Vacature IT Project Manager - Zwolle (Remote werken / Cloud Transities / Microsoft Azure)

Zwolle

Korndewal
 • Korndewal Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving De organisatie waarvoor wij een Project Manager werven helpt software gedreven organisaties die innovatief, schaalbaar, commercieel succesvol en veilig te werk willen gaan in de transitie naar Microsoft Azure. Op basis van ervaring is er een “best practice” gecreëerd waarmee al talloze organisaties van on-premise en legacy succesvol richting de Microsoft Cloud gemigreerd zijn. Om de toename van het aantal projecten in goede banen te leiden zijn wij per direct op zoek naar een Project Manager.

Wie zoeken we?

Een creatieve en communicatief vaardige collega die voldoende ervaring meebrengt om op korte termijn zelfstandig de leiding over onze projecten naar zich toe te trekt. Je beschikt over een klantgerichte instelling, presteert goed onder druk en valt nooit uit jouw rol als Project Manager.

Je denkt voorruit in mogelijke oplossingen en weet precies hoe je mensen op de juiste manier in beweging krijgt. Je toont initiatief en weet dat werken binnen een groeiende organisatie de nodige zelfstandigheid en uitdagingen met zich meebrengt.

Wat ga je doen?

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor het definiëren van een helder projectplan en het coördineren van de uitvoer. Je definieert in overleg met jouw collega’s en de klant een duidelijke scope. Je verzorgt een overzichtelijke planning, stelt het projectteam samen en zorgt ervoor dat de werkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd worden.

Je hebt gemiddeld 60 projecten en taken onder jouw verantwoordelijkheid waarbij het “gemiddelde” project 40 consultancy uren bedraagt. Je begeleid vooral nieuwe klanten in de transitie richting Microsoft Azure maar wordt ook bij complexe changes ingezet. Je stuurt 10 consultants aan en de gemiddelde doorlooptijd van een project bedraagt 4 tot 6 weken.

Als Project Manager ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en neem je verzoeken buiten de scope van het project in behandeling. Je beantwoord tussentijdse vragen en zorgt ervoor dat de consultants zich volledige kunnen richten op de technische uitvoer. Je hebt een oog voor commercie en signaleert klantbehoeftes die voortvloeien uit het project.

Taken en verantwoordelijkheden
 • Het opstellen van een helder projectplan voorzien van een duidelijke scope, planning en bijbehorend budget;
 • Het sturen op realisatie en oplevering van projectdoelstellingen en resultaten in samenwerking met het team;
 • Het signaleren van een wijzigende klantbehoefte gedurende het project en hier in overleg met de project engineers een passende oplossing voor aandragen;
 • Het opstellen en communiceren van voortgangsrapportages voor zowel klanten als collega’s die tijdens de daily stand-up besproken worden;
 • Het overdragen van de projectresultaten inclusief de technische documentatie, handleidingen en governance aan het continuous improvement team;
 • Het voortdurend op zoek zijn naar manieren waarop wij projecten slimmer, efficiënter en leuker kunnen uitvoeren en dit vertalen naar een “best practice” voor de organisatie.

lees meer

Functie-eisen
 • Hbo werk en denkniveau;
 • Minimaal drie jaar (recente) relevante ervaring als Technisch Consultant, Projectleider of Projectmanager;
 • Bekend met verschillende methodes op het gebied van projectmanagement waarbij certificeringen een absolute pré zijn;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • In het bezit van een geldig rijbewijs B.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Arbeidsvoorwaarden 

Een verantwoordelijke functie als Projectmanager waarin je een waardevolle bijdrage gaat leveren aan de verdere professionalisering van de organisatie. Je komt terecht binnen een innovatieve organisatie met Internationale ambities en kan daarnaast rekenen op;
 • Een inspirerende werkomgeving waarin je dankzij drie inhouse MVP’s (Microsoft Most Valued Professionals) altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen;
 • Jaarcontract voor 32 of 40 uur per week met uitzicht op een onbepaalde tijd contract bij goed functioneren;
 • Omgeving waarin het resultaat van jouw inspanningen telt, werktijden afwisselend zijn en grotendeels vanuit huis uitgevoerd kunnen worden;
 • Een uitstekend salaris dat gebaseerd wordt op jouw relevante kennis en ervaring (vraag hier gerust naar);
 • Standaard 26 vakantie, 8% vakantiegeld en een goed pensioen dat dankzij een lifecycle premie is afgestemd op jouw situatie;
 • Een bijdrage van €500,- voor jouw thuiswerkplek, laptop, telefoon en mobiliteitsbudget (of leaseauto);
 • Twee moderne kantoorlocaties met on- en offline vrijdagmiddagborrels, een verzorgde lunch en regelmatig leuke activiteiten.
Onze klant

De organisatie waarvoor wij een Projectmanager werven is een groeiende Cloud Service Provider met inmiddels 35 vaste medewerkers. Dankzij betrokken specialisten en een nauwe samenwerking met Microsoft is er een bewezen “best practice” ontwikkeld om organisaties vanuit on-premise en legacy te migreren naar de Microsoft Cloud.

De organisatie staat bekend om diepgaande kennis van Microsoft Azure. Dit vertaalt zich niet alleen richting hoogwaardige oplossingen voor klanten. Binnen het huidige team hebben drie vaste medewerkers het MVP-certificaat (Microsoft Most Valuable Professional) ontvangen als erkenning voor hun inzet binnen de Microsoft Communities.

Wil je meer weten over de organisatie met een Internationale groeiambitie? Neem dan contact op via 033-4779337 en vraag naar Maykel Korndewal.

Geïnteresseerd

Heeft onze vacaturetekst jouw interesse gewekt? Neem dan rechtstreeks contact op met Maykel Korndewal via 033-4779337 of [email protected] Maykel behandelt jouw reactie vertrouwelijk en neemt graag de tijd om jou meer te vertellen over de functie.

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:
 • Doornemen cv/ telefonische kennismaking;
 • Kennismakingsgesprek Manager Operations/ HR;
 • Inhoudelijk gesprek Directie/ HR;
 • Arbeidsvoorwaardelijk gesprek/ ondertekenen overeenkomst.

lees meer

Bedrijfsomschrijving De organisatie waarvoor wij een Projectmanager werven is een groeiende Cloud Service Provider met inmiddels 35 vaste medewerkers. Dankzij betrokken specialisten en een nauwe samenwerking met Microsoft is er een bewezen “best practice” ontwikkeld om organisaties vanuit on-premise en legacy te migreren naar de Microsoft Cloud.

De organisatie staat bekend om diepgaande kennis van Microsoft Azure. Dit vertaalt zich niet alleen richting hoogwaardige oplossingen voor klanten. Binnen het huidige team hebben drie vaste medewerkers het MVP-certificaat (Microsoft Most Valuable Professional) ontvangen als erkenning voor hun inzet binnen de Microsoft Communities.

Wil je meer weten over de organisatie met een Internationale groeiambitie? Neem dan contact op via 033-4779337 en vraag naar Maykel Korndewal.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!