Vacature Senior PHP developer - Zwolle

Zwolle

Star Apple
 • Star Apple Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Vanwege groei is deze organisatie op zoekt naar een senior PHP developer. Je komt te werken in één van de development teams en werkt nauw samen met een senior, en twee medior developers.

De organisatie:

Deze organisatie is wereldwijd in 63 landen vertegenwoordigd, en één van de top 3 global searchpartners van Google. Hierdoor hebben zij toegang tot de laatste feautures en bèta’s en zijn ze aanwezig op grote events. Ze zijn de uitvinder van krachtige metazoekmachines, deze worden aangedreven door hun inhouse ontwikkelde metazoekmachine-technologie. Hiermee verzamelen ze razendsnel de beste resultaten van o.a. Google en Yahoo. Dagelijks helpen ze zo miljoenen gebruikers om informatie sneller en beter te vinden. Naast de zoekmachinetechnologie hebben ze verschillende andere applicaties, bijvoorbeeld een bidmanagementsysteem waaraan ze continu doorontwikkelen. Het team werkt nauw samen met de power users om de systemen en processen elke dag een stukje beter te maken.

Het team:

Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes.

De functie:

Je komt te werken in één van de scrumteams, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt. Je werkt dus voor een interne klant! Hierin is alles gericht op een goede balans tussen snelheid en kwaliteit.

Je gaat aan de slag met grote hoeveelheden data, een uitgebreid systeem met asynchrone taakverwerking, en een interne domain specific programmeertaal waarmee hun biedingsprocessen op grote schaal worden beheerd. Je werkt aan hun applicatie met een afgebakende hexagonale architectuur, en komt in aanmerking met technieken als PHP, Symfony, Doctrine, RabbitMQ, Solr, Cassandra en Jenkins.

Je neemt feautures aan tickets aan, en denkt hier zelf mee vanuit de gebruiker om nieuwe wensen optimaal te leveren en inzetbaar te maken. Doormiddel van processen als code reviews, sparringsessies en geautomatiseerde tests kun je jezelf en het team vooruithelpen in de ontwikkeling en kwaliteit van de systemen bewaken.

Eisen:

 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelste taal
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je hebt ervaring met code reviews, en bent in staat je collega’s hiermee de stimuleren in hun ontwikkeling
 • Je hebt kennis van Symfony (of een vergelijkbaar framework)
 • Je bent sterk in het werken met SQL en kent de (on)mogelijkheden van de technologie (zij gebruiken MariaDB/Galera)
 • Ervaring met operations/server beheer is een pré

Aanbod:

Naast een uitdagende baan met veel zelfstandigheid, vrijheid en verantwoordelijkheid bieden zij:

 • Een passend salaris (indicatie tot €5000,- bruto o.b.v. 40u)
 • 26 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
 • Extra financiële beloning (variabel) op basis van bedrijfsresultaten
 • Een werkplek die volledig is ingericht naar jouw wensen (incl. laptop en telefoon)
 • Ruimte en vrijheid om je werkzaamheden uit te breiden o.b.v. je eigen interesses
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Een geheel verzorgde lunch, leuke borrels en jaarlijkse een wintersporttip!

Enthousiast?

Voor meer informatie en om te solliciteren op deze functie kun je reageren via onderstaande contactgegevens. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien.

Is dit niet jouw ideale baan? Ik geef graag inzicht in de huidige mogelijkheden. Neem contact met me op en dan nemen we jouw situatie door.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 4.000 - € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Anne Taal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Zwolle