Vacature Senior OutSystems Developer - Houten

Houten

ICT Group
  • ICT Group Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wie zijn wij?

In korte tijd hebben we als startup een platform ontwikkeld en in de markt gezet voor het organiseren van volledige mobiliteit van consumenten en medewerkers van bedrijven. Openbaar vervoer, deelauto’s, deelfietsen en nog veel meer kun je plannen, boeken, betalen en gebruiken met ons platform bestaande uit onder meer een app, backend en een multimodale reisplanner. Met een jong en slagvaardig team zijn we in rap tempo de markt aan het veroveren. Nu nog hoofdzakelijk in Nederland maar met grote plannen om de grens over te gaan. We zoeken naar een senior OutSystems Developer om de ontwikkeling van onze Customer Backoffice met bijbehorende front-ends verder vorm te geven.

Dit doen we vanuit ons kantoor in de buurt van Utrecht (Nieuwegein) , met ongeveer 35 collega’s. Binnen ons team zul je vooral met onze developers en design experts samenwerken, maar het hele team zul je snel leren kennen bij onze team sessies en vrijmibo’s.
 

Voel jij je thuis in een dynamische omgeving waar continu integratie plaatsvindt van nieuwe features? Kun je de visie van beleving, vorm en gebruikers gemakkelijk door vertalen in verschillende technieken? Ben je gewend om in sprints te werken binnen een Agile omgeving? Ben je communicatief vaardig en los je problemen actief op? En beschik je ook nog over onderstaande functie eisen, dan maken we graag kennis met je.

Wat ga je doen?
Als Senior OutSystems developer werk je in teamverband voor onszelf (eigen product roadmap) en voor grote opdrachtgevers aan de backoffice voor de (white label) apps die het leven van de gebruiker vereenvoudigen. Wij werken met korte lijnen en heldere communicatie, intern en met onze opdrachtgevers. Plezier in je werk hebben is daarnaast van groot belang.
 

lees meer

Functie-eisen

Onze perfecte Senior Outsystems developer heeft HBO werk- en denkniveau en aantoonbare kennis van en recente werkervaring met:
•    OutSystems (V11);
•    C#;
•    Oracle Databases;
•    API’s.

Je bent georganiseerd, kritisch en proactief en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel in het Nederlands als in het Engels. Een streepje voor heb je als je aantoonbaar aan complexe backend systemen met klantgegevens (AVG) hebt gewerkt en daarnaast kennis hebt van:
•    Microservices architectuur;
•    No SQL databases.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info

Fantastische mensen zorgen voor een fantastische werkplek. Wij bieden jou een functie met ruimte voor creativiteit en eigen inbreng. Je zult binnen een gedreven team komen te werken vanuit ons kantoor in Nieuwegein, of digitaal. Op dit moment is werken vanuit huis nog steeds de norm, maar we gaan er voor zorgen dat we een passende werkmethode vinden met elkaar. Bij ons krijg je de kans om relevante werkervaring op te doen, een professioneel netwerk op te bouwen en vooral ook veel plezier te hebben.

Naast dit alles, bieden wij je ook de volgende zaken:

Goed salaris: je ontvangt een goed, marktconform salaris
13e maand: elk jaar een extra maandloon 
29 vakantiedagen: met de vrijheid om dagen bij- of te verkopen
Reiskostenvergoeding: een passende reiskostenvergoeding
Pensioenregeling: een goede regeling voor je oude dag
Opleidingen: houd je kennis op peil in onze ICT Academy 
Boekenbudget: koop een boek of hard- of software voor jezelf

lees meer

Bedrijfsomschrijving Over ICT Group
In 1978 werd ICT Group N.V. opgericht als specialist in de ontwikkeling van embedded oplossingen voor industriële toepassingen. In 2002 kreeg de naamloze vennootschap twee verschillende werkmaatschappijen: ICT Embedded en ICT Solutions. Deze werden in 2009 omgedoopt naar HUMIQ om vervolgens in 2012 verder te gaan onder de naam ICT Automatisering Nederland. ICT Group heeft de missie om herkend te worden als dé systeembouwer voor branchespecifieke en brancheoverschrijdende oplossingen en richt zich dan ook op het realiseren van efficiënte, flexibele en eenvoudige processen. Deze uitdaging gaat ICT Group voornamelijk aan binnen de domeinen Cities, Industries en Healthcare.

Werken bij ICT Group
De mensen van ICT Group staan dagelijks weer voor de uitdaging om complexe processen tot een werkend systeem te maken. Vervolgens is het de uitdaging om bestaande ICT oplossingen sneller, simpeler, duurzamer en effectiever te maken om het rendement te verbeteren. ICT Group gaat deze uitdaging graag aan met circa 1.400 medewerkers. Hoe ingewikkelder de projecten, hoe enthousiaster wij worden, en hoe ambitieuzer de doelstellingen, hoe hoger wij onze lat moeten leggen. Op deze manier is ICT Group erin geslaagd om al langer dan 40 jaar succesvol te zijn in de ICT en op industrieel gebied. Werken bij ICT Group betekent dat je gaat werken aan producten en projecten met slimme, innovatieve en integrale ICT oplossingen die jou persoonlijk uitdagen.

Vacatures ICT Group
Onder de vacatures van ICT Group vallen kansen in de categorieën Microsoft, Java, Embedded, PLC / SCADA / DCS & MES, Outsourced services, Staff, Testing / Agile en Project managers / Consultants. In onder meer Barendrecht, Deventer, Eindhoven, Oosterhout, Breda, Nieuwegein, Maastricht en Groningen worden uitdagingen aangeboden bij ICT Group. Bij ons bedrijf bestaan regelmatig nieuwe mogelijkheden voor onder meer .NET software developers, Angular ontwikkelaars, business consultants, software testers, solution architecten, Azure engineers en Java programmeurs. Er worden zowel young professionals als ervaren professionals gezocht, met name voor een fulltime dienstverband.

lees meer

Contactpersoon Jiska van Herpen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Outsystems Developer in Houten Bekijk alle soortgelijke vacatures