Vacature Jr Java - Driebergen-Rijsenburg

Driebergen-Rijsenburg

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij je carriere een kickstart geven en ben jij net afgestudeerd in de richting Informatica (of soortgelijk)? Ben je op zoek naar een mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot ervaren Front end developer? Dan is dit een interessante vacature!

De organisatie biedt IT traineeships aan om jezelf verder te ontwikkelen als software developer. Naast je functie krijg je de mogelijkheid om niet alleen je technische skills, maar ook je soft skills te ontwikkelen. Enerzijds bieden zij jou een innovatieve IT-omgeving waarin je in korte tijd je inhoudelijke kennis sterk kan ontwikkelen. Anderzijds krijg je ook de nodige begeleiding zodat jouw groeicurve zo steil mogelijk gemaakt kan worden.

Vanuit de businesspartner van StarApple bieden ze jou een traineeship dat ook wel het Top Engineer Program wordt genoemd. Enerzijds bieden zij jou een innovatieve IT-omgeving waarin je in korte tijd je inhoudelijke kennis sterk kan ontwikkelen. Anderzijds krijg je ook de nodige begeleiding zodat jouw groeicurve zo steil mogelijk gemaakt kan worden. Zo zul je in de eerste maanden veel samenwerken met mede- Top Engineers en gezamenlijk een in house opleiding doorlopen. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in je werk zult uitvoeren. Vervolgens ga je aan de slag bij de eindklant waar je volgens de nieuwste methoden aan complexe IT-projecten zult werken.


Functie

Ze hebben dus een programma opgezet voor pas afgestudeerde software developers die het als uitdaging zien om vanuit een klein en dynamisch traineeship terecht te komen bij de grootste bedrijven van Nederland. Ze bestaan inmiddels zo’n 3 jaar en hebben ruim 15 ‘’trainees’’ die via hen bij opdrachtgevers aan de slag zijn. Je komt te werken bij een grote partij nabij Amsterdam die zeer innovatieve en complexe projecten aan het uitzetten zijn.


Eisen

- Een afgeronde bachelor of masterstudie in de richting van IT/Bèta
- Goede beheersing van de Nederlandse taal
- Communicatieve vaardigheden
- Een proactieve instelling, je bent resultaatgericht en kan goed samenwerken.
- Een passie voor software development
- Ervaring als Java back-end developer is een pré


Aanbod

- Startsalaris van €2800,- bruto o.b.v. 40 uur.
- 40 uur werkweek
- 8% vakantiegeld
- 26 vakantiedagen
- NS-businesscard of een traject-abonnement
- Goede pensioenregeling
- Intensieve opleidingen en cursussen
- Doorgroeimogelijkheden

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 3.200 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Viraghni Kohabir
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Java Developer in Driebergen-Rijsenburg