek? Ze hebben een ontzettend goede band met Google en zijn Alpha testers van de nieuwste producten van GOOGLE. Dat betekent dat deze producten nog niet op de markt zijn en dat je een van de eerste bent die hiermee aan de slag mag gaan. 

Momenteel werken hier ongeveer 15FTE waarvan 8 FTE technisch onderlegd. Ze bestaan ruimschoots 5 jaar echter kom je wel in een start-up cultuur terecht en dat moet iets zijn wat ben je past. Je hebt wel directe impact op de producten die je maakt. Het is een platte organisatie waarbij ideeën niet door verschillende lagen goedgekeurd moeten worden. Dus heb je toffe ideeën en ben je ondernemingsgericht, zoek jij een organisatie die als een start-up aanvoelt? Solliciteer dan!   

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Back End Python Developer in Houten Bekijk alle soortgelijke vacatures