Vacature ICT Werkplekbeheerder Hosting | Microsoft - Eemnes

Eemnes

WR.nl Solliciteren
 • WR.nl Solliciteren
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Bij welk bedrijf je gaat werken:
 • Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van diensten met betrekking tot bedrijfstelefonie.
 • Ben jij een Werkplekbeheerder?
 • Ben jij expert op het gebied van ICT?

Vaste baan: Werkplekbeheerder ICT MBO4 HBO | Microsoft | 2.300 - 3.300 | Werkplekbeheerder

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van diensten met betrekking tot bedrijfstelefonie. We leveren ook verschillende telefoonsystemen en hosted oplossingen.

We zijn een jonge organisatie, we bieden je ruime ontwikkelings- en studie mogelijkheden en zorgen ervoor dat jij in een uitdagende omgeving terecht komt. Wij werken voor MKB klanten. We hebben veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij ons goed!

Welke taken horen bij een ICT Werkplekbeheerder Hosting:

Voor de vacature als WerkplekbeheerderEemnes Microsoftga je het volgende doen:

Als Werkplekbeheerder ICT vervul je een belangrijke rol in onze en organisatie. Hierbij zal je veel meedenken over de technische inrichting van de werkplekken en de ontwikkeling daarvan. Verder zorg je ervoor dat de werkplekken meegaan met hun tijd en de hele inrichting ervan goed en naar behoren functioneert. Bovendien fungeer je als aanspreekpunt wanneer er vragen of problemen zijn betreffende de inrichting van de werkplekken.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Werkplekbeheerder, die past in deze rol.

Jouw specificaties:
 • Je hebt een ICT-opleiding afgerond van minimaal MBO4-niveau;
 • Daarnaast beschik je minimaal over enkele jaren relevante werkervaring;
 • Ook heb je de nodige kennis van Microsoft, Windows en SCCM;
 • Je bent oplossingsgericht en communicatief vaardig;
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt;
 • Je woont in de omgeving van Eemnes, Almere, Amersfoort, Amsterdam en Utrecht.
Wat maakt werken bij deze werkgever zo leuk?:

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.300 tot Euro 3.300. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris.
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

Ga de uitdaging aan!:

Naast de genoemde termen kom je in dit vak meer tegen. Denk aan Werkplekbeheerder Systeem Engineer, Systeem Architect of System Engineer. Ook Netwerk Engineer, Netwerkbeheerder of Linux zijn dingen die in dit vak ter zake doen. Zo kan je ook Systeembeheerder, ICT Systeembeheerder en Systeembeheerder Linux in dit werkterrein tegenkomen.

Voor deze vacature is in de buurt wonen handig. Wij zitten in Eemnes, dus als jij in Abcoude, Bilthoven, Soestdijk, Maarssen of Bunnik woont dan is dat gunstig. Maar ook Maarn, Baarn, Soest en Vleuten zijn prima. Woon je in Zeist, De bilt of Soestduinen en zie je de vacature zitten, reageer dan zeker ook. En dat geldt ook voor Breukelen, Driebergen, Houten of Woerden deze woonplaatsen zijn ook dichtbij. Gouda, Veenendaal en Amersfoort liggen ook gunstig als het gaat om de reisafstand.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever.WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.300 - € 3.300 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!