Vacature Senior fullstack developer - Zwolle

Zwolle

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Back-end, front-end en Security

De organisatie:

Deze organisatie is ruim 20 jaar actief in de hypotheekmarkt en biedt technologische oplossingen om consumenten en adviseurs te voorzien van de meest actuele en transparante marktinformatie. Vanwege de sterke groei zijn er meerdere merken en diensten ontstaan, maar allemaal met hetzelfde doel; het verbeteren van de dienstverlening voor consumenten en adviseurs.

In totaal werken er inmiddels zo’n 50 collega’s. Ze zijn erg trots op het feit dat ze, ondanks dat, een ondernemende mentaliteit hebben. Er zijn geen strikte regeltjes en ze bieden medewerkers de vrijheid om eigen ideeën daadwerkelijk uit te voeren. Spreek dit je aan?

De functie:

In totaal draaien er tientallen applicaties. Vanuit verschillende scrumteams werken er inmiddels zo’n 20 ontwikkelaars dagelijks aan het beheer en de doorontwikkeling van deze applicaties. De projecten waaraan je werkt staan op de roadmap van het team. Je denkt, samen met je collega’s, de projecten eerst in grote lijnen uit. Om dit vervolgens tot in detail uit te werken. Hierin werk je in een team maar heb je ook veel vrijheid om zelfstandig te werken.

Momenteel hebben ze behoefte aan een senior developer die zich prettig voelt om zowel front- als back-end bezig te zijn. Hiernaast liggen er kansen om met nieuwe technologieën aan de slag te gaan omtrent bijvoorbeeld Security of Machine-Learning.

Functie eisen:

 • Relevante werkervaring als fullstack developer
 • Ervaring met, of interesse in de volgende technologieën: PHP, Laravel, MySQL, NoSQL, SQL, Reddis, JavaScript, React, TypeScript, Svelte, HTML, CSS.
 • Je werkt graag aan moderne applicaties
 • Je werkt graag in teamverband
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels

Aanbod:

 • Salarisindicatie € 3500 – € 4500 bruto o.b.v. fulltime
 • Verzorgde lunch, een eigen bar en sportmogelijkheden!
 • Trainingsbudget en de mogelijkheid tot het bijwonen van conferenties
 • Interne doorgroeimogelijkheden
 • Laptop van de zaak
 • Reiskostenvergoeding
 • 25 vakantiedagen & 8% vakantiegeld
 • De mogelijkheid om vanuit huis te werken. Hier is ook alles technisch voor ingericht.

Enthousiast?

Voor meer informatie en om te solliciteren op deze functie kun je reageren via onderstaande contactgegevens. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien.

Is dit niet jouw ideale baan? Ik geef graag inzicht in de huidige mogelijkheden. Neem contact met me op en dan nemen we jouw situatie door.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Mark Blanken
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Zwolle