Vacature Linux Engineer - Regio Utrecht (Softwareleverancier, Platform Engineer, Security) - Driebergen-Rijsenburg

Driebergen-Rijsenburg

Korndewal
 • Korndewal Bedrijfsprofiel
 • Autodidact of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Heb jij een voorliefde voor Linux, Security & Hosting? Wil jij jouw kennis verder ontwikkelen bij een informeel softwarebedrijf in de regio Driebergen-Rijssenburg? Wij zijn per direct op zoek naar een leergierige Linux Engineer die een bijdrage wil leveren aan de doorontwikkeling van een eigen hosting platform voor Workforce Management Software.

Als Linux Engineer ben je samen met een ervaren Linux Specialist verantwoordelijk voor de doorontwikkeling, performance en security van een omvangrijk hosting platform. Een platform wat dagelijks tussen de 100.000 – 150.000 gebruikers faciliteert bij het gebruik van een in-house ontwikkelde softwareoplossing die als SaaS-oplossing wordt aangeboden.

Vanwege groei in het aantal klanten (en gebruikers), wet- en regelgeving voor opslaan en bewaren van gegevens worden er steeds hogere eisen gesteld aan het platform. Je volgt de ontwikkelingen in de markt en vertaalt deze naar concrete projecten om het platform te verbeteren. Vanzelfsprekend rekening houdend met de schaalbaarheid en beheer in de toekomst.

Als Linux Engineer ben je daarnaast verantwoordelijk voor een up-to-date-platform. Je richt nieuwe servers in, monitort de prestaties en grijpt in wanneer dat nodig is. Je hebt regelmatig contact met het development en testteam maar levert geen gebruikersondersteuning aan klanten. De fysieke servers (hardware in het datacenter) wordt door een externe partij onderhouden.

Op dit moment krijg je te maken met Linux (RHEL / CentOS), Bash Shell Scripting, SQL / PostgreSQL, VMware, Apache HTTPD, Apache Tomcat en Automation Tools zoals Puppet en Ansible. REST API's in NodeJS of Python, SAML Signl Sign On en Intrusion Prevention en Detection Systems (IPS / IDP).

lees meer

Functie-eisen
 • Je beschikt over hbo- werk- en denkniveau verkregen door een relevante vooropleiding of werkervaring;
 • Je beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring waarbij we ook met ambitieuze starters of senior Linux Engineers in gesprek gaan;
 • Je hecht waarde aan een informele werkomgeving waarin je de ruimte hebt om samen met jouw collega's te werken aan interne projecten;
 • Je woont bij voorkeur op maximaal 45 minuten enkele reis van Driebergen-Rijssenburg.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 5.000 p/m
Overige info Een vast dienstverband (geen detachering) bij een softwarebedrijf dat vanwege groei veel tijd, geld en energie steekt in de doorontwikkeling van hun producten. Je kan op junior, medior of senior niveau instromen waarbij de nodige begeleiding, uitdaging en beloning passend is.
 • Vaste baan voor 32-40 uur per week;
 • Mogelijkheid om deels vanuit huis te werken;
 • Salarisindicatie €3000 - €5000 welke bepaald wordt op basis van kennis- en ervaring;
 • De mogelijkheid om jezelf intern tot senior Linux Specialist te ontwikkelen;
 • Begeleiding van een ervaren Linux Specialist en de mogelijkheid tot volgen van opleidingen;
 • Locatie die uitstekend per auto of OV te bereiken is;
 • Vanzelfsprekend vakantiedagen, vakantiegeld, pensioenregeling, laptop, telefoon etc
Onze klant

Een informeel softwarebedrijf die vanaf een eigen platform een modulair opgebouwde softwareoplossing aanbiedt. De vraag naar de softwareoplossing is de afgelopen jaren hard gegroeid waardoor de organisatie met 15 man gegroeid is naar inmiddels 50 collega's.

Het team waarbinnen je komt te werken bestaat uit een aantal consultants, software developers en testers. In de dagelijkse werkzaamheden zal je voornamelijk samenwerken met een andere Linux Specialist waarmee je samen de verantwoordelijkheid over het platform hebt.

Binnen de organisatie werken veelal professionals met een hoog kennisniveau. Het verloop is minimaal en de gemiddelde medewerker werkt er zes tot acht jaar. De vacature die momenteel openstaat is ter uitbreiding van het team.

Interesse

Wil jij meer over deze vacature weten of jouw interesse kenbaar maken? Neem rechtstreeks contact op met Maykel Korndewal via [email protected] of 06-81288290 (ook whatsapp).

Wij behandelen het contact vertrouwelijk en vertellen jou graag welke organisatie het betreft. De kennismaking en/of sollicitatiegesprekken kunnen evt. buiten kantoortijden gevoerd worden.

Bij interesse vanuit jouw kant nemen wij jou graag op in de sollicitatieprocedure. Deze procedure ziet er doorgaans als volgt uit:
 • Doornemen cv/ kennismaking;
 • Kennismakingsgesprek Manager / Linux Specialist;
 • Inhoudelijk- / arbeidsvoorwaardelijk gesprek.v

lees meer

Bedrijfsomschrijving Korndewal is specialist in ICT Recruitment & Consultancy. Wij adviseren en ondersteunen ICT Professionals sinds 2006 bij het vinden van de ideale uitdaging.

Tijdelijke- en permanente functies bij MKB, grootbedrijf, overheid en stichtingen. Divers aanbod van actuele ICT vacatures bij directe eindklanten. Wij zijn er voor starters op de arbeidsmarkt tot ervaren ICT professionals. Carrière mogelijkheden op MBO+, HBO en WO niveau. Van helpdesk tot consultancy of management posities.

Wij behandelen reacties vertrouwelijk en organiseren indien wenselijk kennismakingsgesprekken buiten kantoortijden. Neem gerust contact op als je waarde hecht aan persoonlijke en professionele ondersteuning bij het vinden van een nieuwe uitdaging.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!