Vacature Network Specialist Cloud / Datacenter - Houten

Houten

StackOps
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Een brede functie die raakvlakken heeft met datacenters, netwerken, Cloud platformen en informatiebeveiliging. Kom werken als Netwerk Specialist Datacenters binnen deze snelgroeiende organisatie.


Wat ga je doen?

Als Netwerk Specialist Datacenters ga klanten ontzorgen en hun netwerken beheren met behulp van hun eigen datacenter, servers en technische omgeving. Belangrijk is dat ze op netwerk vlak heel veel gebruik maken van Cisco apparatuur en software en dat ze bezig zijn met het migreren van single private cloud naar multicloud. Het datacenter wordt dus kleiner en alles gaat richting Azure en AWS. Hier ga jij een belangrijke rol in spelen.

Ook ben je bezig met de stabiliteit van het ICT-platform en los je problemen van infra storingen op het netwerk, samen met je collega’s, op.

Daarnaast beheer je het datacenter, het is dus een pre als je hier al mee hebt gewerkt. Heel veel kan remote worden gedaan, maar soms moet je richting locatie om daar met je handen aan de knoppen (serverracks) te zitten.

Als laatste ben je verantwoordelijk, samen met het netwerk / security team, dat complexe 3e lijns problemen moeiteloos worden opgelost en dat de netwerken blijven draaien.


Wie ben je?

Je bent een netwerk engineer die het interessant vindt om zich bezig te houden met datacenters en migraties richting cloud platformen als AWS/ Azure. Daarnaast zijn de volgende zaken belangrijk:

- Afgeronde HBO opleiding binnen de IT infrastructuur (pre);
- Een afgeronde CCNA;
- Datacenter kennis en ervaring, denk aan Cisco UCS, Hyperflex;
- Bekend met analyse en monitoren met bijvoorbeeld Splunk;
- Kennis van Cloud platformen als AWS / Azure is een grote pre;
- Scripting kennis (Python) is mooi meegenomen.


Wat mag je verwachten?

Een uitdagende functie waarbij je met netwerken, security, Cloud en Datacenters aan de slag kan gaan. Een brede functie waarbij je binnen deze vier zaken een echt specialist kunt gaan worden.

Verder natuurlijk:

- Salarisindicatie die ligt tussen €3.800,- - €4.800,- o.b.v. 40 uur en ingeschaald op jouw kennis en kunde;
- Veel vrijheid bij de invulling van de rol;
- Leaseauto, laptop en telefoon;
- Pensioenregeling die geheel premievrij is;
- Opleidings- en trainingsmogelijkheden te over;
- Nu virtuele uitjes en borrels maar als het weer kan feestjes in real live.


Waar ga je werken?

Zoals aangegeven groeien zij snel, niet alleen qua mensen maar met name op het gebied van kennisontwikkeling en innovatie. Qua dienstverlening focussen zij zich op een specifieke branche en ontzorgen zij de klant volledig op het gebied van Werkplekken, Cloud, Netwerken, Hosting, Office365 en Security.
Dit doen zij met behulp van een gezellig club van specialisten. In totaal zijn zij momenteel met circa 50 man, bestaande uit diverse teams. Er is verder volop ruimte voor ontwikkeling, en dit wordt ook erg gestimuleerd. Naast dat je dus de mogelijkheid krijgt om je verder op te leiden door middel van certificaten, trainingen word je na het behalen ervan dus ook beloond. Al met al, een leuke en hechte club waar je je zeer divers en in verschillende richtingen kan ontwikkelen.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Joost van Huizen | tel: 070 - 2 197 197 / |

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.800 - € 4.800 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Joost van Huizen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Netwerk Specialist in Houten