Vacature Fullstack (Java) Developer - Zwolle

Zwolle

YER
  • YER Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Detachering / Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Over deze vacature

Als fullstack Java engineer help je met het bouwen van een nieuwe architectuur op de bestaande programmatuur. Je werkt voor dit product aan het complete software development proces; het onderzoeken wat er nodig is, het doen van klantonderzoek, software ontwikkelen (zowel front- als back-end), (geautomatiseerd) testen, het reviewen van elkaars werk, het uitvoeren van pilots, het releasen van de software en het samenwerken met de verschillende andere teams. 

Functie

"Ze werken op basis van Scrum/Agile in meerdere teams waarbij ze werken met sprints van 2 weken zodat continue kwaliteitssoftware opgeleverd kan worden. Graag houden ze de lijntjes kort, ook tussen de teams in en houden wij het graag informeel waar het kan. Omdat de applicatie een kern-applicatie is, werk je ook regelmatig teamoverstijgend. De afdeling bestaat uit ongeveer 30 software professionals.

Circa 3 jaar geleden zijn ze begonnen met het bouwen van een nieuwe architectuur op de bestaande programmatuur. Je hebt dus te maken met het onderhouden van ons (enorme) platform en het door ontwikkelen hiervan, daarnaast met het bouwen van een compleet nieuw platform. Hierbij kun je o.a. denken aan een stuk containerisatie en cloud-ontwikkeling."

lees meer

Functie-eisen
Profiel

We zijn op zoek naar iemand die zich thuis voelt in zowel front- als back-end applicatieontwikkeling en ervaring heeft in (liefst) beide gebieden. Er wordt van je verwacht dat je proactief meewerkt aan het product, voldoende vragen durft te stellen en het leuk vindt om dingen uit te zoeken voordat je het gaat bouwen. Ervaring in de gebruikte technieken en frameworks is zeker een pre:

  • Java, JSF, Ebean, SQL, JUnit, Cucumber, Ajax, jQuery, (Ruby), (Angular/Typescript), Jenkins, Jira, Git en Sonar
  • Spring Boot, Docker, Kubernetes, (public) Cloud (AWS/Azure)

lees meer

Overige info
Aanbod

Het betreft een functie waar je in dienst komt bij YER en gedetacheerd wordt, met het doel om op termijn in dienst te treden bij de opdrachtgever.

Bedrijfsomschrijving
Bedrijf

Onze opdrachtgever is een innovatief en toonaangevend softwarehuis. Ze maken complexe en innovatieve software voor verschillende branches.

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Full Stack Developer in Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures