Vacature Senior PHP developer - Zwolle

Zwolle

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De organisatie:

Deze organisatie is ruim 20 jaar geleden begonnen als kleine, onafhankelijke leverancier voor internet, tv en telefonie. Inmiddels zijn ze een zelfstandige dochteronderneming van een grotere partij geworden, maar blijft het dus een relatief kleine en persoonlijke organisatie. Eigenlijk zagen ze zichzelf altijd als de grootste kleine partij, en dit gevoel is er nog steeds😊 Als organisatie hechten ze veel waarde aan informatiebeveiliging, de beste kwaliteit en dit alles tegen vaste & lage tarieven. Hun server staat op één van de veiligste plekken van Nederland en zijn zowel fysiek als digitaal beveiligd met de modernste technologie.

Inmiddels werken er zo’n 100 mensen op het kantoor. Samen streven ze ernaar een positieve en zinvolle bijdrage te leveren aan de samenleving.

De functie:

De development afdeling binnen het bedrijf telt momenteel 14 collega’s varierend van junior tot senior niveau. Ze werken momenteel vanuit 2 multidisciplinaire scrum teams en willen graag een derde team opzetten. Binnen de teams werken niet alleen back-end (php) developers maar ook front-end, data analisten en UX-designers.

De afdeling ontwikkeld software voor intern gebruik, en voor hun klanten. Om te beginnen wordt alles binnen het bedrijf geautomatiseerd, dit is echt een soort ERP systeem waar alle in zit. Eigenlijk is alleen het personeel- en administratiesysteem extern ontwikkeld. Ontwikkelingen waar ze momenteel bijvoorbeeld mee bezig zijn bijvoorbeeld het versoepelen van het verhuisproces, het verbeteren van de complete architectuur en het wegwerken van legacy code in zowel front- als back-end.

Momenteel werken er 2 echte seniors op het gebied van PHP back-end. Om hen te ondersteunen en succesvol een derde scrumteam op te richten willen ze hier graag een senior developer aan toevoegen. Hierin zoeken ze niet alleen senioriteit in code, maar zeker ook in persoon.

Eisen:

 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Je hebt gedegen kennis en ervaring in PHP en aanverwante technieken (SOLID, CI/CD, SOA, BPM)
 • Kennis van Symfony is een pré (Laravel mag dus ook!)
 • Je bent een collegiale teamspeler en vindt het leuk om andere (junior/medior) ontwikkelaars te helpen in hun ontwikkeling

Aanbod:

 • Een contract voor 32, 36 of 40 uur per week
 • Salarisindicatie tot € 4.000, – bruto per maand
 • Volledige reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen & 8% vakantiegeld
 • Budget voor training & opleiding (in overleg)
 • Dagelijks verzorgde lunch!

Enthousiast? Solliciteer direct! 

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 4.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Anne Taal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PHP Developer in Zwolle