Vacature Sales Support Medewerker (Binnendienst) - Ambachtelijke Deegwaren - Bunschoten-Spakenburg

Bunschoten-Spakenburg

Sam Recruitment
  • Sam Recruitment Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Omschrijving
Sales Support Medewerker (Binnendienst) - Ambachtelijke Deegwaren

Wat ga je doen?

Als Sales Support Medewerker ben jij een ondersteunende factor voor de accountmanagers en klanten. Dit maakt jou onmisbaar binnen het team. Vaak ben jij dan ook de eerste contactpersoon die alle klant gerelateerd informatie goed doorspeelt binnen het bedrijf. Aan de hand van jouw dagelijkse taken zoals: contractbeheer, voorraad bijhouden, voorbereiden van offertes en klant rapportages aandragen etc. ben jij dan ook een steunpilaar voor je collega's. Je bent een echte spin in het web en je hebt een brede visie op diverse taken. Zo is geen enkele dag hetzelfde. Ben jij die dynamische duizendpoot die zij zoeken? Geweldig, lees dan gauw verder!

Wat wordt jou geboden?

•    Een goed basissalaris tot wel €40K afhankelijk van kennis en ervaring
•    Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden zoals laptop, reiskostenvergoeding
•    Een aantrekkelijke bonussysteem op basis van prestatie

Wat wordt er van jou verwacht?

•    Minimaal Hbo-werk- en denkniveau
•    Minimaal 2-3 jaar ervaring als Sales Support Medewerker
•    Goede beheersing van het Nederlands, Engels en Duits

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag voor een bedrijf die een voorloper is op o.a. het leveren van mediterraan deegwaren. Zij produceren “broodwaren” van ongekende en innovatieve kwaliteit aan “klanten” wereldwijd. De bedrijfscultuur omschrijven zij als samen met passie producten leveren van hoge kwaliteit en dit met gevoel voor detail. Aan de hand van een platte organisatie waarbij iedereen voor elkaar zorgt kom jij binnen in een mooi bedrijf met een fijne sfeer. Wil jij onderdeel zijn van dit team en heb jij dat dynamische karakter waar zij naar op zoek zijn? Fantastisch, reageer dan meteen!

Meer informatie of direct solliciteren?

Klik op de knop "Solliciteer op deze vacature'' om direct te solliciteren. Mocht je informatie over de vacature of werkzaamheden hebben, voel je dan vrij om contact met mij op te nemen via [email protected] Mocht je zelf niet geïnteresseerd zijn, maar je kent wel dé persoon voor deze functie laat ons dan wat weten want wij stellen hier bijzondere beloningen tegenover. Kijk op onze website bij "Recommend a friend'' voor meer informatie.

Locatie:

Amersfoort

Contactpersoon:

Said El-Messaoudi
Recruitment Consultant
Gespecialiseerd in Sales FMCG Professionals
020-5708120
[email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn SAM Recruitment. En we zijn gespecialiseerd in bemiddeling van professionals in de volgende sectoren: Communicatie, Marketing, Digital, Sales ICT, Sales Engineering en Sales FMCG.

Wij werken keihard voor onze professionals. Snel. Scherp. Doelgericht. En zonder inefficiënt gedoe. We gaan voor resultaat. De perfecte match vinden tussen kandidaten en opdrachtgevers is altijd het doel. Maar we wachten niet af. We gaan proactief aan de slag. Omdat het in onze genen zit. En omdat het beter werkt. Veel beter.
Onze gespecialiseerde Recruitment Consultants gaan recht op hun doel af en vinden voor jou in no-time de baan waarin je het allerbeste uit jezelf kunt halen. Jezelf verder kunt ontwikkelen en je ambities een boost kunt geven. Bij SAM Recruitment kijken we verder dan alleen je cv. Je wordt 1 op 1, persoonlijk begeleid door een Recruitment Consultant die gespecialiseerd is in jouw vakgebied. Zo vinden we snel een baan die past bij jouw professionele ervaring, jouw persoonlijkheid en bij jouw ambities.

Voor onze opdrachtgevers geldt hetzelfde. Wij vinden de beste kandidaten die echt een bijdrage leveren aan het realiseren van ambities en doelstellingen.

lees meer

Contactpersoon Said El-Messaoudi
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdesk Medewerker ICT in Bunschoten-Spakenburg