Vacature Java developer - Driebergen-Rijsenburg

Driebergen-Rijsenburg

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Werken bij de marktleider op het gebied van Enterprise Mobility? Wij helpen bedrijven op een veilige en gebruiksvriendelijke optimaal mobiel te werken. Denk hierbij aan interne applicaties, zoals applicaties voor declaraties, bezoekersregistratie, KPI Dashboards tot complete Mobielbankieren-apps! Deze interne mobiele applicaties worden ontwikkeld en geïmplementeerd bij grote namen in de bancaire en zorgsector.

Meer dan 80 hoogopgeleide en gemotiveerde medewerkers worden jouw collega’s. Door de groei zoeken ze meerdere developers die als volwaardige developers intern of soms bij de opdrachtgevers aan de slag gaan.


Functie

Bij mijn klant ga je aan de slag als (fullstack) Java developer in een combinatie van verschillende moderne technieken. De projecten bepalen met welke talen, tools en technieken je aan de slag gaat. Om het werk leuk en uitdagend te maken werk je voornamelijk met de nieuwste technieken en versies. Het gaat om langdurige complexe projecten voornamelijk bij de top500 bedrijven. Doorgaans ben je gemiddeld 2 jaar bezig met het project van begin tot eind.

Er wordt projectmatig gewerkt bij jou in de regio. Je wordt betrokken bij de architectuur en alle stappen tot aan oplevering, een leerzame ervaring waarbij je met een gezellig team enorm veel ervaring opdoet.


Eisen

– WO/HBO IT gerelateerde opleiding afgerond
– Minimaal 2 jaar relevante ervaring
– Willen werken in een professionele omgeving in een multidisciplinair team


Aanbod

– €2500,- – €6500,- bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring
– 8% vakantiegeld
– Auto en mobiel van de zaak
– Mobiele devices om je software te maken en te testen
– Premievrij pensioen
– Samenwerken in een team van ontwikkelaars van een gelijkwaardig niveau

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 6.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Armand Bisoen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Java Developer in Driebergen-Rijsenburg