Vacature Sales Medewerker Binnendienst - Brood Bakkerij - Baarn

Baarn

Sam Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Omschrijving
Sales Medewerker Binnendienst - Brood Bakkerij

Wat ga je doen?

Dit is een dynamische functie waarbij je als spin in het web accountmanagers en klanten ondersteund. Je werkt nauw samen met alle interne afdelingen en zorgt dat processen worden gemanaged. Je beheerd voorraad, prijzen, klantinformatie en contracten. Overige administratieve taken pik jij ook op. Je schakelt met klanten in de retail, foodservice en petrol op hoofdkantoorniveau. Daarnaast wordt je zelf verantwoordelijk voor een aantal (kleinere) klanten! Kortom: proactief werk jij mee aan het verbeteren van de commerciële processen.

Wat wordt jou geboden?

•    Een passend salaris dat kan oplopen tot €40K afhankelijk van kennis en ervaring
•    Interessante bonus
•    Laptop, auto, pensioen
•    Een gemotiveerd en hecht team dat op je wacht

Wat wordt er van jou verwacht?

•    Minimaal 2-3 jaar ervaring in de sales (binnendienst)
•    Minimaal HBO werk- en denkniveau
•    Kennis en ervaring in de FMCG markt, Food een pré
•    Je bent enthousiast, proactief en positief (het glas is altijd half vol)

Waar ga je werken?

Je schuift jouw bureaustoel aan binnen een ambachtelijke marktleider in brood. Ze ontwikkelen en produceren hoge kwaliteit producten voor de retail, foodservice en petrol. Ze hebben hun eigen bakkerij en productielocatie, waar pal naast het hoofdkantoor staat. De cultuur op de werkvloer is op basis van teamwork, zorgzaam zijn voor elkaar en liefde hebben voor detail. Je valt onder een klein salesteam waar je nauw mee gaan samenwerken. Zie jij dit wel zitten? Stuur mij dan direct een mail en solliciteer met je CV!

Meer informatie of direct solliciteren?

Klik op de knop "Solliciteer op deze vacature'' om direct te solliciteren. Mocht je informatie over de vacature of werkzaamheden hebben, voel je dan vrij om contact met mij op te nemen via [email protected] Mocht je zelf niet geïnteresseerd zijn, maar je kent wel dé persoon voor deze functie laat ons dan wat weten want wij stellen hier bijzondere beloningen tegenover. Kijk op onze website bij "Recommend a friend'' voor meer informatie.

Locatie

Baarn

Contactpersoon

Roos Schmidt

Recruitment Consultant
Gespecialiseerd in Sales FMCG Professionals

+31 20570 8120
[email protected]

 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn SAM Recruitment. En we zijn gespecialiseerd in bemiddeling van professionals in de volgende sectoren: Communicatie, Marketing, Digital, Sales ICT, Sales Engineering en Sales FMCG.

Wij werken keihard voor onze professionals. Snel. Scherp. Doelgericht. En zonder inefficiënt gedoe. We gaan voor resultaat. De perfecte match vinden tussen kandidaten en opdrachtgevers is altijd het doel. Maar we wachten niet af. We gaan proactief aan de slag. Omdat het in onze genen zit. En omdat het beter werkt. Veel beter.
Onze gespecialiseerde Recruitment Consultants gaan recht op hun doel af en vinden voor jou in no-time de baan waarin je het allerbeste uit jezelf kunt halen. Jezelf verder kunt ontwikkelen en je ambities een boost kunt geven. Bij SAM Recruitment kijken we verder dan alleen je cv. Je wordt 1 op 1, persoonlijk begeleid door een Recruitment Consultant die gespecialiseerd is in jouw vakgebied. Zo vinden we snel een baan die past bij jouw professionele ervaring, jouw persoonlijkheid en bij jouw ambities.

Voor onze opdrachtgevers geldt hetzelfde. Wij vinden de beste kandidaten die echt een bijdrage leveren aan het realiseren van ambities en doelstellingen.

lees meer

Contactpersoon Roos Schmidt
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Database Administrator in Baarn