Vacature Lead voor voedselindustrie - Den Dolder

Den Dolder

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor dit unieke bedrijf zijn we op zoek naar een ervaren Fullstack Developer met kennis of diepgaande interesse in Typescript. Het belangrijkste is dat je brede interesse en ervaring met diverse informatie systemen hebt. In deze rol ga jij namelijk een klein team van enthousiaste techneuten (6 man) werken aan de migratie van bestaande systemen naar een web omgeving. Je kunt hierbij denken aan een ERP, CMS en Productie (MES) software. 

Om goed aan te sluiten bij de praktijk vertaal jij de wensen van key users naar prototypes die je ontwikkelt tot goed werkende software. Dankzij jou wordt deze software opgezet als moderne webapplicaties die toekomst proof is. Begin 2020 zijn ze begonnen met een innovatietraject en wordt het gehele landschap gemigreerd naar een TypeScript (Node, Angular en GraphQL) omgeving. Kennis van al deze technologieën is geen eis zolang de interesse er is en je daarnaast over ongeveer 5 jaar aan professionele programmeerervaring beschikt.  

Het fijne aan deze rol is dat er geen keiharde deadlines zijn en code kwaliteit absoluut op nummer 1 staat. We zijn daarom op zoek naar een techneut bij dit zijn/haar second nature is en die een pro actieve aanpak heeft. Je werk geeft daarbij ook heel veel voldoening omdat je de software zelf in werking ziet. De emmers met sauzen zie letterlijk voorbij komen in het naastgelegen pand. 

Herken jij je in bovenstaande omschrijving en lijkt het je leuk om binnen een gemotiveerd en enthousiast team als Fullstack developer software projecten voor de productieomgeving  te ontwikkelen? Aarzel dan niet en neem snel contact met ons op! 

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een HBO opleiding afgerond (bij voorkeur richting technische bedrijfskunde of industriële automatisering; 
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Fullstack developer met talen zoals bijvoorbeeld: JavaScript, .NET, Java of Python;
 • Je hebt kennis van/interesse in Typescript, Node, Angular en GraphQL;
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit; 
 • Je bent leergierig en altijd op de hoogte van nieuwe technologische ontwikkelingen; 
 • Je bent zelfstandig, proactief en passievol; 

lees meer

Overige info
 • Een uitstekend salaris;  
 • Een vaste 13e maand; 
 • Veel technische uitdaging; 
 • De mogelijkheid tot het volgen van trainingen en opleidingen; 
 • Goede bonusregelingen (naast de 13e maand); 
 • Goede pensioenregeling; 
 • Werken binnen een hecht familiebedrijf! 

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Bij dit familiebedrijf, gelegen nabij Utrecht, is het altijd feest!  Ruim 90 jaar geleden is dit bedrijf begonnen met de productie van margarine en door de jaren heen hebben zij hun aanbod vergroot met verscheidene gewilde sauzen! Deze sauzen zijn zelfs zo gewild dat ze inmiddels in iedere supermarkt in Nederland verkrijgbaar zijn en ook in het buitenland steeds populairder worden. 

Inmiddels heeft onze klant ruim 400 personeelsleden in dienst, die allen onder één dak opereren! Van productie tot en met software ontwikkelen, alles gebeurt op hetzelfde terrein. Ondanks dat het bedrijf zo groot is, is de sfeer open en is iedereen zeer betrokken. Het unieke aan dit bedrijf is dat alle werknemers zich meer dan 100% inzetten voor het product. Dit wordt dan ook goed beloond door  prima arbeidsvoorwaarden.  

Ben jij op zoek naar een bedrijf waar je als developer jezelf écht kan ontwikkelen en vind jij een informele sfeer belangrijk? Dan kan dit nog wel eens een baan voor jou zijn! Hier wordt er gedacht aan het personeel alsof het familie is. Er is onder andere een personeelsvereniging opgericht die leuke uitjes regelt voor de werknemers inclusief gezin. Denk hierbij aan een uitje naar de Efteling, eieren zoeken tijdens Pasen en uiteraard wordt Sinterklaas ook gevierd met een groot feest!  

Dit bedrijf is verder een hele stabiele werkgever en dat is iets dat je weinig ziet. Er heeft hier, ondanks hun omvang, nog nooit een reorganisatie plaatsgevonden en ook in crises jaren is er altijd winst gemaakt. Er is ontzettend veel mogelijk qua opleidingen, begeleiding (door je collega's) en wanneer je het idee krijgt dat je niet meer kan groeien binnen je eigen functie wordt er direct gezocht naar een oplossing. Goede ideeën zijn hier meer dan welkom.

lees meer

Contactpersoon Erik Wagemaker
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
ICT Vacatures Den Dolder
Vergelijkbare ICT Vacatures in Den Dolder